Keresés

Részletes keresés

Tojotot Creative Commons License 2005.08.14 0 0 98
Eddig nem is láttam, quul.
Szerintem vagy szépen lassan jönnek majd emberkék, vagy meg kéne valahol "hírdetni", hogy biza van ilyen és ez tök jó, meg ilyenek, úgyhogy gyertek. :)
Oszt' lehet, hogy mi fogunk itt eldumálgatni...

Üdv.:T.
Előzmény: Magdi60 (97)
Magdi60 Creative Commons License 2005.08.13 0 0 97
Volt már, kikaptunk 1:2-re, most 20-án jön az Újpest!!!
(Nézd meg az nb1.hu-t, középmezőnyben vagyunk, szereztünk egy pontot!!!
(Aug.7-én Győrben lett 2:2, és csak 9 emberrel játszottunk!)
Van honlapja is a csapatnak rakospalota.uw.hu
Előzmény: Tojotot (95)
Magdi60 Creative Commons License 2005.08.13 0 0 96
Pedig internettel jól ellátott kerület vagyunk, nem is értem, miért? Talán van valahol másik?
Előzmény: Tojotot (94)
Tojotot Creative Commons License 2005.08.13 0 0 95
Jah, mostanság lesz REAC - ?MTK? mecss asszem. Ez pontosan mikor lesz, és kivel játszunk?

T.
Tojotot Creative Commons License 2005.08.13 0 0 94

A kerület halott topickja - Király
T.
pedro2 Creative Commons License 2005.07.23 0 0 93
Hajrá Rákospalota!
Magdi60 Creative Commons License 2005.06.18 0 0 92
Hajrá REAC!
Magdi60 Creative Commons License 2005.06.18 0 0 91
Sziasztok!
Most fedeztem fel ezt a topikot. Én Pestújhelyi vagyok.
Én is felszedem:
Előzmény: akoako (90)
akoako Creative Commons License 2005.06.06 0 0 90
Nos kell egy ilyen topic is ;)
Számomra nem világos miért nem tudják felszedni a kutya ürüléket egyes kutyások :(
Mi felszedjük...
Apropó kutya: Angol cocker spániel kanom van. Rizi-Bizi kenelből(remek ősök, idegrendszer) COBOLY színű,21hónapos, Res.CAC, Kitünő II., törzskönyv, tenyészszemle.
ebből annyi a lényeg, hogy FEDEZÉST vállal!!!!! képet küldhetek akoako@citromail.hu
Topó Creative Commons License 2005.06.04 0 0 89
"Üdvözlök Mindenkit!
Valószínűleg már lerágott csontról írok, mert 15 éves probléma az Istvántelken üzemelö svájci öntömühely (EUROMETAL Kft) által hetente kétszer kiengedett büz.
Ma hajnalban (szerda) is erre az orrfacsaró büzre kellett ébredni az öntödétöl majd 1 km-re.
Ja!
Az elözöhöz.
Másf órumokon az a megtévesztö infó hangzott el, hogy a szemétégettöl jön a büz.

Minden szerda hajnalban, meg hétvégén az EUROMETAL Kft (Istvántelek) ereszti ki.

Én elhiszem, hogy elöírás szerinti értékeknek ipari övezetben esetleg még megfelel, de itt a kertvárosban kibírhatatlan.

(bocs, nálam nem megy a hosszú ö;ü) "

Ezt egy közelben lakó írta a http://www.bpxv.hu/index.php?page=vendegkonyv -be.
Kira74 Creative Commons License 2005.04.25 0 0 88

Szia!

Azt hiszem tudom, miről beszélsz. Engem is zavar, mert néha nem lehet szellőztetni sem. És gondolom egyáltalán nem egészséges. Most 12 hetes kismama vagyok, és emiatt is egyre jobban aggaszt. Érdekelnének a részletek amit tudsz és amit tenni szeretnél. Ha gondolod, akár e-mailen is, adatok között megtalálható a címem.

Előzmény: fityfiritty2 (86)
Deashi Barai Creative Commons License 2005.03.18 0 0 87
Én közel lakom az istvántrelki megállóhoz két sarokra. naponta vonattal megyek be a vároba és vissza. Ellenben bűzös szagról nem tudok beszámolni:-O Régebben volt hogy valamiféle édeskés "dögszag"-ot éreztem, amiről úgy gondoltam hogy az erőműtől jön, de ez jellemzően az Elem utca környékén, a vasút túloldalán volt jellemző. Mostanában nem járok arra.
Előzmény: fityfiritty2 (86)
fityfiritty2 Creative Commons License 2005.03.18 0 0 86

Sziasztok!

Lakik valaki közületek rákospalotán az újpesti istvántelek megállóhoz közel?

Én itt lakom közvetlen,és a máv telepen belül van egy cég aki irdatlan bűzzel szennyezi a levegőt,kérdésem az lenne,ha valaki környékbeli,érzi-e???

Ez szerintem égett gumiszaghoz hasonló,de nem teljesen az.

Csak azért kérdezném,mert van mikor újpestre átmegyek,és még a rózsa utcában is érezni ha arra fúj a szél:(

A cégnek a kéménye 30m-es,nem nagyon látni,itt több kémény is van,de ettől már kiborulok,kb 1éve harcolok mindenféle környezetvédelmis szervvel,de még semmi:(((

Tegnap kint voltak az antsz-től,remélem lesz valami eredménye,mert az egyik kolléga érezte a szagot,bár pont újpest felé fújta a füstöt a szél.

Ha valaki tudja miről beszélek,szívesen felvenném vele a kapcsolatot,szeretnék aláírást is gyűjteni hogy bezárják a céget,mert ez borzasztó amit művelnek,reggel 6tól este 10ig nyomják az ipart,szarnak(má bocsánat)bele hogy a környék megfullad a büdös füstjüktől.Mellesleg vasfeldolgozással és újrahasznosításal foglalkoznak.

Remélem akad egy két ember aki itt lakik és tudja miről beszélek,hátha előbbre jutunk az üggyel.Nekem van 2pici gyermekem,és 7közben képtelenség hogy kimenjek velük a kertbe,mert undorító ami füst van itt ha erre fúj a szél:(((

Bocsi hogy ilyen hossszúra sikeredett az írásom,kb már 10hivatalos helyre írtam,1éve csak küldözgetik a válaszaikat hogy sem bűz sem füst nem tapasztalható,vegyem tudomásul nem tudnak mit tenni:(((

panellako Creative Commons License 2005.02.08 0 0 85
Sziasztok
Imádom Rákospalotát
Ide születtem itt élek, de a panelt azt ki nem állhatom...ez az egyetlen bajom!!! Üdv.
Tojotot Creative Commons License 2005.01.31 0 0 84
Sajnos jól látod ... nem ! De a kerületi "összetartás" nem csak itt jelentkezik... Újpalotán látta már valaki a lakótelep-rendőrüket, dolgozni?
Előzmény: Topó (79)
Ome Creative Commons License 2005.01.31 0 0 83

Üdv!

Új amerikai futball csapt alakul Észak-Budapest területén, újpalotai központtal.

Minden érdeklődőt várunk. Jelentkezni lehet:

reds@100.hu

Honlap:

http://reds.uw.hu

Üdv:

Ome

North Pest REDS

brady Creative Commons License 2004.12.28 0 0 82
Sziasztok rákospalotaiak! Emlékszik valaki a Kolozsvár utcai "Kávé-Teára"? Nem tudom mi volt a rendes neve. Most valami sörőző van a helyén.
Topó Creative Commons License 2004.12.26 0 0 81
Mindannyiótoknak nagyon boldog Karácsonyt!
Deashi Barai Creative Commons License 2004.11.28 0 0 80
Rajtam nem múlna.
Előzmény: Topó (79)
Topó Creative Commons License 2004.11.28 0 0 79
Nagyon remélem, hogy csak az én gépem nem látja, hogy itt mekkora az élet! Vagy tényleg nem tudunk mi, Palotaiak miről beszélni egymással?
Trilla1 Creative Commons License 2004.06.25 0 0 78
Nem ott, a Colosseumnál robbantottak/lövöldöztek a közelmúltban? Mutatta is a híradó, szóval valószínűleg még megvan.
Előzmény: Deashi Barai (77)
Deashi Barai Creative Commons License 2004.06.25 0 0 77
Esetleg Újpalotán az ír söröző, meg nem tudom a Colosseum meg van-e még.
Előzmény: elonytelen jellemu (74)
thalean Creative Commons License 2004.06.25 0 0 76
A Késmárk utcában (?)van valami dizsiféle, de még sose voltam :)
Deashi Barai Creative Commons License 2004.06.25 0 0 75
Én egyről sem tudok.
elonytelen jellemu Creative Commons License 2004.06.25 0 0 74
Sziasztok!

Nemrégiben költöztem Rákospalotára és szeretném megkérdezni, hogy milyen éjszakai szórakozási lehetőség (disco, club, bar) van az Újpest-Rákospalota-Újpalota-Pestújhely részeken.

köszönöm.

Deashi Barai Creative Commons License 2004.04.23 0 0 73
iszonyat lepukkadt szegény. Minden négyzetcentiméter málik, rohad:-(
Van jegykiadás, két nyanya váltva dolgozik. Bár, valszeg ez lesz az az állomás, ahol majd elhelyezik az automata jegykiadókat;-))
Az állomás mellett a kulturházban a mai napig jókat lehet billiárdozni.
Előzmény: ifjú partizán (71)
Tojotot Creative Commons License 2004.04.22 0 0 72
Rákospalota best of :

CSOBOGÓS UTCA & A PALOTAI POLGÁRŐRSÉG

ifjú partizán Creative Commons License 2004.04.22 0 0 71
rondának ronda, de van egy kis palotai feelingje :)

Az istvántelki állomáson van egyáltalán jegykiadás? Dolgozik ott valami masiniszta-féle? Erre már nem nagyon emléxem. Ha esetleg melózik ott valaki, akkor viszont arany élete lehet. Sokat nem kell kapkodnia :))

Előzmény: Deashi Barai (70)
Deashi Barai Creative Commons License 2004.04.22 0 0 70
A vonatot használta/használja valaki?
Én minden nap Istvántekekről vonatozok be, és vissza a Nyugatiba. Szerintem az az állomás a legrondább az országban. Igazából kíváncsi vagyok rá, hogy mikor fogják bezárni... Tapasztalatom szerint nagyon kevesen használják a megállót.
Deashi Barai Creative Commons License 2004.04.22 0 0 69
Csodálkozok hogy van ilyen is.
Előzmény: ifjú partizán (68)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!