Keresés

Részletes keresés

Giorgetto Creative Commons License 2001.03.23 0 0 42
Bai(l)y(eis)!

Hol voltál szombaton bazz, félidőben még el is énekeltem csak neked a Paradisio - Baylando-t, amikor a spannjaid a XVI.osba nyomták ki a drapitokat. de nem voltál ott.... :((((

Előzmény: Bai(l)y(eis) (22)
Wisey_ Creative Commons License 2001.03.22 0 0 41
Inkább nyerjenek az olaszok!
Nem szeretném az ördögöt a falra festeni, de Grúzia még meglepetést okozhat nekünk.
Az olaszok jobbak nálunk, sajnos, a románok is. De meg kell próbálnunk a lehetetlent! Csak játszani kell a meccseket, ne figyeljük a tabellát! Azzal még ráérünk... Romániában mindenképp pontot kell szerezni, itthon verni kell őket. Grúziát oda-vissza kellene verni, de ez nem lesz könnyű! Olaszokkal még jó lenne kint egy X :-)
Előzmény: stansfield (38)
msrj Creative Commons License 2001.03.22 0 0 40
Most még kár számolgatni, az első hely jó lenne, de ez még csak egy álom, mindenesetre elég szép álom!
xabi Creative Commons License 2001.03.22 0 0 39
Olasz győzelem lenne jó sztem. Nehéz lesz a 2. hely megszerzése is.
Előzmény: stansfield (38)
stansfield Creative Commons License 2001.03.22 0 0 38
Szerintetek mi lenne a jó végeredmény a román-olasz meccsen? Megcélozzuk az első helyet, vagy legyen csak a tuti második?
gguszti Creative Commons License 2001.03.22 0 0 37
Most ne legyen igazad!
Szerintem lesz 15-20 ezer, ha nincs eső.

Az én jegyem már megvan, ha jól tudom, haverom a kapu mögé vette, oda pedig csak egy 1000-es! Ma már sok helyen egy bajnoki is kerül ennyibe sajnos, úgyhogy egy VB-selejtezőre mindenképp megéri!

Előzmény: mash (21)
Zac Creative Commons License 2001.03.22 0 0 36
Hát majd még meggondolom.
De előbb lőjje a gólokat:)
Z
Előzmény: Gejza21 (35)
Gejza21 Creative Commons License 2001.03.22 0 0 35
Majd elmúlik, ha lövi a gólokat!!
Előzmény: Zac (34)
Zac Creative Commons License 2001.03.22 0 0 34
Megnéztem,tényleg így van.
De attól még rühellem miriutát!
Előzmény: Gejza21 (33)
Gejza21 Creative Commons License 2001.03.22 0 0 33
a netes változatban ott van az örök mókamester!
Elég elbaszottra sikeredett mindenesetre....
Előzmény: Zac (32)
Zac Creative Commons License 2001.03.22 0 0 32
Aki a MAGYAR VÁLOGATOTTBAN szerepel,az ne "szeresse a magyar csapatot"!
HANEM LEGYEN MAGYAR!
ENNYI!
Z
Előzmény: zolchee_d (31)
zolchee_d Creative Commons License 2001.03.22 0 0 31
A Miriuta-ügyhoz egy dolog.
Ismerem a cikk szerzôjét, Miriuta neve elé az örök mókamester jelzôt tette, csak sajnos egy sort húzni kellett, és éppen az esett áldozatul.
Szóval nem kell bántani a kopaszt, tenyleg szereti a magyar csapatot.
Zac Creative Commons License 2001.03.22 0 0 30
"Nyugodtan vártam a kerethirdetést, gondoltam, ha nem kellek a magyar kapitánynak, akkor még mindig ott a román válogatott, amelyben bizton játszhatok. Információm szerint a román szövetség érdeklődött ügyemben a FIFA-nál, és kiderült, amíg hivatalos tétmérkőzésen nem játszok a magyarok között, addig meghívhatnak engem is a román válogatottba. Most már azonban hívhatnak..."

Ezt nyilatkozta miriuta a mai N.Sportban.
Ötször olvastam végig, hátha benne van,hogy ezt viccnek szánta.
Erre csak azt tudom mondani,hogy:
BASSZA MEG A BÜDÖS KURVA ANYJÁT EZ A FASSZOPÓ ROMÁN!
Z

The Evil Creative Commons License 2001.03.22 0 0 29
JULINHO-T A VÁLOGATOTTBA!!!! :)
csurgópista Creative Commons License 2001.03.22 0 0 28
gyerekek én nagyon örülök annak, hogy Mátyus megsérült, mert így legalább Bicskei nem rakja be a kezdőbe. Emlékezzetek vissza! Az olasz meccsen is ő ajándékozta oda a labdát az ellenfélnek, valamint a második gól előtt is betlizett. Ezek után még a litvánok is róla rúgták becsületgóljukat. Én nem tudom mit eszik azon az emberen Bicskei, pedig nagyon gyenge. Bundesligában is Sand és Jancker az orránál fogvab vezette, nem rajta múlott, hogy nem rúgtak több gólt róla. Totál unszimpi a hárazselézett feje, ezen kívűl úgy káromkodik, mint a hegyi betyár. Szerintem a dunaferres Kiss Gyuri is jobb nála, vagy esetleg Korsós!
Az én kezdőcsapatom: Király(Babos)-Sebők- Hrutka,
Korsós-Fehér Cs., Dárdai, Halmai, Tóth N.- Miriuta -Horváth F., Fehér M.
Csereként esetleg még: Tóth Misi, Horváth Peti,
Pető Zoli, Pomper, Lisztes, Rósa játszhatna.
Remélem nem hagytam ki senkit!!! Hajrá magyarok!!!
vérponty Creative Commons License 2001.03.22 0 0 27
Én megpróbáltam figyelmesen olvasni, de ez volt a e-nemzetisportban leírva. Ne bántsatok.
vp
Előzmény: __Tibi (25)
__Tibi Creative Commons License 2001.03.22 0 0 25
Legközelebb figyelmesebben olvass, mert ezt az "isteni" Nagy Tomika nyilatkozta:-)
Előzmény: vérponty (24)
vérponty Creative Commons License 2001.03.22 0 0 24
Nyugtassatok meg, hogy rosszul értelmezem a hírt, és Miriuta mégis játszik!!!!!!!!!!Ha nem, nem megyek ki, és vesszen BB!

"Vasile Miriuta, az örök mókamester rövid értékelése a román szövetség fölösleges erofeszítéseirol.

„Csalódott vagyok, mert nem kellek a Litvánok ellen. Ennek ellenére természetesen szorítok a fiúknak, remélem, legközelebb nem lesz ok a szomorkodásra, és én is a keretben maradhatok." "

Előzmény: Original Ganjaman (4)
The Evil Creative Commons License 2001.03.21 0 0 23
Hol lehet elővételben jegyet kapni? Ugye nem csak a Népstadionban, hanem mondjuk a Nyugatinál a Ticket Expressben is, vagy ilyesmi. Hmm???
Bai(l)y(eis) Creative Commons License 2001.03.21 0 0 22
egy vadkörtébe, hogy többen leszünk!!;)
Előzmény: mash (21)
mash Creative Commons License 2001.03.21 0 0 21
8975 néző lesz és akkor még túloztam!
Ha azt mondták volna, hogy a bevétel 90%-a megy az árvízkárosultaknak, akkor lett volna papíron 15-20 000 néző, de így!!!
Előzmény: delpedro (18)
huszabi Creative Commons License 2001.03.21 0 0 20
Szerintem Mátyus tényleg egy tragédia, bár azt nem lehet Tőle elvitatni, hogy ha kell felszántja a pályát. De én nyugodtan betenném Juhárt (jó persze én VASAS drukker vagyok, de akkor is), vagy ha nem, akkor úgy emlékszem, az olaszok ellen a 2. félidőben elég jól működött Korsós balhátvédban és Fehér a jobb oldalon.

A gólarány pedig a pótselejtező szempontjából lényegtelen, hiszen a FIFA úgy számol a csoportokon belül, hogy a leggyengébb elleni eredményeket nem veszik figyelembe.

Szerintem nagyon nehéz meccs lesz, részint mivel a litvánok nyilván nem fognak kitámadni (lásd Román-Litván), részint pedig félek tőle, hogy jó magyar szokás szerint a fiúk is zsebben érzik már a 3 pontot a kinti 6-1 után.

De azért persze kimegyek én is.

Hajrá Magyarok!!!!!!!!

xabi Creative Commons License 2001.03.21 0 0 19
Úgy legyen!
Előzmény: delpedro (18)
delpedro Creative Commons License 2001.03.21 0 0 18
Szerintem 20-22 ezren leszünk.
Bár az időtől is függ.
De ha nyerünk a szőrőstalpúak ellen, akkor a grúzok ellen.... de nem is folytatom, inkább nyerjünk és a románok meg szopjanak az olaszok ellen!
Előzmény: vvittore (16)
baloo101 Creative Commons License 2001.03.21 0 0 17
Így van.
Előzmény: xabi (15)
vvittore Creative Commons License 2001.03.21 0 0 16
Szerintem 10000 nél nem LESZTEK többen,mert elég húzós a jegyár...
ha az Olaszok ellen ennyi volt,most miért ennyi?
Olazsország nem=litvánia

ÜdViktor

xabi Creative Commons License 2001.03.21 0 0 15
Ezt komolyan gondoltad?
Előzmény: baloo101 (13)
msrj Creative Commons License 2001.03.21 0 0 14
Én is ott leszek, de nem tudom, melyik szektorban, mert a jegyet más vette meg helyettem.
Mindenesetre Mátyus nélkül játszunk, ez már biztos és Szűcs Lajosnak is állítólag gyomorrontása van??!! Hála az égnek, ahogy legutóbb védett a Kispest ellen, hát... Persze úgyis a Király lesz a király a kapuban, remélem, hogy nem kap gólt!
baloo101 Creative Commons License 2001.03.21 0 0 13
Mátyus igenis a Válogatott szégyene volt az olaszok és a litvánok ellen is. Mindhárom gólt róla kaptuk. Nagyon nagy baj, hogy tényleg nincs nála jobb, ezen a poszton kb. Málta szintjén vagyunk.
gguszti Creative Commons License 2001.03.21 0 0 12
Én is ott leszek, legalább 5-en biztos megyünk. Egy kérdés:
Mennyien leszünk szerintetek? Kinyitják a felső karéjt? Mind1, irány az U, S, T... :)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!