Azon már túl vagyok! Ott lebeg a fickó a festmény előtt amin én vagyok, de hogyan tovább. A fickó mögém fest egy szörnyet és nem tudok csinálni semmit sem, kinyír! :(
Zalus
Felmesz az emeletre ahol kilatni az udvarra, ott van egy a kotomb vagy mi ami mellett egy gerenda fekxik, na ott a silver key a koben.
Kriszv
Felmaszol az udvaron levo letran a teto legtetejere, es a speednovelo varazslattal atugrasz a szemben levo epulet tetejere, es ott be az ablakon.
Hali! Újból lenne egy kérdésem. Elakadtam azon a részen amikor a varázslóval végeztem. Ezután egy udvarra kerülök ahol szakad az eső. Ha az erkélyről lelököm az egyik kis szobrot az kiszakítja a pincelejáratot. Ott van lenn egy tekercs ("You discovered the Arcane Whorl!" - Ezt írja ki ha felveszem.) és négy ajtó. Az egyik ajtó (amelyik résnyire nyitva van) nem nyílik mert előtte hatalmas szikladarab van (felrobbantatni nem lehet). A pince másik végén lévő ajtó mögött van egy szoba, ahol a falon van egy lyuk. A lyukon keresztül lehet látni hogy ki van ott kötve láncra valaki. De ezt a lyukat sem lehet kirobbantani. Mit kell itt csinálni?
A válaszokat előre is kösz.
elakadtam... abban a kriptában vagyok, ahol eléggé nehezen elpusztítható csontvázak vannak, s kellene egy "silver key". [ebbe a kriptába lehetett úgy lejutni, hogy dinamittal lyukat robbantottam a padlóba.] hol találhatom meg a silver keyt?
Köszi, sajnos egy újabb órás szenvedés után végül is magamtól jöttem rá...
Asszem írok vmi mosdatlan szájú levelet az EA Games-nek...
Azóta egyébként végig is vittem a játékot...
Konklúzió: a helyenként pocsék hangkártyakezelést (először azt hittem a Live!-omat támogatja rosszul, de aztán valahol olvastam, hogy SB 16-on ua. a szimptómák vannak) a debil save/autosave funkciót (tetűlassan ment és tölt, és halál után mindig egy adott pálya elejére rak vissza!) és a már említett bugokat istenkirálycsászár game.
Vampyro!!!
Én ugyan itt akadtam el, az az ajtó nekem sem akart kinyilni.
Megoldás: dinamittal robbatsd fel magad, akkor az egész rész elöről kezdödik el, és akkor már nyitva lesz az ajtó (legalábbis is nálam nyitva volt).
Ez egy kurva nagy bug a játékban, én is szivtam itt vagy 1 órát...((((((
Heeeeeeeeeeeeeelp!
A nem sokkal a vége előtt vagyok, Etherneal Autumn Arena pályán. Kinyírtam a falban lévő virágokat, erre bejött három indián azokat is lanyomtam. Az a probléma, hogy ezután nem tudok tovább menni, mert annak a szobának az ajtaja zárva van, ahol három feldarabolt hulla van asztalokon, és még több a falakokon!! Mindent megnéztem, de sehol egy kapcsoló! Visszamentem az előző szobákba, de semmi. Mégnéztem egy végigjátszást, de ott sem írnak semmi különöset - szerintük egyszerűen tovább kell menni! Akkor mégis mit kell csinálni??? Plz heeeeeeeelp!
Meglepődve olvasom,hogy már megjelent a játék,én úgy tudtam csak tavasz végén jön.
Nem tudna vki esetleg írni nekem egy példányt?Itt nálunk semmihez nem lehet hozzájutni,modemmel meg nem tudok ilyen nagy dolgokat leszedni.
Kösz, de azóta már otthagytam. Egyszerűen csak eloldalaztam előle. Már fent vagyok a torony tetején. A koponyákat lővöldöző varázslónak is annyi. Ő kettőt lőtt egyszerre, én hármat.
Most éppen egy vérfarkast lőttem le, de azt lehet hogy nem kellett volna? Mert van egy kar amit nem tudok meghúzni. De még csak egyszer próbáltam, mert jönnöm kellett dolgozni.
Ja, bocs a szépségnél a spanyolos nőre gondoltam :-)
++++++Spoiler Alert!!!!!!++++++++++++++++++
++++++Ne olvasd tovább, ha egyedül akarsz rájönni!
Na szóval, Aaron-tól úgy tudsz egy ideig megszabadulni, ha leraksz egy ether capture-t, vagy mit. (Pontosan nem emlékszem, hogy hívják, olyan tányér szerű valami)
Erre, ha beletéved, akkor nagy sikollyal elteleportál a művészlélek. De ha van saját irányítású lényed, akkor azok általában lenyomják egy időre. Lesz azonban egy végső összecsapás...:-)
Arra a bajszos fickóra gondolok aki átváltozik valami véres húscafattá és láncokkal hadonászik miközben úszik a levegőben. A szépség az csak idézőjeles akart lenni. Szóval azt hogy lehet kinyírni? Vagy ne is foglalkozzam még vele?
Kriszv:
Az a temetési jelenet a múltban játszódik... (815-ben, ha jól emlékszem)
Melyik láncos szépségre gondolsz? Aki megcsókol, aztán sziven szúr? Az egy egyszerű monster - elég nehéz lenyomni (pláne magas szinten. Akkor próbáld ütni/lőni, amikor nincs előtte pajzs. Én nem nagyon tudtam mögé kerülni, lehet, hogy úgy is le tudod nyomni.
A repkedő varázsló, ha arra gondolsz, csak időnként támad rá, és tényleg elég türelmetlen figura. :-) (Egy idő után lelép, és nem mindig jön elő.)
Sziasztokk!
Kéne egy kis segítség.
Elakadtam az egyik lebegő pályán, ahol egy energy key-t kéne megtalálnom a továbbjutáshoz. Bejártam az egész terepet a teleportokon át is, de sehol sem találtam ilyet. Volt egy repkedő varázsló aki lövöldözött rám aztán megunta és eltünt.
Merre találom azt a bizonyos Energy keyt?
Előre is köszi.
Üdvözlettel :
Gumipók
Értette valaki hogy mi történik azután hogy a kalózt lefejeztük? Akkor a vérfarkas rámront és sötétség... Azután az anim valami olyat mutat hogy élve eltemetnek valakit ott fent a köveknél. Na de kit temetnek el élve mert a játék úgy folytatódik hogy a vendégszobában állok az ágy mellett. Akkor most mi is történt?
És még egy kérdésem lenne. Nemsokkal ezután találkozom azzal a láncos szépséggel de őt még nem sikerült elpusztítanom. Őt hogyan kell? Olvastam lentebb valami gerendás trükkről de az nálam nem nagyon akar működni.
És van egy 'főszörny' akivel én nem találkoztam. Valami varázsló féle. Hol kellett volna vele találkoznom?
Az viszont hihetetlenül jó, hogy leülök játszani és nem kell 1 perc, hogy "tényleg" ott legyek a hegyeken. Nagyon jó a hangulata. Függöny és pókháló :) a hideg ráz ki tőlük...
A MGS 2 eves jatek, PC-n sem valtoztattak rajta szinte semmit, csak kapott 3D tamogatast. Nemtom, szerintem abszolut nem gyonyoru a grafikaja az Undyingnak sem. Nezd meg a Giants-ot, hogy csak egy peldat emlitsek. A MGS is a hangulataval tarolt, es ez is.
"Azonkívül mennyire gyönyörűek a textúrák"
Ezt pont nem mondanam. Lattad te mar az Unreal-t S3TC-vel? Na AZ gyonyoru. De ott sem az osszes textura, de mondjuk arra mar azt mondom, hogy, igen. Nem mondom, hogy csunya az Undying, mert ez nem igaz, megfelel boven egy mai szinvonalu jateknak, sot, tobb is annal sokkal. De nem olyan kimagasloan, mint ahogy te allitod szerintem, mert lehetett volna sokkal szebb is. Ami nagyon tetszett benne az a szornyek mozgasa, na az tenyleg csucs. Ahogy a nagy verfarkas ugralt felem.. Hmm :)
Ember!
Hogy lehet a Metal Gear Solid bukás Playstation-ös grafikáját ehhez a gyönyörűséghez hasonlítani????? Nézd már meg a kockafejű, lamer búrákat abban és a kidolgozott fejeket ebbe! Hogy csak ezt említsem! Aztán: milyen FPS-ben láttál eddig olyat, ahogy a függönyt fújta a szél??? Azonkívül mennyire gyönyörűek a textúrák a templom, stb! OK, egyedül az ír partvidék pályánál a hegyek egy kicsit szögletesek voltak... De ennyi. Egyébként nekem mint játék sem jött be a MGS, de ez már egyéni vélemény, mert tudom, hogy sokan szeretik. Undying rulla!
Biztosan rettenetesen béna vagyok, de egyszerűen képtelene vagyok feljutni a legfelsőbb templomtoronyig a monastery múltban. Merre kell pontosan menni? Ha az első törött ablakon kimászva balra megyek, akkor majd tovább, akkor egy olyan helyre érek, ahol egy felső tetőn amplifier van. Na most balra, az ehhez felső tetőhöz képest egy szinttel lejjebb lévő tetőre egyszerűen nem tudok felugrani. Pedig aránylag még alacsony is...:((( Segítsetek, mit csinálok rosszul?
Te hogy tudod megjegyezni, hogy mi merre volt? En mar most nem emlexem semmire :)))))) Max. arra, hogy a foellensegeket hogyan nyirtam ki, meg 1-2 dolog megmaradt, de ilyenekre, hogy pl. a tukor mogott volt az a szoba, ahol a varazslat van, az nem ugrott volna be, persze az meg ok, hogy at kell ugrania tukron.... :)
Az ajtó mellett van egy tükör, abba ugorlj bele és bejutsz egy kör alakú terembe. A teremben gyujtsd meg az összes fali gyertyát, és kapsz egy uj varázslatot (dispel). Menj vissza a lezárt ajtóhoz és varázsolj ott egyet az uj varázslatból...
Sziasztok, biztos en vagyok a marha lama, meg tegnap ejszaka eleg almos is voltam, de mar a game elejen elakadtam.
Szoval meg a kerbe sem jutottam ki.
Bezarultak mogottem az ajtok, egy folyoson vagyok, ami kanyrodik es a vegen van egy atjaro, amiben viz szeru vmi hompolyog es nem tudok atmenni rajta. A masik vegen zart ajto... szoval hogy lehet itt tovabbmaszni?
Hmm, megvan miert ennyi. En ugyan mindig az elozo elmentesekre mentettem (osszesen kb. 10 allast hasznaltam valtogatva), de ez az edes nem irta felul az elozo elmenteseket, igy most az egesz jatekban elmentett osszes allas megvan a vinyomon. Dejo! :)
Atyaeg: huledeztem, hogy nalatok hogy lehet akkora a SAVE konyvtar, aztan eszembe jutott, hogy a majdnem tele levo 20GB-os vinyomnal a WINFOS jatek kozben kiirta soxor, hogy "ow disc space"... Most neztem meg a SAVE konyvtarat, es: 472,054,129 byte!!! EZT NEM HISZEM EL :))))) Majdnem annyi, mint az egesz jatek, ez eleg szarul van megcsinalva, ez a mentes dolog nem? Egy konyvtar 40-50MB, de mi a francnak kell egy elmentett allasnak 40MB? :)
Eleinte nem nyitogatja a hasat, de vigyazni kell, hogy se a csapjaival ne erjen el a tengerbol, se ne lojon le (en 20-as health-el kerultem a szigetre, erdekes volt, mnden loves utan, amivel eltalaltam, mentettem! :))).
Naszoval a lenyeg az, hogy keresni kell egy alkalmas pillanatot, s a hasa ele ledobni 3-4 dinamitot. Ekkor jo nagyot mordul, jo ideges lesz, s valami csap kerul a hasa ele, elvileg ez utan mar nem lo semmit, vagy csak nagyon ritkan. Na amikor eppen nem csinal semmit akkor az osszes dinamitot eccerre dobjuk meg le oda a hasa ele. Jo nagyot uvolt majd, ne ijedjetek meg :) Ezutan lehet sorozni: en a SKULLSTORM varazslatot hasznaltam (fel volt fejlesztve 5-os szintre, igy eleg utos volt a 3 halalfej eccerre). Szoval loni kell, de a fejet, meg a testet! Es kozben arra kell vigyazni, hogy amikor kinyitja a hasat, akkor azonnal bele kell loni valamivel, kulonben beszippant. Szoval fegyvernek legyen a kezetekbe a pisztoly, vagy shotgun a hasbaloves miatt, es a varazslatnak pedig a skullstorm amivel kozben lovitek mashol. Na kb. ennyi. Kicsit bonyolultnak hangzik de nem az, ha az ember raerez a ritmusra, akkor mar nem lehet elhibazni:
Lovom, lovom, lovom, latom hogy kinyilik a hasa, oda belelovok egyet, lovom, lovom tovabb... Nem kell neki sok. Persze ne mennjunk nagyon hatra, mert a csapjai amik a vizbol jonnek, azok eleg aktivak :)
Ja es mentsetek surun :)
A vege nem nagy szam, kis anim, es visszadob a menube, haat ennyi volt, most megint unatkozni fogok... :)