Meg vagyok nyugodva hogy, olvashattam végre egy hölgy véleményét is és egyetértek vele azon a téren, hogy ideális férfi nem létezik!
Az ideális férfi az lenne, aki nagyon jól néz ki, akinek van humora, akinek mindig jó kedve van, akinek perfekt a munkája, (aki jó az ágyban...)és sorolhatnám mindig igy tovább. Javitsatok ki ha tévedek!:-)
En csamcsogok, nemcsak a zokniaimat, de az alsogatyaimat is szertehagyom territoriumomban, es turom az orromat is. Szerintem azert a nok kedvelik az izmokat. (eddigi tapasztalataim szerint) Nemi biztonsagerzetet ad nekik. Persze nem kell feltetlenul "kigyurt allatnak" lenni. De egyebkent ugy vettem eszre a noknek az tetszik a legjobban, ha a ferfi figyel rajuk, kitalalja a gondolataikat, es anelkul tesz olyan dolgokat, amire a no vagyik, hogy azt mondani kelljen neki (nekunk). Neha idegesito tud lenni a dolog.
Lehet ezt erteni, amit leirtam? Kicsit kaotikusan fogalmazom, de epp euforikus allapotban vagyok, mert letudtam ezt a kikirikibbbbbaszott vizsgaidoszakot.
Na most jól elvetted a kedvem a megszólalástól... mégis, mit lehet ebbe a topicba írni, ami nem számít közhelynek? Már maga a téma is az... mire buknak a nők, a pasik, milyen az ideális, az álompartner, erről nem nagyon lehet kirívót meg extrémet írni... Vagy olyasmira gondoltál, hogy "én arra bukok, ha jó sok lé van a fickó zsebében, vagy ha legalább 22 centit tud prezentálni..." - merthogy ez is közhely...
Na mint állítólag nő hozzátok szólok már... Arról folyna itt ugye elviekben az értekezés, hogy mit zabálnék egy pasason, meg hogy milyen az ideálom. Nehéz ám a válasz, főleg nekem, lévén nagyon válogatós nőszemély... Az annyira hangoztatott közhely, hogy a belső értékek fontosabbak, az annyiban igaz, hogy ha első ránézésre nem túl visszataszító a fickó, akkor jöhet a belső értékelés. Nade Quasimodo lehet akármilyen széplelkű, akkor se mennék el vele kávézni, hogy jobban megismerjem...:-) IDEÁLIS FÉRFI MÁRPEDIG NEM LÉTEZIK!!! Álompasas van, de annak is vannak hibái...:-) Baromság, hogy az izomkolosszus lenne az ideál, engem legalábbis nem vonz. Meg általában ez az idealizálás hülyeség. Pl. itt a George Clooney, akinek valóban lefegyverző mosolya és szívmelengető tekintete, nameg jó humora van, de lehet, hogy szanaszét hagyja a zoknijait a lakásban, csámcsog, és talán még az orrát is túrja, mint minden rendes "malactartó"...:-)))
Lényeg a lényeg : egy férfiember legyen ne túl randa, lehessen vele bárhová elmenni, akár kocsmába, akár bálba, és legyen toleráns és kompromisszumkész. És tudjon elviselni engem (ami azért nem túl könnyű feladat, de ha ezzel megbirkózik, akkor meg is érdemli az "álompasasi" címet...)
A párkapcsolatok pedig valahol tényleg mintha kihalóban lennének, vagy már nem divat tartozni valakihez, vagy - én inkább ezt veszem észre - ez egy abszolúte globális jelenség, amit érdektelenségnek hívnak, és ez párosul azzal, hogy rengetegen elfeledni látszanak az emberi kapcsolatok fontosságát + mindenki a munkájában látszik kiélni magát, ergo nincs is ideje egy párkapcsolatra, legfeljebb heti egy röpke kapcsolatra.... (Honnan szedem én ezeket a gondolataimat?!? Meglepem itt még magamat is...)
Na így mondókám végeztével vissza is kérdezek : szerintetek milyen az álomnő?
Ha látok egy amerikai punccsal teli filmet, akkor elgondolkodom.
Valóban az izomgyurkák a nyerők? Esetleg a laza pofozógépek, akiknek a fogpiszkáló lóg ki a szájukból? Felmérés szinten kíváncsi lennék, hogy mint a gyengébb nemhez tartozó, a Te ideálod milyen? Ha FFi vagy, mit gondolsz, mire buknak a nők, mi az, ami Téged egy nőben megfog?