Keresés

Részletes keresés

Puller Istvan Creative Commons License 2001.01.17 0 0 11
Pedig itt volt a könyv a polcomon! mouser, csak kérdeznie kellett volna. (A film azért jobb volt. Igen, ilyen is van.)

Gai-luron: Ary az elmúlt 13 évet szerintem kondás funkcióban töltötte. Most nem szemétkedek, csak... nem is tudom. Nem úgy tűnt, hogy különösebben okos lenne, és igazság szerint a zenéje se volt túl meggyőző. Az volt az érzésem, hogy Szomjas György (?) gyártásvezetője másnapos volt, és adminisztrációs félreértésből valamelyik gimi lokális zenekarainak (ez asszem tényálladék) helyi előkelőségei közül felnyalábolta a butábbikat, az akkori moziközönségnek meg olyan mindegy volt, hogy kiért lesz öngyilkos. A többi meg ment magától. A Bizottság is milyen populáris volt bizonyos körökben...!

Előzmény: mouser (10)
mouser Creative Commons License 2001.01.17 0 0 10
Könyörtelenül! ez az! mit összegondolkoztam rajta nemrég, hogy mi volt a címe! :-)
Előzmény: Puller Istvan (8)
Gai-luron Creative Commons License 2001.01.17 0 0 9
Ebben a filmben játszott Szabó Istvánnal? De hová tűnt ez a 13 év?
Előzmény: Puller Istvan (8)
Puller Istvan Creative Commons License 2001.01.17 0 0 8
Láttam azt a izét. Valamelyik részét. Meg a Végh Antalos (isten nyugosztalja) Könyörtelenül filmváltozatát, amiben a jó Ary majdnem tehetséges volt. És a végén szarrá lőtték csórikámat, isten nyugosztalja. És ha most így belegondolok, egy Friderikuszos (isten nyugosztalja) Békítősó is beugrik, ahol a Nyolcadik Vérzés című film női főszereplőjével történt édes-bús PR-románc részleteit taglalták nagy barombapuffadt visszalangallások közepette, amíg csak nem jött a Pampers.
Előzmény: Gai-luron (7)
Gai-luron Creative Commons License 2001.01.17 0 0 7
Tud valamit Beri Aryról?
Előzmény: Puller Istvan (6)
Puller Istvan Creative Commons License 2001.01.17 0 0 6
Gai-luron,
hát hiszen manapság még maga Tinódi Lantos Sebestyén is meglovagolja a maga titokzatos retro-hullámát, és a Bahia-istálló szervezésében előzenekarként túr a Total Dance-en, ha nem akar éhen pusztulni. Miért pont ez a slendrián punk korbácsolta fel a maga legendás fantáziáját? ...ROLLS FRAKCIÓ - néped érted kiált!!!
mouser Creative Commons License 2001.01.17 0 1 5
a nagy helyzet, hogy miután nekem az első-második vérig általa írott és előadott számai igen nagy kedvenceim voltak, a mostani száma kicsit unalmasnak tűnt utána. azok olyan fiatalos-lázadós-flegmák voltak, ez meg olyan harmincas-lehiggadt, ami nem is lenne baj, talán csak neki nem áll jól (szerintem)
Előzmény: Gai-luron (4)
Gai-luron Creative Commons License 2001.01.17 0 0 4
A hangja fejlődött valamit az elmúlt években? Jó szám volt?
Előzmény: mouser (3)
mouser Creative Commons License 2001.01.17 0 0 3
én csak a klipet láttam vmelyik tévében, volt egy kis ősmagyaros (olyan regős) utánérzetem, lehet, hogy a fülem káprázott, vagy tényleg olyan a többi szám is?
Előzmény: Gai-luron (-)
Gai-luron Creative Commons License 2001.01.17 0 0 2
Ösmerted? Mi ez a kihagyott 13 év?
Előzmény: döbrögi (0)
Törőlt_nick Creative Commons License 2001.01.17 0 0 1
Hát nem tudom...azé akkora arc nem volt, hogy most egész éjjel hánykolódnék az infód hatására. Szerintem 0 bevétel lesz a lemezébol. Nem ismeri a mai fiatalok közül senki.
Előzmény: Gai-luron (-)
döbrögi Creative Commons License 2001.01.17 0 0 0
Hát, én még emlékszem arra, hogy nem nulladikra kapta meg anno az ORI-vizsgát...
És nem is elsőre :-)
Gai-luron Creative Commons License 2001.01.17 0 0 topiknyitó
A szerelem első, ill. második vérig című filmek sztárja visszatért! Beri Ary, aki 87-ben, de legkésőbb 88-ban örökre eltűnt a szemünk elől, most új albummal jelentkezett. Erről semmit nem lehet tudni. Beri Ary színészkedett, saját zenekara volt, festett. Jelenleg, valamilyen ismeretlen retro-hullámot meglovagolva a boltokban van.

Beri Ary, hol voltál eddig? Hiányoztál!

(Ki tud róla valamit? Hallotta valaki a lemezét? Izgatottan kérdem ezeket.)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!