Ilyen se történt mostanában velem, zenéteket hallgatom és egyre jobban tetszik, két számot nyomok már napok óta a fülembe! Nagyon köszi, hogy részese lehetek, ugyanakkor sajnálnám, ha abba maradna ez a remek csapatmunka! :)) Ha elkészül az egyik számom, elküldöm neked! :))
Hát nem is tudom......., nem ígérhetek semmit....., hisz ha az éjszakai műszakot vállalókra nagyon hatásos lehet....., nem alszik el tőle az már biztos, főleg az a mélyről jövő hanorgánum, mert a zene az nem is olyan pusztító.... :))
Hát biz ebből hiányoznak a kedvenceim, amikkel manapság a füleimet kényeztetem és a lelkemnek gyógyír....
Michael Hedges Within Temptation Nightwiah
/most jelent meg az ex nightwish énekesnőjének lemeze/ :) Tarja Turunen My Winter Storm Digipak 2007 Dolores Oriordan Are You Listening /The Cramborries/
Ha keresztény lennék, akkor is hallgatnám a Meshuggah nevű zenekartól a Destroy, Erase, Improve című lemezt. És akkor is hallgatnék Panterát. Főleg a Heresy című számukat, amelyik lezúzza az ember arcát az agresszivitásával.
Pl. Steven Segal : and the Thunderbox Mojo Priest 2006 albuma, ahol bluest jétszik gitáron és még tetejében éneke is, nem is rossz! Sade? Ensiferum Apocalyptica The Cranberries Oliver Shanti The 69 Eyes Astor Piazzola Michael Hedges
Akkor ő is "másodvonalas" zenész, mint pl. Peter Green, aki a korabeli Fleetwood Mac lelke volt. Nem is gondolják sokan, hogy ő írta a Santana Black MagiC Womenjét, vagy a Judas Priest által naggyá lett Green Manalishit.
Roy Harperrel kapcsolatban felkeltetted az érdeklődésemet. :))
Nos a világon egyedülálló gitáros volt, őneki sokat köszönhet rengeteg zenekar, többek között a Led Zeppelin.... A sajátságos gitárakusztika, színkavalkádok, az üveghangok, valami csidálatos, az énekhangja sem volt rossz..... Sajnos sokan nem ismerik...., de én egy őt, zenéjét és hatásait rádió sorozat alkalmával szinte végig ittam , hiszmagam is gitároztam, ezt elnézheted nekem!.... :)