Ez a topic gyűjtőhelye mindazoknak, akik gyermeket szeretnének.
Mielőtt hozzászólsz, olvass vissza pár oldalt!
A topikban vezetett tábláról a leírást megtalálod ebben a hozzászólásban: http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=67769219&t=9026561
En itt titokban sunnyogok mar egy ideje, annyit vartunk, hogy nem mertem irni: okt. vegen pozitivat teszteltem, azota mar 11+6 hetes bebink van. :) Remenykedünk, hogy minden OK, sajnos a 12. hetes szüreshez meg kicsi volt, mikor otthon voltunk karacsonykor, a doki csak annyit latott, hogy mocorog, szive szepen ver, mindene megvan, minden jol nez ki, a nyaki redö is szepen latszik es megfelelö meretü, de 1 het mulva tudott volna csak felhasznalhato erteket mondani a gep. (Itt meg ugye nincs ilyesmi vizsgalat. 16-an megyek itt UH-ra, ami a tajekoztato level szerint arra szolgal, hogy megallapitsak, hogy elö magzat van-e, es hany db. Semmi szüres, semmi teszt. :( Nem baj, csak rendben van minden!)
Ja, es allitom, Csuppancs bogyoi segitettek!!! :))) Nagyon köszönöm neki is meg Vasbabnak is a bogyo ajanlast! :)
Egy kéréssel fordulok hozzátok: pszichológia műhelymunkámhoz kellene felvennem a következő két napban még sok-sok kérdőívet, olyan leendő szülőkkel, akiknek még nincs gyermekük, de szeretnének a közeljövőben.
Ha időtök engedi és kedvetek is van hozzá, kérlek, töltsétek ki a kérdőívemet. A kitöltés természetesen anonim, kb. 15 percet vesz igénybe. Kérdések esetén állok rendelkezésre: zsee@yahoo.com
Csuppancs, nagyon köszi a segítséget! Igen, ha lehet, légyszi írd meg a vaterás felhasználónevét az eladónak. Hamar megszokta küldeni? Fontos lenne, most van mensim, nem szeretnék lemaradni a lehetőségről. :)
Előre is köszi!
nusi, gratula a szívhanghoz! Tök jó! :) Köszi a drukkolást. Jövő pénteken megyek, sikerült ma egyeztetnem a dokimmal, miután nagy kegyesen rendesen megjött piroska őnagysága. Nekem nem volt vesegondom, úgyhogy ebben nem tudok tanácsot adni, de remélem csak átmeneti a problémád.
margarethenessi, én a vateráról rendeltem, a one step-ek teljesen rendben vannak. A ciklushossztól függően kell elkezdeni használni, 28 naposnál talán a 10.-től, de ebben most nem vagyok biztos. Akitől én szoktam venni, mindig tesz bele tájékoztatót is, ha gondolod megírom a felhasználónevét. Amúgy délután szokták inkább használni a terhességi teszttel ellentétben. Nekem eddig bevált, még jóstesztként is működött.
muzsa, gratula a 100. naphoz, további problémamentes gömbölyödést!
Hétfőn voltam ultrahangon és már volt szívhang is, úgyhogy már hivatalos is a babka! Nektek fájt a vesétek táján? Elküldtek vizeletvizsgálatra is, teljesen jó, tehát nem a vesémmel van baj. De már egy hete nem tudok aludni, csak egy pózban, ha mondjuk hátamra fekszek kb 3 perc múlva úgy fáj a derekam, hogy még hányingerem is van. Állítólag a szervezetem már csinálja a helyet a babának. Ti mit gondoltok?
Sziasztok!
Annak, aki régóta szeretne babát és elvileg semmilyen szervi akadálya nincs a teherbeesésnek, de eddig mégis hiábavaló volt a próbálkozása, ajánlom a Mastodynon nevű homeopátiás készítményt. Nekem az első terhességem előtt ajánlotta az orvosom, mint "csodaszert". A cseppek (lehet kapni tabletta formában is, szerintem annak a bevétele kényelmesebb) szedése előtt évekig védekezés nélkül voltunk együtt a párommal, de egészen pontosan 6 héttel a szer szedésének kezdete után teherbe estem.(6 hét kell, míg kifejti a hatását, az orvos elmondása alapján meddőnek hitt pároknak is összejött a baba a Mastodynonnal). Azóta a kisfiam már elmúlt másfél éves, de most újra szedni kezdtem a Mastodynont. :) Majd jövök a beszámolóval, bízom benne, hogy újra sikerülni fog!
Addig is: Ti elég jártasnak tűntök a témában, ezért kérdeznék. Hogyan működik az ovulációs teszt, van-e olyan, amilyet érdemes és olyan, amilyet nem szabad venni?
Előre is köszönöm a segítséget!
K
muzsa, köszi a biztatást, én is ebben reménykedek és próbálok pozitívan hozzáállni a dologhoz. Csak az most a bosszantó, hogy még mindig nem jött meg rendesen -doki szerint ez Clostynál előfordul-, és így még nem is tudom hívni, hogy mikor csinálja meg a HSG-t. Ha már azt tudni fogom, akkor könnyebb lesz, mert arra koncentrálok hogy mikor kell menni, aztán az eksönökre, utána meg a tesztelésre. :) A múltkor mikor rákszűrésen voltam, volt érett petesejtnek nyoma mindkét oldalon, tehát a gyógyszer tutira hat, az nem lesz probléma. Amúgy meg sikerülni fog, tudom, mert így lesz és kész. :D
Megszoktad már a kis cunás gondolatát? Ha publikus, írd már meg végül hogy fogadták anyósodék. Ha nem, akkor meg azt, és nem kérdezem többet. :) Lassan át kell tegyelek a sikertáblába. Látod, mondtam hogy így lesz. :D
csuppancs, sajnálom, hogy nem jött össze, DE: nekem Iván akkor sikerült spontán, amikor a HSG-t megcsinálták. Egy petevezetőm el van záródva, a másik előtt üldögélt egy polip, vagy valami. Ezt állapította meg a HSG-n az orvos. Polipot két hét múlva hiszteroszkópiával eltávolították. És az az egy szabad utacska elég volt 2 hónappal később... valójában elsőre összejött, mert a hiszteroszkópia után 1 hónapot pihenni kellett... úgyhogy fel a fejjel!!!
Katus, maradj hát. Ha Te elmész, már csak egyedül maradok, magam miatt vezessek táblázatot? Meg hát egyébként is. :)
Nem is tudom mit reméljek. Ha nem átjárható, akkor érthető hogy miért vagyunk sikertelenek, de ha meg átjárható, akkor mi van? A doki kilátásba helyezett egy újabb műtétet probléma esetére, de nem tudom, hogy akarom-e. Abban bízok, hogy ha van is akadály, azt kimossa a folyadék és aztán összejön a baba. Nem tudom, vagy nem akarom feladni az a helyzet, hiába tudom hogy le kéne rendeznem magamban a dolgot. :)
A műtétet is nem magam miatt nem, hanem a kisfiam miatt, tavaly is baromi nehezen viselte a dolgot. Ha esetleg 1 éjszakás kalandként megúsznám, akkor még talán, de tavaly is úgy indult a dolog. Lombik jöhetne még szóba -persze mindez csak akkor, ha van elzáródás-, de azt meg nem igazán akarom. Na mindegy, majd meglátjuk, remélem a jövő pénteken tudok menni, utána okosabbak leszünk. Addig meg nem harapdálom a farkamat. :D
Ha megírod a címed, küldök Neked homeos bogyót, bár még 2houndsnak is lógok, de pótolom, ígérem, csak bolondokháza volt a cégnél.