Igazad van hasonlóan látom én is a mezőny embereink jók lesznek de a körtében elég gyengék vagyunk. Az Alba elleni meccsig még lehet sujkolni a Morantnak,hogy ha kap egy labdát ne azonnal szabadulni akarjon tőle hanem próbálja megjátszani. Ugyan ezt láttam a szerbnél is ha ő volt bent centerben. A védekezésünk is ott a leggyengébb. Ezt a centert rutinból öt perc alatt megeszik a Keller félék.
Odaátra írtam egy kritikust, akkor ide most egy pozitívabb hangvételűt.😁
A problémákat én is hasonlóan látom mint te. Nincs alsós posztos játékunk, és a védekezésben túl sok a figyelmetlenség pontatlanság. Persze ez betudható annak is hogy sok az új ember és idő kell az össze csiszolódáshoz. Ami viszont pozitív hogy a mezőny fekáinkban rejlik potenciál bőven, és az edző meccsek alapján úgy tűnik hogy Rudi is megtalálta a dobó kezét. Reméljük ez így marad a tétmeccsekre is mert nagy szükség lesz rá. Kovács Petitől sem bánnám ha a tegnapi támadójátékban mutatott agilisságát állandósítaná majd a szezonban. A mezőny sorunk nem tűnik rossznak sőt ...a Jones - Smith párosban bízom hogy extra lesz és Tucker sem tűnik rossznak. De védekezésben tőllük is sokkal több kell, azt gondolom ez is kijelenthető.Palánk alatt tűnünk vékonynak, de oda még érkezik majd Juhos, akiben bízom hogy jelentősen megerősíti majd ezt a szekciót. Sajnos Taiwót és Pallait tegnap nem láthattuk de remélhetőleg őket is számításba lehet majd venni. Az alba elleni szezon rajt nem lesz egy könnyű feladat, sőt piszok nehéz lesz, de nagyon fontos lenne hogy jól kezdjük a szezont. Egy erős csapat elleni győzelem biztos nagy lendületet adna.
Hajrá Olajbányász!!!!
A tegnapi Kecskemét elleni meccs után azt gondolom,hogy a támadójátékunk jó lesz. A védekezés viszont nagyon gyenge erre példa az előkészületi meccseken kapott sok pont is. A centerünk elég képzetlen csak a feldobott labdákat képes zsákolni de pozíciós centerjátékra nincs. Itt elég sok problémánk lesz majd ha az ellenfelek is látják ezt. Ez a Kecsó elég gyenge csapat és már itt is látható volt a rossz védekezés. Ettől függetlenül úgy gondolom,hogy azért ott lehetünk az elején de nagyon hiányzik majd egy Tóth Ádám.
Igen elég jónak tűnik a srác remélem hozza is azokat a számokat mint a szerb bajnokságban. Az meg nem lehet,hogy két egymás utáni évben is annyi sérülés legyen. Az már a balszerencse lenne.
Ötödik légiósunk egy remek szerb erőcsatár. 18.6-es pontátlaga volt tavaly a szerb bajnokságban.Egyszerüen nem lehetünk rosszak.Csakhát a sérülések kerüljönek el bennünket.
Amennyiben igaz a hír amit még kérdőjellel hoz le egy másik hírportál, akkor jó csapat lesz Szolnokon. Eddig 4 amerikai. Ilyen nem is tudom mikor volt utoljára?
Lehet hogy jó játékos,sőt biztosan az,ha el tudja adni magát,viszont nem tartom nyerő embernek.Távolról nem igazán dob jól,a betörései azok ami az erőssége.Megbontja a védelmet.Kellett mellé egy olyan ember,mint Vojvoda.
Azért ha máskor sértegetni akarsz,gondold át kétszer is.Én soha nem szoktam sérteni senkit,pláne nem Olaj szurkolót.
Elnézést, a véleményem annyiban változott -nyilván Benke nyilatkozatainak köszönhetően- h Benke egy igazán kiváló játékos, mindazonáltal egy igazi buzi is...
Most neked mi bajod van velem?A véleményemet írtam le,nem vagyok egyébként sem hangadó a szurkolók között,fogalmam sincs mi a bajod.Viszont nem is érdekel.
Az a kurva nagy helyzet moldi -és esküszöm ezzel nem megsérteni akarlak- hogy te egy komplexusokkal terhelt fasz vagy... Ezzel amúgy az ég világon semmi baj nincs, sőt sajnállak emiatt, mindazonáltal Benke egy kiemelkedő játékos a magyar mezőnyben. Az előzményeket, nem a történeti hűség kedvéért írtam le, hanem h érezd, h mennyire fikarcnyit sem számít a véleményed, annak megítélésében, h Benke Szilárd milyen szintű játékos?!
De a lényeg: ha őt is elengedjük, akkor én kb leszarom a következő szezont, rázzátok csak az öklötöket, és üvöltözd te, h ez nem a csapatunk... Ha kurvára véletlenül maradna Voja -ebben sem hiszek- akkor talán jók leszünk a 4-re, amúgy viszont ez a csapat lesz a legnagyobb kifizetőhelye a Juhosoknak és Sztojánhaveroknak. Van amúgy egy csomó más dolgom, amivel hálistennek foglalkozhatom, úh majd lesz majd más hobbim. Az olyan idióták mint te, meg majd szentségelnek, szóval jó mulatást :)
Én sem örülök nagyon. Egyébként ez a portál már pár éve lehozta,hogy Lóránt olaszból újra Szolnokra igazol és két nap múlva már az Albánál volt. Amennyiben tudnak jobb légiósokat hozni mint tavaly voltak akkor lehet elgondolkozni egyébként semmi értelme indulni.