Keresés

Részletes keresés

bullseye Creative Commons License 2000.11.09 0 0 13
:)))))
Csak nem baszfémiára készülsz?
SGraun a 2(natán3) lábon járó válóok
Előzmény: SGraun (7)
Night Hunter Creative Commons License 2000.11.09 0 0 12
Ez Robert Redford?
Előzmény: zsosz (11)
zsosz Creative Commons License 2000.11.09 0 0 11
Worm Creative Commons License 2000.11.09 0 0 10
LOL

:)

Előzmény: Night Hunter (8)
zsosz Creative Commons License 2000.11.09 0 0 9
de aztan ojan kuszobize lesz es abiztos forrasbol tudom, hogy Yoda azt szereti..es nem ad senkinek sem interjut, mert senki nem tudna megfizetni, csak a Tilos Radionak, de azt is csak szolidaritasbol, mert a Yodat is es a Tilost is jol kicsinaltak gonosz bacsik

pa

zsosz.a.bizalmas.informator

Előzmény: Night Hunter (8)
Night Hunter Creative Commons License 2000.11.09 0 0 8
Én meg azt hallottam, hogy itt van már Yoda is.
A reggelijét nem kell a szobapincérnek felvinni, hanem csak úgy ez erővel felemeli, és belebegteti magának. Állítólag a sajtos-szendvics elég nehezen tuszkolódik be a küszöb alatt, és küllemileg némi kívánnivalót hagy maga után.
SGraun Creative Commons License 2000.11.09 0 0 7
No, akkor oda se megyek.
Még válóo(r)k lennék esetleg.

Skandar

Előzmény: Zolichop (4)
elijah Creative Commons License 2000.11.09 0 0 6
Na figyeljetek, van pár "bizalmas" infóm. A két színész és a rendező már ebben a pillanatban is itt tartózkodik az országban. A vasárnapi, vagy hétfői érkezés kamu, a stáb egy része jön akkor. A színészeket itt létük alatt nem lehet majd látni sehol, közös sajtótájékoztatót nem tartanak majd. A Népszabadságban és A Magyar Nemzetben megjelent két cikknél többet nem tudhat a nyilvánosság. Interjút egyik sztár sem ad ittléte alatt, mert azt egyik magyar médi sem tuná megfizetni, ezen kívül nem is engedik nekik a nyilatkozást a film elkészültéig.
Én ennyi infoval tudok szolgálni... De azért nyomozzatok, sohasem lehet tudni... Az 100%, hogy már itt vannak, ezt biztos forrásból tudom.
Night Hunter Creative Commons License 2000.11.09 0 0 5
Akkor ebből már ki is következtettem. Brad Pittli állítólag férfi.
Előzmény: Zolichop (4)
Zolichop Creative Commons License 2000.11.09 0 0 4
Egy ma reggeli hír szerint (a Jóbarátok topicban olvastam) jön Brad Pitt felesége Jennifer Aniston is.
Statisztákra már nincs szükség. Néhány további info egy remek honlapon: www.jobaratok.com !!!!!!

JÓBARÁTOK MAGYAR HONLAPJA

Night Hunter Creative Commons License 2000.11.09 0 0 3
Én azt is tudom, hogy ezek az emberek állítólag színészek!
Zolichop Creative Commons License 2000.11.09 0 0 2
Egyelőre csak annyit tudok, hogy a jövő héten jönnek, és 12 napot lesznek itt. Nem sok. :-/
áááááávadász Creative Commons License 2000.11.09 0 0 1
Hozzám jöttek, pár tanácsot kérni, hogyan lehetnének olyan kívánatosak, mint Mi.§:-)
stika Creative Commons License 2000.11.09 0 0 0
És Te mit tudsz? Kezdhetnéd.
Előzmény: Zolichop (-)
Zolichop Creative Commons License 2000.11.09 0 0 topiknyitó
Sziasztok!

Ezt a topic-ot azért hoztam létre, hogy egymásnak elmondhassuk az infokat: mikor érkezik a két színész hazánkba, hol lesz a forgatás stb.

Aki bármit tud, írjon ide.

Csá

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!