de aztan ojan kuszobize lesz es abiztos forrasbol tudom, hogy Yoda azt szereti..es nem ad senkinek sem interjut, mert senki nem tudna megfizetni, csak a Tilos Radionak, de azt is csak szolidaritasbol, mert a Yodat is es a Tilost is jol kicsinaltak gonosz bacsik
Én meg azt hallottam, hogy itt van már Yoda is.
A reggelijét nem kell a szobapincérnek felvinni, hanem csak úgy ez erővel felemeli, és belebegteti magának. Állítólag a sajtos-szendvics elég nehezen tuszkolódik be a küszöb alatt, és küllemileg némi kívánnivalót hagy maga után.
Na figyeljetek, van pár "bizalmas" infóm. A két színész és a rendező már ebben a pillanatban is itt tartózkodik az országban. A vasárnapi, vagy hétfői érkezés kamu, a stáb egy része jön akkor. A színészeket itt létük alatt nem lehet majd látni sehol, közös sajtótájékoztatót nem tartanak majd. A Népszabadságban és A Magyar Nemzetben megjelent két cikknél többet nem tudhat a nyilvánosság. Interjút egyik sztár sem ad ittléte alatt, mert azt egyik magyar médi sem tuná megfizetni, ezen kívül nem is engedik nekik a nyilatkozást a film elkészültéig.
Én ennyi infoval tudok szolgálni... De azért nyomozzatok, sohasem lehet tudni... Az 100%, hogy már itt vannak, ezt biztos forrásból tudom.
Egy ma reggeli hír szerint (a Jóbarátok topicban olvastam) jön Brad Pitt felesége Jennifer Aniston is.
Statisztákra már nincs szükség. Néhány további info egy remek honlapon: www.jobaratok.com !!!!!!