Hát akkor, ahogy látom, egyedüliként kell gratulálnom Csáó Dugong-nak a wuhan-i Korona Vírus kupa elhódításához, miután jól elkalapálta honfitársát a döntőben!
Ha ugyanarra gondolunk az touching ball lett, azaz hozzáért.
Szerintem nem volt elég jó a biztonsági játéka szünet után, sokszor csak a vonalig ment vissza a fehér, és maradt állás. És ezek direkt biztonsági lökések voltak, nem kimaradt belökési kísérletek.
De mindegyis, ez van, nagyon kevésen múlt, ha nincs az a mákos egyfala 5-3-nál Lisowskinak, akkor szerintem megnyerte volna.
Sajnos izgalommentes lett a döntőfrém, nagy kár érte. A biztonsági játéka elég gyenge volt Bulcsúnak, sok indulót hagyott. Az utolsó két pirosa meg nagyon rosszul sikerült, itt a végén nem is tudom be akarta volna lökni a bal alsóba, vagy csak ennyire rossz biztonsági lett?
Sajnálom, hogy nem láttam eddig, most játszhat a legjobban ebben a szezonban. 3 nagy bréket is lökött, jó lenne ha a szünet nem törné meg a lendületét.
Wakelinnel fog játszani 22-én 14 órától. Éppen most elődöntőzött, nem lesz egyszerű meccs. Kyren Wilson is akkor fog játszani, úgyhogy ez nem lesz tv-s meccs.
Az észak-ír versenyen se lesz könnyebb dolga valószínűleg, mert az első 32 -ből kap majd valakit.
Ha megverné Lisowskit, utána jöhetne Jordan Brown, neki is visszavághatna a múltkori vereségért. Ezek már 6 nyertes meccsek lesznek, kíváncsi vagyok tud-e alkotni valamit, Lisowski is kifoghat egy gyengébb napot, vagy simán veri 6-0-ra, amilyen hektikus tud lenni.
Lisowskin kívül más nagyobb név csak Allen lesz, aki akkor selejtezik, így szerintem láthatjuk őket játszani.