Keresés

Részletes keresés

Andriska07 Creative Commons License 2016.11.22 0 0 5081

Na ezt a fajta lazaságot hiányoltam mindig is Mustaine-től: http://www.ma.hu/kulturport.hu/292949/Igy_meg_nem_hallotta_a_legismertebb_Metallicaszamot

Az Endgame még megütötte a mércét, a Dystopia pedig zárásnak pont jó lenne. Tényleg le kéne már tenni a lantot. A magam részéről végleg elengedtem őket, pedig a So Far óta a kedvenceim voltak. Mostmár az sem érdekel, ha visszajönnek ide (tudom, nem fognak) Máig emlékszem mekkora buli volt amikor VHS-en nézhettük az egyik alföldi rokonunknál meg az Anarchy klipjét még '89-90 tájékán. Már ezért bőven megérte meglátogatni őket:))))

Előzmény: Atom-anti (5080)
Atom-anti Creative Commons License 2016.10.30 0 0 5080

Én az utóbbi évek gyenge albumait nem tudom neki megbocsátani, de lehet igazságtalan vagyok, nem veszem figyelembe az életkorát. Tényleg jobb lenne, ha nem lenne több album inkább, nem hogy még kettő. Talicskáéknál is azt látom, hogy nem fognak már tudni kihozni éppkézlább albumot, a halálmágnes volt az utolsó megmozdulásuk, ha lesz is még albumuk a luizós után, az valami vérgyenge, rajuk nézve megalázó anyag lesz, de ha van eszük, nem hozzák ki.

Előzmény: Andriska07 (5079)
Andriska07 Creative Commons License 2016.10.21 0 0 5079

A július óta eltelt idő bebizonyította, hogy nem sokan bocsátottak meg Dave-nek a nyári balhé miatt. Lámpaoltás!

Andriska07 Creative Commons License 2016.09.22 0 0 5078
Andriska07 Creative Commons License 2016.09.09 0 0 5077
Andriska07 Creative Commons License 2016.09.05 0 1 5076

Tényleg nem tudja, mikor kell(ene) abbahagyni: http://loudwire.com/dave-mustaine-record-two-more-megadeth-albums/

Andriska07 Creative Commons License 2016.08.29 0 0 5075

"Ez úgy hangzott, mint ha valami állandó fellépő lett volna"

Azt nem tudom hogyan hangzott, de pont az a bajom, hogy ha már 5 évente találkozunk velük alkalmanként, akkor legalább vérbeli nóták legyenek, mert iszonyat vérszegény ez a felhozatal. Na mindegy, ez a probléma már a múlté, többé úgysem látjuk őket, nálam amúgy is magukra csukták a kaput.

Előzmény: Jahno (5073)
Jahno Creative Commons License 2016.08.23 0 0 5074

Én meg nem erősített információk alapján kocsmában hallottam példát (mert egy másik hasonló a körülmények miatt hisztizett) és azok sem értették, mondván mi olyan produkció vagyunk, ahol leteszed a lét és 3 fős szülinapi bulin eltoljuk...

Előzmény: Mirrmurr (5035)
Jahno Creative Commons License 2016.08.23 0 0 5073

Borzasztó nagy érvágás. Ez úgy hangzott, mint ha valami állandó fellépő lett volna,  közben éveken belül jó eséllyel a kontinensre sem  jön vissza.

Előzmény: Andriska07 (5059)
Rokakoma Creative Commons License 2016.08.23 0 0 5072

A rajongók áttörték a biztonsági kordont, levonult a színpadról a Megadeth

Öt dal után félbeszakította a paraguayi koncertjét a Megadeth, mivel a felbolydult rajongók szétszedték a biztonsági kordont. Az esetnek több sérültje is volt, a reakcióról készült videó lentebb látható. [...] Bővebben! Tovább »

forrás: Blog.hu

Folytatódik a szappanopera.

Andriska07 Creative Commons License 2016.07.29 0 0 5071

Hát, nekem ez lett volna az 5. 'deth-koncertem (a '93-ast és a 2011-est kihagytam) s úgy vagyok vele, hogy az átlagosan 5 évenként megeső, ~1,5 órás eseményen a jegyért cserébe nem ugyanazokat a számokat szeretném hallani a megadeth-repertoárból. A Wake Up Dead és az In My Darkest Hour is jó szám (a Trust az intrót leszámítva dögunalmas), de lehetne nyugodtan az első 6 albumról szinte bármi más, csak ne mindig ezek. A Dystopiáról pont a legzúzósabb Lying State maradt le, de lehetett volna a 2 japán-bónusz nóta is, mert mindkettő atomjó. Ehelyett nyomják a Post American World c. töltelékszámot... Ez már inkább a közönség szándékos untatása.

Előzmény: murray (5066)
4umos Creative Commons License 2016.07.27 0 0 5070

http://www.shockmagazin.hu/interju/megadeth-minden-zenesznek-annyi-emberrel-kell-egyutt-muzsikalni-amennyivel-csak-tud

az meglep az interjúból, hogy az I thought I knew it all szövegét Ellefson írta, és nem Mustaine. Pedig nem olyan régen még a lánya is feldolgozta (zeneileg) a dalt, azt hittem legalább a fater szövegével teszi. hát, nem!

4umos Creative Commons License 2016.07.27 0 0 5069

igazából családi ügy, sokat nem tudok mit kezdeni vele. ez neki sajnálatos, nekem már kevésbé.

Előzmény: murray (5068)
murray Creative Commons License 2016.07.25 0 0 5068

Meghalt Ellefson édesanyja . Kicsit most neki is összejött. :-(

https://www.facebook.com/davidellefson/?fref=ts&rf=110128532343552

4umos Creative Commons License 2016.07.25 0 0 5067

Hát, nem tudom mennyire könyörgött Ellefson, ezt is inkább a rendező és stábja próbálja szajkózni, majd ha látok róla videó-felvételes bizonyítékot (állítólag nekik az is van), akkor kb. elhiszem, de gyanítom soha nem fogunk, meg nem is fognak perelni, pedig sok ember érintett, lehet nem ártana tiszta vizet önteni a pohárba. Az egyik fél mond "A"-t, a másik "B"-t, akkor tessék, oszlassák el a tévhiteket, és jöjjenek elő a tényekkel. Biztos sokan kíváncsiak lennének rá. Az nekem nem  életszerű, hogy már épp szálltak be a terepjáróikba, amikor még állítólag Ellefson kiszállt, és valami olyasmit odakiabált Mustaine-nek, hogy "csináljuk meg!" v. "meg tudom csinálni!". Ezt szerintem már előtte ők egymás között lerendezték indulás előtt az öltözőben, ennek ellenére nem hiszem, hogy az történt, amit a rendezőség próbál velünk elhitetni. Az meg, hogy Ellefson mosolyogva szelfizett a mentősökkel, az nem jelent semmit arra vonatkozólag, hogy ők biztosan meg tudta/akarta csinálni a fellépést. Miért, mit kellett volna tennie, sírni miközben két mentős kért tőle egy közös fan fotót?!! Ettől még fájhatott neki a törés.

Nekem a setlist tetszett, mert a nagy klasszikusok mellett 5-6(!) új dal is szerepelt a Dystopia-ról, szóval nem lett volna az annyira rossz élőben.

Előzmény: Andriska07 (5065)
murray Creative Commons License 2016.07.25 -1 0 5066

(Wake Up Dead, In My Darkest Hour, Trust, Symphony, Holy Wars)

unalmas? :-) abből max a symphony a kommersz nóta a többi tuti. ezredszerre is. 

Előzmény: Andriska07 (5065)
Andriska07 Creative Commons License 2016.07.23 0 0 5065

Mustaine-re továbbra is nagyon haragszom, mert senki sem kérte, hogy fújja le a bulit, sőt. Mindenki, még Junior is könyörgött, de leszarta, minket meg pláne. Csak annyit jeleztem, hogy a szervezőt is egyre sarasabbnak látom a buliban.

Ha valami kedvezményes buli lenne, akkor talán elmennék. Azt viszont nem sajnálom, hogy lemaradtunk erről a setlistről, mert 80%-ban dögunalmas, könyökömön kijövő számok szerepelnek rajta (Wake Up Dead, In My Darkest Hour, Trust, Symphony, Holy Wars)

Előzmény: 4umos (5064)
4umos Creative Commons License 2016.07.22 -1 0 5064

Higgadtabb fejjel, időben kicsit távolabbról sokszor látja az ember megfontoltabban a dolgokat, és szerintem nálad is nagyjából most kezd a lila köd feloszlani.

Kevés esélyt látok rá, hogy annyira jó véleménye lenne most (elsősorban) a magyar szervezők miatt, hogy visszajön a közeljövőben, de még azt sem tartom kizártnak, hogy többet nem fog ide visszajönni. Megteheti, nem karrierjének az elején, közepén tart, hanem inkább az utolsó harmadában, már csak az életkora miatt is, bár azért még leírni sem kell emiatt.

- Biztosan elmennék a koncertre, ha klubhelyiségben, vagy arénában lenne. Ha fesztiválon, akkor nem biztos. Kényelmi okok miatt. Mindenki öregszik, na. :-)

- Fizetnék érte, mivel ingyen nem nagyon tudnék bejutni. :-)

- Nem várok ellentételezést, és nem is rá, vagy a zenekarra haragszom. A hátat fordítása már csak egy okozati dolog volt. Szerintem ő sem felejt, pontosabban ő sem felejti el azt többek között, amikor rázárták a színpad mögötti rész kapuját, és alig akarták onnan kiengedni! :-)

Előzmény: Andriska07 (5061)
Törölt nick Creative Commons License 2016.07.22 0 1 5063

ha lesz rá lehetőség, vissza fogom kérni a rockmaratonos jegyem árát, és valószínű nem megyek több 'deth koncertre, csak akkor, ha a többi fellépő zenekar miatt is mindenképp elmennék. semmi bajom mustainnel, sem a szervezőkkel, igazságot sem szeretnék tenni közöttük, de annyira nem állok jól sem idővel, sem gázolajjal, hogy menjek alsó hangon 160 km-t a nagy büdös semmiért. múlt pénteken az amon amarth és az airbourne is fasza volt, de egyiknek sem vagyok rajongója, a kedvükért max. a város határába mennék ki.

Santoro Creative Commons License 2016.07.22 0 0 5062

Én simán elmennék , eddig mindig voltam, most azért nem mert családi nyaralás volt, de hát nem vesztettem semmit :), zenéjét tekintve még mindig szívem csücske a zenekar, Mustaine faszkalapságát a rendezőknek meg sikerült űberolni azzal, hogy kitiltották a fesztiválról.... ez már annyira magyar, azt is leszarná ha az országból tiltanák ki.

Andriska07 Creative Commons License 2016.07.22 0 0 5061

Hát, az elmúlt 1 hétben keletkezett nyilatkozatok alapján kezd felesbe állni a mérleg nálam.

Kérdések: ha valami csoda folytán Mustaine tartaná az ígéretét és visszajönne (szigorúan más szervezővel, így még1x tejelhetnek a megmaradt rajongók):

- ti elmennétek-e a koncertre,

- fizetnétek-e egyáltalán,

- milyen ellentételezést várnátok el tőle? Mert azért mégiscsak hátat fordított nekünk is! Magyar ember nem felejt!

Előzmény: 4umos (5060)
4umos Creative Commons License 2016.07.22 -1 1 5060

Pedig szerintem jövőre családostul, SÁTORRAL(!) mint magánember szeretett volna jönni Mustaine a Rockmaratonra! Nem a Hotel Kempinskibe, mert önerőből arra neki nem futja, csak ha kifizetik helyette! Szánalmas amit megpróbál azóta is tenni a főszervező, maguk mellé sorakoztatva akit csak tudnak (pl. Jakab "alapállásba tenni a pofátokat" Z. nyilatkozata), bizonyítva saját igazukat, jófejségüket. A Megadeth-et pedig beállítva olyan zenekarként, mint amelyik gyakorlatilag csak akkor lép fel valahol, ha a frontembernek éppen olyan a hangulata... Tegnap az egyik kereskedelmi tv háttér magazinjában is nagyjából erről próbálta a főszervező ismét meggyőzni a nagyérdeműt. Szépen, fotelből adott interjúban higgadt, nyugodt, profi, magabiztos ember benyomását kelteni, akinek minden szava igaz, csak ez a "gonosz" frontember itt kérem ki akart szándékosan babrálni saját rajongóival (még a basszusgitárosa lábát sem kímélte ennek érdekében, inkább eltörette vele!), mert ő annyira ostoba, hogy nem tudja, kikből él, és kik miatt lett az, aki.

Előzmény: Andriska07 (5059)
Andriska07 Creative Commons License 2016.07.22 0 0 5059

Mi sajnos igen....

Más téma: a nemzetközi helyzet fokozódik, Mustaine-t örökre kitiltották a rockmaratonról, nem tudom ezek után mihez kezd majd:

http://alfahir.hu/orokre_kitiltottak_dave_mustaine_t_a_megadeth_enekeset_a_rockmaratonrol

Előzmény: Rokakoma (5058)
Rokakoma Creative Commons License 2016.07.21 0 0 5058

Nem szokott? Én nem vagyok up to date Megadeth témában.

Előzmény: Andriska07 (5057)
Andriska07 Creative Commons License 2016.07.21 0 0 5057

Most már minden csak utólagos lehet. Engem az lepett meg, hogy mustaine egyáltalán megszólalt az ügyben.

Előzmény: Rokakoma (5056)
Rokakoma Creative Commons License 2016.07.21 0 0 5056

Megy az utólagos köpködés és az egymásra mutogatás. Szomorú.

Előzmény: Andriska07 (5055)
Andriska07 Creative Commons License 2016.07.21 0 0 5055
4umos Creative Commons License 2016.07.20 0 0 5054

Szerintem hazamentek a magyarországi lemondott koncert után, hogy ott kezeljék/lássák el szakszerűen (ha ez itt esetleg nem történt meg, vagy Mustaine nem hitt benne eléggé) és a hónap végére kitűzött dél-amerikai koncertekig már olyan szinten legyen gyógyult Ellefson, hogy ha széken is, (vagy már anélkül) de vállalni tudja stabilan a fellépéseket.

Előzmény: BahnScorper (5053)
BahnScorper Creative Commons License 2016.07.20 0 0 5053

Olvasgatom itt is, amiket mondtok, de egyet nem értek. Ha valóban szarok voltak az adottságok, és Mustaine ezen pipult be, akkor miért kellett a másik két koncertet is lemondania?!

Azt még el tudom hinni, hogy az itthon látottak után a szlovák helyszínben nem bízott, mert az meg csak valami jöttment motorosfesztivál volt... de a csehekről csak van tapasztalata. Masters Of Rock-on ugyan még nem léptek fel, de négy éve a plzeni Metalfesten igen (nem, nem ott dobálták le őket a Blackie hisztije miatt elmaradt WASP miatt, az a horvát állomás volt...), és a kettőt ugyanaz a brigád szervezi. Ha azon korábban minden gond nélkül fel tudott lépni a Motörhead, a Dream Theater, sőt, a talán még nagyobb primadonna Manowar kétszer is, akkor az csak jelent valamit.

De ki tudja, lehet, hogy a vöröske alapból rühell fesztiválon játszani, most nézem, hogy még Wackent is csak egyszer - tavalyelőtt - vállalta be. Viszont akkor most miért próbálkozott?...

Olyan pletykák terjengenek, hogy az volt az egyik ürügy, hogy ő nem bízott az itteni orvosokban, hogy jó munkát végeztek-e a névrokonán. Egy ilyen bogaraskodás simán belefér egy ilyen kaliberű embernél. Meg az is, hogy ő maga dönti el, hogy a zenésztársa képes-e játszani vagy sem.

(Azt meg jól mondta valaki lejjebb - én is ezt mondtam máshol - hogy ha előző este vagy aznap reggel történik ez a lábtörés, akkor még meg lehet szervezni, hogy más játsszon, átvariálják a hangosítást meg a számokat vagy átmenjenek unpluggedbe. Egy órán belül ez biztos nem megy...)

4umos Creative Commons License 2016.07.20 0 0 5052

Én meg továbbra is tartom az az álláspontomat, amit korábban is, hogy valami olyannak történnie kellett, amiről továbbra sem tudunk, és nem szívesen teregetnék ki a szervezők sem annak részleteit, mert talán rájuk nézve kínos. Azért a Megadeth, nem az a zenekar, amelyik, mint az időjárás, olyan gyorsan változtatná a hozzáállását koncertek megtartására/törlésére, mert akkor annak már igen gyorsan a szakmában híre ment volna, és nem lennének sehol, nem hívnák őket sehová.

Egyébként meg nem szoktam mások tollával ékeskedni, de az egyik hozzászóló annyira jól leírta ezzel a cikkel kapcsolatban a véleményét, hogy igazából sok hozzáfűzni valóm nincs, beollózom.

"Nem hinném, hogy a zenekar passzióból rakatta fel a színpadi felszerelést, hogy aztán lebontathassa. Ők játszani jöttek a kialkudott árért, kialkudott feltételekkel. Nyilván jó ideig minden rendben volt, mert ELŐRE (!) kifizették a műsort. Mégis más lett a vége, aminek oka volt. Vagy személyekben vagy körülményekben kell keresni. Akármi is volt, ott volt a fesztivál területén, és nem a dühöngőben. De ezt nem egy anyagilag érdekelt, fizetett és elfogult embertől fogjuk megtudni. Az, hogy fogalmunk sincs mi történhetett, klasszikus ködösítés, mellébeszélés. Ha tényleg így van, egyúttal szegénységi bizonyítvány is, mert nem volt kontroll. A primadonnák körül ugrálni kell, vagy nem kell hívni. Már ketten megszólaltak a vezetők közül, egyik siralmasabb, mint a másik. HA ilyen stílusban, ekkora arccal ment a csevely és a kiszolgálás, talán nem csoda, hogy a baleset miatti extra erőfeszítést nem vállalta a döntnök. Dave M. nem az a típus, aki elviseli, ha nála nagyobb arca van valakiknek a csárdában. Kellett ott lenni valaminek, amit elég durvának tartott ahhoz, hogy ezt a vitatható, méltánytalan lépést megtegye. És azért nem azok a vendégek felelősek, akik felháborodva számon kérik elveszett napjukat, pénzüket, illúzióikat és költségeiket, hanem azok, akiknek csak arra futja, hogy kuss van, mert mi szuper fejek voltunk. Azért én erre a teljesítményre nem vágnék fel."

Előzmény: Santoro (5051)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!