Van itt esetleg valaki akit érdekel egy vadiúj internetes alapú MLM hálózat? (a napokban indul, és ha nem kezdő vagy, még benne lehetsz az első 20-ban)
"A hol vagy milyen formában élvezed gyümölcsét"-t átvittebb értelemben gondoltam: sokan egész életen át minimálbérért gürcölnek, azt csodálkoznak a minimálnyugdíjakon.
Szóval ez egy elég összetett téma, ha az erdeti kérdésfelvetésnél maradunk: ki hogyan keresi/keresné mag a betevőt.
MI, ahogy látom vállalkozáspártiak vagyunk, de ha belegondolsz a topmenedzser is elég jól keres + juttatások, pedig alklalmazott.
NÉzetem szerint:
vállalkozz vagy
legyél alklmazott és akassz le egyre többett
Nem baj, én egyáltalán nem zavartatom magam ha csak pár ember érti vagy csak 1 érez hozzászólni valót egy ilyen témával kapcsolathoz. Általában ugy szokott működni - legalábbis ezt tapasztaltam magamon is olykor - hogy könnyebb az élet egyéb dolgaival és mással foglalkozni , mintsem a saját magunk jólétével . Az ember alapjában véve menekül és nem szereti folyton bevallani magának , hogy igaz igaz, rohadtul nem a főnők tehet arról hogy nem jaguáral jár dolgozni. Igy van ez jól. Ha már menekül az ember a történések elől vagy csak sodortatja magát akkor inkább a bulvár és egyéb mintsem azon morfondírozni, mit hogyan is. Láthatod, magad is, hamarabb kattannak az emberek az Égtelen Baromságokba kategorizált dolgokhoz mint magukhoz vagy szűk környezetűkhöz. Mindenki inkább ki akar kacsintani onnann ahol éppen van , nem magát lesegetni. Lésd topic. Mennyi bejegyzés van pl. Mit dúdolsz ma? Mi van rajtad? stb. persze tök jók és rögvest tükrözi is a tömeg érdeklődési körét :))
Luxus ? Valóban kénytelen vagyok egyetérteni veled. Mindenkinek baróra más a luxus. Persze DVDm nekem se sincsen de pl, van sz.gépem és az elég luxus - bizonyos körülményekhez képest - hogy annyit netezek amennyit akarok, míg mások fizetik a netet + telcsiszámlát. Na jó én is fizetem netet csak a mennyiségéhez képest keveset. Az utcánkba van netcafé és kiszámoltam hogy havi mennyit kellene fizetnem , ha ot nyomnám a netet. Egy kissebb havi fizu. Rögtön beláttam hogy ez már nálam akár a luxus kategória is lehetne, :))) persze nézőpont kérdése.
""Ez csak egy példa. Szóval, első lépés mindenképp a kemény munka, a kérdés csak az, hogy hol és milyen formában élvezed a gyümölcsét.""
Szerintem azt hamar kilesi az ember hogy hova menjen pihizni. belföld - külföld , sátor vagy a panel csak meló nélkül.
Nálad ilyen nehéz kérdés ez?
Tudod mit ? keressün valamit amiben nem értünk egyet :) ?? !! majd meglátjuk mire jutunk vel :)))
Félő, hogy csak kettőnk párbeszéde lesz a topic, holott mi értjük egymást. Amit leírtál, az mind szép és jó, de te is valahol a rendszer részese vagy...
Van egy másik topic, mindennapok kis luxusai, na abban írta valaki, hogy neki az a luxus, hogy havonta vásárol 1-2 dvd-lemezd. Látod, miközben egy rakat embernek még dvd készüléke sincs.
Ez csak egy példa. Szóval, első lépés mindenképp a keméyn munka, a kérdés csak az, hogy hol és milyen formában élvezed a gyümölcsét.
Ötletből akad bőven! A pénz - mint mindig - már kevesebb van hozzá. Kockázati tőke akkor éri meg ha tisztában vagy a kockázatokkal és azok várható kezelésével. Egyébként bukta az egész. Szóval mind a mai napig pont olyan lutri az egész mint amilyen a hőshorban volt. Tuti űzlet kevés van és azt sem az Ecserin árulják ötlet szinten .)
A millirádok jönnek mennek, de nem a kispályás egyszerű álmodozó embernek való. Egy kis kenés ide, egy kis ajándék oda, persze mindig oda ahova kell. Máskülönben ... Az ha valaki kap lét valahonnan, az kényelmes , és adott esetben az egyetlen lehetőség is hiszen hivatalosan valszinű sok-sok kamat meg sok-sok procedúra lenne.Hamár vállalkozó szellemű !
És mi marad az egyszerű embernek ? Az álmok és a tervek , nameg a mindennapi malom, vagy kerék.
Nem olyan egyszerű független és szabad emberré válni ...
valahol egy rendezvényen - kicsit találóan - a Mátrix c. filmhez hasonlították porhüvelyes mindennapi életünket. A rendszer hol élsz megtesz mindent hogy benne maradj a "rendszerben". Ha valaki ki akar kecmeregni , akkor ki kell húzni a dugót és meg kell tanulni "újra" látnia, éreznie, és cselekednie. Egyébként automatizmus, robotizmus és mind ez a szülői házból tanulva.Első kézből. Ha nincs tett akkor semmi nem marad csak a tervek és a vágy : "Mi lenne ha pár millám lenne" cimmel.
Ez van. Ilyen világban élünk. Aki meg nem akar ebben maradni annak kikell cseleznie az "ajtók öreit" a Smith ügynök féléket és ez adott körülmények - és a KÖRÜLMÉNYEKen van a hangsúly - közt lavíroznia.
Észerevettétek magatok is ugye , hogy a környezet milyen meghatározoo tud lenni ?!
A nagy tömeg mintha szemellenzővel született volna. Azt csinálja amit lát. És azt hiszi amit lát az ugy van jól. Egyénenként azért ez igen változó.
El szoktam nézegetni az embereket reggelente és délutánonta a metrón ahogy beletörödve a mindennapokba jönnek mennek. Adott esetben sima inga a mindennapja otthonn és munkahely közt.
Aztán ha kocsival jövök vagy megyek akkor meg az autóban ülökön látom majdnem ugyanazt a közönyt. De legalább Ök már a föld felett vannak tartósan :))) Kérdés onnan merre tartanak ? .)
Attól félek ha nem teszek valamit rövid határidővel akkor én magam is ugy benne ragadok hogy csak na és nem leszek sokkal több mint egy a NAGY SZÜRKE TÖMEGbeli embereke, aki tesz vesz és leélte életés és tulajdonképpen nem is történt vele semmi. Kell ez nekem ? Nektek?
Ki merre tart ?! Szerintem titkon mindenki a jobb lét és a életkörülmények felé. Ki igy ki úgy.
Egyik út rövidebb de meredek és "veszélyes" a másik kicsit hosszabb és kevésbé ilyesztő. vagy csak úgy tűnik :)))
Ja sajna még nem vagyok milliomos igy a mindennapok szürke hétköznapjait nekem is taposnnom kell de már olyan szinten viszketek tőle hogy az már nem emberi.
Tenni kell mert eljő a holnap és annyi. Akkor már késő siránkozni , hogy mi lett volna ha, meg ha akkor elkezdtem volna , meg akkor azt csináltuk volna ...
Csak az számít, mit akar az ember. Már megtanultam, minden csupán elhatározás kérdése. Simán lehet valaki félkézzel is karate-mester ( 1db jobb keze van) vagy fél lábbal Himaláját mászni tudó, átrepülni az óceánt, repcsivel "lufiva" - lassan már mindegy, lemenni a tengerek és óceánok mélyére , a holdra vagy nemsokára a marsra is.
Bármi lehetséges! Mi ehez képest az ha szabadon akar élni az ember , körülmények és kötöttségek nélkül ?
Hát ezt asszem mindenki ossza be magának.
Mert mindenkinek más ...
Nade tényleg ? !! Nektek mit jelent a függetlensg és szabadság ? A szabad élet ?
Bocs, hogy reagálok, bár nem nekem címezted előző hozzászólásodat.
A "piramis-logika" ütötte meg szememet. Mit értesz ezalatt? Ugye nem a direct- és a multilevel marketinget?
Nekem a piramis szerkezetről a régi levelezős játékok jutnak eszembe, tudod, a "küldj pénzt az első címre..." típusúak. No meg a közszféra és az állami vállalatok, ahol a főnök keres legtöbbet, utána, a helyettesei, aztán az osztályvezetők és azok helyettesei... az egyszerű alkalmazott pedig minimálbéren vagy ahhoz nagyon közel tengődik.
Ugye teljesen világos számodra is, hogy a tiszta MLM-ben egyenrangú független vállalkozók minden hónapban vagy adott időszakban egyenlő eséllyel, ugyanúgy a 0-ról indulnak. Köztük pozitív emberi kapcsolatok és tiszta érdekviszonyok működnek. Itt bármely hónapban helyből lehet előzni, s a régebben dolgozónak elemi érdeke, hogy segítse a most indulókat.
Te milyen területen dolgozol? Nálatok ez hogy van?
Valóban írtam a másik topicjaidba - de mintha azok kissé behalltak volna. Kár, mert érdekes témát vetettél fel. Ma is úgy gondolom, hogy igencsak jó érzés, ha önálló vagy, és nem függsz senkitől; értsd saját céged van, és ez anyagilag is kifizetődő.
A Network marketinget, az MLM-et nem ismerem, nem vettem ilyenben részt. Egy bizonyos pontig jó, de utána "bedugul" - szerintem, ha a piramis-logikára épöl. Mert a piac itt is telítődik: mindenkinek lesz X vagy Y terméke vagy azt helyettesítő terméke, tehát nem fog folyamatosan vásárolni, az ügynük meg mindig eladni.
Igazán azt tartom gáznak, ha jó ötleted van, de nincs pénzed. Minimális alaptőke is mondjuk 1M Ft. De ha van egy kibaszott jó ötleted, akkor is azt hallani, hogy kapcsolatok nélkül nem mészsemmire. Hát igen. A haverom apukájának a szomszédjának a nagybáécsija kölcsönözte azt az X ft-ot amivel az alső időkben indultunk.
Vgay a Demján. A Sándor. Ő kurva jól nyomja. Neki sem volt x milliáárdja egy westendet felépíteni. összekapaozta. most meg a ferihegyet kötné össze vele gyorsvasúttal. ügyes.
Annyit hallani a kockázati-tőke társaságokról, hogy ők állják nagy bizniszeknél a lovét. Vajh' ez hogy néz ki. Jó napot kívánok Outsider vagyok, kéne 500 milla, mert meg szeretném veni a korvin áruházat?
Tihany februárban péntek 16.00-vasárnap 14.00-ig szállással, teljes étkezés és 4x5 órás szuper előadásokkal, konzultációkkal 31.500.- Ft volt. Ott vettem meg a jegyem a júniusi Bp-i WES-re, akkor kedvezményesen 24.000.- Ft volt.
Gondoljátok meg, hogy pl. Tonk Emil (a Magyar Marketing Szövetség alelnöke) előadásaira egyetlen napra, 2x2 órára 149.000.- a beugró!
---
Szervezés kérdése az idő! Az biz' igaz, hogy ez az üzlet nem a hobbym, mert akkor ezzel tölteném a legtöbb időt. Így heti 1-2 családi vagy személyes MT, a keddi Open és havi 2 termékbemutató fér be. Konzultációk főleg telefonon és a kihívás-találkozókon történnek. Vásárlóimtól a rendeléseket előre tervezzük (1-2-3 hónapra), a rendkívüli rendelések pedig telefonon (hangpostán) és SMS-ben jönnek. Nekem nagy segítség a VEBSO, sok vevőm itt rendel, s nekem jön az SMS, hogy ki mit kér.
Továbbra is hiszem és vallom, hogy ez a technika kényelmes, a termékek kiválóak, és míg a csendes, nyugodt építkezés folyamatos anyagi hasznot, jelentős jövedelemkiegészítést nyújt + jól is érzem magam, addig maradok.
blr: Mit jelent az "össze sem lehet hasonlítani"? - az új most jobb vagy sem?
Az új bortovahab össze sem hasonlítható a régivel! A régi még majdnem tele van, de már valahol a szekrény mélyén...
A borotva maga leginkább a Mach3-hoz hasonlít (kinézetre, szerkezetre), vásárlói áron is kb. ugyanannyi. Kár, hogy a cserepengéken nincs PÉ.
Hello!
Köszi a tájékoztatást!
Mennyibe került most egy hétvégi szeminárium? Hallottam hogy most megint Tihanyban van, ott ellátást is adnak?
És még egy személyes kérdés: említetted, hogy többféle állásod és mellékfoglalkozásod is van. Hogy jut időd még az üzletre is?
Nyugi, addig nem szűnnek meg, amíg ki nem jönnek az új, erősebb hatóanyagú termékek! (lásd. L.O.C. félliteresei!)
Lényeg: a termékekre, anyagi ösztönzőrendszerre, képzésre és most már az árakra sem lehet panaszunk. A 15 hónappal ezelőttihez képest jelentősen kedvezőbb lett az érték-ár-PÉ viszony!
Nekem egyetlen negatív visszajelzés nem jött még árura. (Megfelelő használat esetén.)
Valószínű, hogy az eddigi kellemes tapasztalataim tartanak bent az üzletben. Hidd el, hogy árgus szemmel keresem a buktatókat :-)) Nincs fölösleges, kidobandó pénzem, ezért gazdálkodom úgy, hogy mindig legyen annyi hasznom, hogy megérje tovább ezzel foglalkozni. Most már beállt a vevőkör, az üzlettársaim is csendben, de okosan dolgoznak. Mindenfajta erőszakosság eleve kizárt!!Nálunk a pozitív hozzáállás és a jókedv, a klub(csapat)szellem "uralkodik". Volt nálam is "látogató", aki ezt nem így gondolta, de azzal is megvan a jóviszony és most is törzsvásárlóm.
Hello!
Nem arról van szó, hogy a VEBSO-ban nem találom a cuccokat, hanem maga A LEGÚJABB ÁRJEGYZÉK hozza le az említett cikkeket a "Megszűnő termékek" címszó alatt.
Ha ugranék egy párat a felsővonalon, akkor már csak Turcsikhoz, Pilinszkihez vagy James Jenőhöz fordulhatnék. Mindegyik erős túlzás lenne...
Te amúgy melyik vonalon vagy?
Na, most elolvastam :-)) Nem is olyan sokról maradtam le. Lényeg: az AMWAY él és virul, a N21-nél jobnbat még nem találtak ki.
Telstar! Ugorj a felsővonaladban néhányat felfelé, s keress olyat, aki valóban szponzor, segítő és tisztán képviseli a céget. Szerintem kegyetlenül félreinformálnak, ezért a megkeseredésed!
Szívesen segítek így messziről a VEBSO-ban tájékozódni, persze csakis a csapatszellemnek megfelelően.
Nekem nagyon jók a tapasztalataim minden téren. Tény, hogy nem építettem fellegvárakat - annyit keresek, amennyit dolgozok. Viszont felvállalom a céget, a termékeket, üzlettársaimat tisztelem, szeretem.
Júniusban találkozunk a WES-en!
Sziasztok! Kösz Telstar, hogy magánban kerestél. Remek, hogy él a topic! Mielőtt hülyeségeket írnék, végigolvasom a nyár óta írtakat...
Csak az előző pár hozzászólásra reagálva: a HYMM borotvahab április közepétől ismét kapható (ezért volt érdemes februárban némi készletet beszerezni, hogy a törzsvásárlókat továbbra is el tudjuk látni (az AMAGRAM időben megírta!).
Fiúk! Milyen az új borotvakészlet? Ismerőseimtől nagyon jók a visszajelzések!
Enyhe tévedés: "Csak néhány kiragadott név a kivont termékekből:
Hymm advanced férfikozmetikumok késkészletek (Premium is, bevezetve tavalyelőtt/!/), mindentudó háztartási olló, szőnyeg-és kárpittisztító sampon és eszközök, padlófény és -eltávolító, légfrissítők, Refresher szövetfrissítő, mosogatógéphez való öblítő, Car protectant autóápoló,Wonderspray, Permaclear szélvédőmosó" - EZEK MIND KAPHATÓK!
Valóban megszünt: Waterford kristályok , rovar-és kátrányeltáv. zselé, Permaclear szélvédőmosó, az összes kölni, after shave-k, stb.stb.stb.
(a kölniket nem ismertem, mert csak tavaly januárban regisztráltam!)
Használjátok a VEBSO-t? Én most rendeltem. Szuper!
Telstar! Mikor jártál utoljára az áruházadban? Szánj rá időt és nézd meg alaposan az általad megszüntnek tartott termékeket, mert szerintem csak nem találod őket a VEBSO-ban!
Hát igen...lehet, hogy lesz mindegyik helyett új, de hogy az eredetinél jóval drágábban fogják adni, arra mérget vehet mindenki! Ezt hívták még az ántiidőkben burkolt áremelésnek...
Hymm advanced férfikozmetikumok (irreális áruk miatt nem csodálkozom rajta) Használj helyette Artistry-t, én is megvagyok vele... (mellesleg ezt is ajánlják az Amagram-ban)
Az árát tekintve, találkoztál már hasonló készítményekkel más márkában, na ha meglátod az árát (Ausztriánál közelebb ne nagyon keress :), akkor majd rájössz, hogy nem is volt olyan drága.
Waterford kristályok (dettó) Úgy látszik, máshol még nem néztél körbe a kristálypiacon, nekem volt szerencsém pár boltot bejárni Prágában... (Mellesleg időszaki termékkör volt)
késkészletek (Premium is, bevezetve tavalyelőtt/!/), mindentudó háztartási olló Gondolom, lesz helyette új
szőnyeg-és kárpittisztító sampon és eszközök, padlófény és -eltávolító, mosogatószivacs, légfrissítők, Farbric finish vasalássegítő (pedig nagyon szerettem!), Refresher szövetfrissítő, mosogatógéphez való öblítő, Car protectant autóápoló, Wonderspray, rovar-és kátrányeltáv. zselé, Permaclear szélvédőmosó (kb. másfél évig volt forgalomban) Lesz mindegyik helyett új.
az összes kölni, after shave-k, stb.stb.stb. Ne sírj miatta, egy AVON-ostól hallottam, hogy náluk évente cserélik az ilyen cuccokat, mi a 3 évvel jobbak vagyunk :)
Mellesleg: próbáld meg magad elé idézni egy szupermarket 3 évvel ezelőtti kínálatát márkánként, és hasonlítsd össze a mostanival. A mosóporok/mosogatószerek stb. szerintem egy évet nem érnek meg, már jönnek ki az újjal, ami "tisztább, szárazabb, biztonságosabb érzés"...
Csak néhány kiragadott név a kivont termékekből:
Hymm advanced férfikozmetikumok (irreális áruk miatt nem csodálkozom rajta), Waterford kristályok (dettó), késkészletek (Premium is, bevezetve tavalyelőtt/!/), mindentudó háztartási olló, szőnyeg-és kárpittisztító sampon és eszközök, padlófény és -eltávolító, mosogatószivacs, légfrissítők, Farbric finish vasalássegítő (pedig nagyon szerettem!), Refresher szövetfrissítő, mosogatógéphez való öblítő, Car protectant autóápoló, Wonderspray, rovar-és kátrányeltáv. zselé, Permaclear szélvédőmosó (kb. másfél évig volt forgalomban), az összes kölni, after shave-k, stb.stb.stb.
Nem'tom :)
Én annak idején belenéztem az Amwaybe. Ami hangulatot ott tapasztaltam első odökben tetszett, majd elgondolkodtatott, és végül kezdett kényelmetlen lenni. Nem tudom hogy mi lehet a gond, és mi a magyarázata a termékkivonásnak, de azt tudom hogy névváltáson mentek keresztül. Hogy maga a név elöitéletei miatt vagy sem azt nem tom. Mindenesetre ha mélyrepülésről van szó , akkor azt nem nagyon lehet magyarázni. Szerintem. Ha meg igen akkor az olyan mint amikor a bizonyítványával teszi ugyanezt az ember.
A termékek rendben vannak. Kívánatosak is. Viszont addig amig ember képes félnapokat sorbaállni egy Áruház elött, hogy néhány dolgot valóban olcsóbban vegyen meg addig nem fog CSAK a kényelem égisze alatt 150% kkal többet kiadni hogy megvegyen néhány exkluziv cuccost.
Hallhattuk: Az emberek ma MO-n nagyon árérzékenyek. Ha nem érzik elönyét és elsősorban árában akkor, kár a gözért a szép szavakért.
Régebben is és ma is igaz az az általános kép, hogy ezek a franchise rendszerek saját önképük megteremtésével tudnak hatékonyak lenni. Hiába van egy több országba jelenlévő vállalat aki több milliárd USD forgalmat ad világszerte, ha egy országon belüli munkatársak vagy független vállalkozók a maguk módján illeszkednek csak a rendszerhez. És az ember alapján fogják megitélni az egészet. Szerinem az Amway esetében is igy van. Nem a CÉG tehet arról hogy az emberek fintorognak a szó hallatán, hanem azok akik kapcsolatba léptették a céggel öket.
Hát ami azt illeti, baromi nagy gáz lehet az Amway-en belül (itt konkrétan a cégre gondolok és nem az értékesítési módszerre), ugyanis az utóbbi egy év leforgása alatt a termékek csaknem egyharmadát kivonták a forgalomból, még olyan termék gyártását is megszüntették, amit mindössze két éve, hogy forgalomba hoztak.
Vajon miért?
Biztosan nem azért, mert annyira kelendőek és kívánatosak voltak azok az árucikkek. Sokkal inkább olyan sejtésem van, hogy a kutya nem vette őket.
Kíváncsi vagyok, ezt hogy fogják az agymosórendezvényeiken kimagyarázni?...
Szerintem is ezek az üzletek inkább egymást erősítik, hiszen minnél több van, annál inkább hitelessé válnak. Bár a fene tudja... Vajon nőni fog eme cégeknek száma hazánkban?
aki a sajatjat a masik lehuzasaval tudja csak eladni, az mar reg rossz..
es azt se feledd, hogy lehet egy ceg jo, lehet egy termek jo, de ami meg ennel is fontosabb egy jo es eros szponzori vonal keresese, anelkul nem mesz semmire.
Már többedszer olvasom ezeket a kérdéseidet. Fogalmam sincs a választ illetően, nem is jótanácsot adva írok most neked. Többek közt azért sem, mert egyiket sem csinálom. Csak gondoltam, megosztok most egy élményemet és néhány gondolatomat a témát illetően.
Most hétvégén voltam egy FLP-s rendezvényen. Szuper volt! Nagyon jó volt a hangulat! Az FLP 4 éve van Mo-on - mint megtudtam - és olyan egyszerűen kedvesek és nagyszerűek voltak az előadók, szóval jól éreztem magam. Voltam annak idején N21 rendezvényen is, azokról is az az élményem, hogy szenzációsak!
Az Amway termékek közül néhányat ma is használok, az FLP termékei más jellegűek, mindkettőt nagyon jónak tartom.
Én jelenleg az FLP-t választanám. Nem azért, mert az a legjobb, hanem azért, mert ott vannak közeli barátaim, akikkel dolgozhatnék és a termékskála közelebb áll hozzám. Szerintem mind a három MLM-rendszer, amiket említettél, nagyszerű úgy, ahogy van. Nem tartom hasznos dolognak, hogy összehasonlítják sokan a saját üzletüket az amway-el. De ha igazán akarnám, ez nem lenne akadálya, hogy sikeres legyek. Én elismerném mindegyiket. Hiszen az MLM, mint kereskedelmi forma, jó találmány. És amelyik évtizedek óta sikeresen működik, azt csak elismerni lehet.
Tegyük fel, én az FLP-ben dolgozom és nagyon sikeres vagyok. Azok az emberek, akik pl. az Amway-t választják és abban sikeresek, azok ugyanolyan nagyszerűek, mint akik az FLP-ben dolgoznak! MLM ez is, MLM az is.
Azért azt valljuk be, hogy az Amway volt az első Mo-on, mint MLM cég. És nagy berobbanással indult itt nálunk. Hát nyílván hozzá hasonlítanak sokan! Csak nekem ott van ezzel a gondom, hogy úgy akarják ezek az emberek feltuningolni a saját üzletüket, hogy a másikat esetleg lehúzzák. Pedig erre szerintem semmi szükség. Nagyon jól megférnek egymás mellett ezek a cégek. És mindegyik úgy nagyszerű, ahogy van! Szerintem.
Na "röviden" ennyi jutott most eszembe. Köszönöm a türelmet a végigolvasásához...
PAM
Ok! Sajna, igazad volt. A hétvégi BBS-en, Debrecenben (Hans N. volt az előadó, szenzációs volt!), azt az infót kaptuk, hogy szeptembertől, az új gazdasági évtől számítanak a PontPlaza-s pontok is. Az átváltási arány nagyon alacsony lesz, úgyhogy továbbra is az exkluzív termékek jlentik a fő üzletet, no és a csapatjáték.
Kőry Laci egyébként holnap, kedden Szolnokon lesz vendégünk a nyílt MT második részében. A virtuális irodáról fog beszélni - izgatottan várom a fejleményeket.