THE CHEMICAL BROTHERS ANNOUNCE V FESTIVAL 05 HEADLINE AND 2nd SINGLE DETAILS
The Chemical Brothers are gearing up to set this years V Festival alight, on the weekend of 20th and 21st August 2005 the long reigning clubland duo will positively explode onto the 2nd stage for a V Festival 10th anniversary extravaganza.
Organisers of the V Festival - sponsored by Virgin Mobile have just announced that The Chemical Brothers will play Hylands Park, Chelmsford on Saturday and Weston Park, Staffordshire on Sunday with legendary firestarters The Prodigy playing alternate days. Both acts will join main stage co-headliners Scissor Sisters and Franz Ferdinand as part of what will be an 80 strong line up. Don't forget to check out www.virginmobilelouder.com for festival updates and the chance to win tickets.
The Chemical Brothers will appear exclusively at this years V their only UK festival performance. Having delighted a cross-section of music lovers over their 10 year career, The Chemical Brothers continue to reign supreme, their latest offering Push the Button is their 4th consecutive number one album and their fastest selling album ever in the UK. Most will still have their latest infectious single Galvanize imprinted on their minds, charting at number three, this is the bands highest single position since Hey Boy Hey Girl in 1999 and as if that wasnt enough, the single has completely dominated the number one spot of the UK download chart for five consecutive weeks!
Tom & Ed have also confirmed their 2nd single to be released from current album 'Push The Button', 'Believe' featuring Kele Okereke from Bloc Party! The package will include remixes from Erol Arkan, Mathew Jonson, two exclusive tracks Giant & Spring and is released on 18th April. Keep an eye out for further updates and your first chance to hear the 'Believe' remixes and see the amazing new video from Dom and Nic
jolvanna, elhuztam deszkazni egy hetre ;-) de mar visszatertem! es elvileg valahol a varosban kavarog a ket galvi maxim, majd ha megjott, beszamolok ;-))
1 Elvis Presley - A Fool Such As I 2 The Chemical Brothers - Galvanise 3 Athlete - Wires 4 Ciara Feat Petey Pablo - Goodies 5 Feeder - Tumble And Fall 6 The Killers - Somebody Told Me 7 Elvis Presley - One Night 8 Lucie Silvas - Breathe In 9 Ian Brown - Time Is My Everything 10 Rooster - Staring At The Sun
Abból is látszik, milyen fasza szám a Galvanize, hogy 3. a UK listán... nem azért, csak a többi számuktól sajnálom, hogy ennél nem értek el jobbat. Azért persze LOL!
Osztom Strangeboy véleményét, az új lemez tulajdonképpen a régieket szintetizálja. Éppen ezért nem is értem Mariot, hogy akkor miért nem tetszik neki. Ugyanakkor meg kell, hogy rójam mindkettôjüket, hogy a vita az U.N.K.L.E. oldalon is elharapózott. A tesók - úgy těnik - valóban csúcsformában vannak. Egyébként meg a rajongásnak valós fokméröje lehet az, hogy ki volt kint nyár elején a mogyoródi fellépésükön...
Szerintetek mi lenne jó még kislemeznek/klipnek a PTB-ről.Én örülnék a Hold Tight-nak,Believe-nek,de azt is hallottam,hogy a Close Your Eyes-t már nyomja valami angol rádió.Azt mondjuk nem tudom elépzelni kislemeznek,ahhoz túl lassú,és nem slágeres,de persze imádom.
Nekem a Galvi CD1 meg sem lesz:((Pedig ott az a jó kis Rize Up:((
Én nemrég Björk maxikat hozattam Londonból,mert pont kint volt egy ismerősöm akkor,és hasonlóan kemény pénzekért lettek meghozva:))
A Daft:Homework-öt épp pár napja tölöttem le,és hallgattam meg,de nagyon nem jött be,legalábbis első hallgatásra.Nekem az túl monoton,és uncsi house,de az Around The World késtségkívül nagyon nagy kedvencem.:)
Azt tudom,hogy megvan Neked a GP DVD,csakúgy írtam,mert meglepődtem,hogy lehet kapni:)
Nem láttad még a GYH klipjét??Pedig már régi,és nagyon frappáns,inkább egy poén.Viszont ahoz már nem jelent meg DVD maxi,és Singles DVD-n sincs rajta.A klipje kizárólag az angol maxin van csak rajta(szemetek!:) ),így az enyémen sincs rajta,mert nekem "jól bevált" hazai van:))
Sztem nem drágák annyira.Ha a postaköltséget hozzáadod a netről rendelthez,az is lesz ennyi:)És nem kell rá heteket várni:))
A Push kiadásán semmi gáz nincs(ahogy mondtam is:),kivéve a hatalmas Copy Control logo-t az ablakocskában,ahol mostanában szokott lenni az a hülye logo,meg egy szokásos Copy Control hosszú matrica a hátulján,amit alig lehet levakarni,de már profi vagyok benne:))
Képzeld,láttam a Goldan Path DVD maxit a Duna Plaza Virgin-ben.
Sajnálom amit az UNKLE fórumon írtam!Nem akarok senkit bántani,és télleg nem volt szép amit írtam!
Azért írtam,amit írtam,mert csodálkoztam,hogy az itteni rajongók,hogy szídhatják így a kedvencüket.Ha pl. én szeretek vkit,de az aktuális lemeze nem teccik,akkor sem írom és terjesztem,azt,hogy menjenek nyugdíjba,meg hasonlók.Ezekután értheted,hogy olyat írtam,de tényleg sajnálom!
Elismerem,hogy itélkezni nem az én dolgom,és nem tudom eléggé hangsúlyozni,hogy mennyire sajnálom,és elnézést kérek!
Gondolom ezekután nem vagyok itt szívesen látva,úgyhogy nem kell kidobni innen,inkább nem jövök többet.