Pénteken leforgattuk a tizedik videó klipünket egy vadonatúj számra. A dalt Újvári Péter énekli (UP, Sonic Smell).
Péterrel tíz éve barátok vagyunk, de most adódott elõször lehetõség arra, hogy együtt dolgozzunk, tudtuk róla, hogy sok mûfajban teljesen otthon van, hisz több metál és grunge projektben is részt vett, az hogy saját zenekarában az UP-ban a funky-tól a mainstream pop zenéig mindent énekel csak megerõsített bennünket abban, hogy van értelme a közös munkának, mert így megmaradhatunk egy olyan zenekarnak, ahol nincsenek mûfaji határok, viszont azért mindannyian kemény rockzenét szeretnénk játszani. Péter mellett, Koncz Matyit(Freshfabrik,The Ministers) , Hain Rékát(Freshfabrik) és Dula Sándort(ex-Nevergreen,ex-Nyers,ex- Ferenczy és a Herfli D.,ex- Freshfabrik,Sun City etc.) láthatjátok még a klipben.
Hi, helló, és hasonló gyönyörű napra serkentő üdvözlésekkel indítok, hisz tudjátok, megjelent a CH.I.P zenekar Challenger In Pieces című nagylemeze,
a mai napon!! Reméljük a lemezt mától lehet már a CLS honlapján található webshopból is rendelni, és a többi magát "igényesnek" valló lemezboltban is beszerezhető(lesz ha rendelnek).
Sorry az offolásért, csak azért mertem bátorkodni, hisz ennek a zenekarnak több tagja is FreshFabrik related...
Na figyuzzatok, a sziget elkezdődése előtt pár nappal, találkoztam a Szabó Andrással a szigeten, és faggattam egy kicsit hogy most mi van a zenekarral, mi a helyzet velük. Azt mondta hogy folyik a megfelelő énekes keresése/kiválasztása. Pár napja (akkor, tehát augusztus eleje) is volt egy meghallgatás de nem volt túl jó hangja a srácnak... ennyit lehet tudni, ennyit mondott nekem.
Én úgy tudom, hogy a freshfabrik már feloszlott... a honlapjuk tényleg sohase müködott valami jól... az FW s oldal meg egy rajongói oldal volt ami sajnos megszünt.
Hatha egyaltalan leteznek meg... En honapokkal ezelott talalkoztam Leventevel, akkor azt mondta, hogy most nyugodtan kivalaszthatjak a megfelelo enekest... Remenykedjunk.