Szerintem itt te vagy a leghardcore-abb SW rajongó :) Én nem bírnám rávenni magam, hogy ebben a minőségben végignézzem... ha egyszer ott a 4K változat.
(Állítólag van már 4K despecialized változat is mind a három OT filmből.)
Vakarom a fejem, hogy hol is van ez a filmben? Nem rémlik. A lenti képen is ezt a látni? A két csővég és a szabdalt-nak tűnő oldala, legalábbis erre hajaz.
Közel 8 éve meg van és mindmáig nem került elő, másik korabeli kópia belőle (a vége hiányzik), pedig 1-2db SECAM-ban leledző felvétel, biztosan még létezik ezen felül... Na, ennyit a honi tékahuszárainkról, ott a YT-on. (Nem a fenti videó feltöltőjére célozva!) Ha, rajtam múlt volna, már réges-rég nem volna, senkinek sem oka panaszra.
jelenleg 158M az elofizetoi bazis. Masodik eve nyereseges a szolgaltatas 324m volt tavaly a prpfit a chat gpt szerint. Ehhez kepest az Andor masodik evada 620m gyartasi koltsegvetessel az eddigi legdragabb sorozat. De ettol en meg nem fogok elofizetni ujra:)
Disney spent a record $290.9 million last year to make Star Wars: Andor Season 2, which makes it the highest-ever annual spend for a Star Wars production. ✨
This takes the total budget of the 2 seasons of Andor to $645 million.
(Source: Forbes)
a profithoz mennyi Disney+ elofizetonek kell jonnie? Erre a szamra kivancsi lennek!
Jelenleg az AI (ChatGPT) a játékokban csak a beszélgetésre korlátozódik, tehát nem tudnak bármit csinálni, a tevékenységek maradnak script-elt/game engine által vezéreltek, szóval max érdekes beszélgetések születnek :)
Na jó ez kicsit sok nekem. Ok azt így már értem mi az NPC. A játékban előre beprogramozott szereplő akivel az én általam irányított karakter valamilyen interakciót képes végezni. Beszélgetni, verekedni, stb... mint pl. amit Strato mond. És akkor ez alapján némileg változhat is a történet, mint pl. a Deus Ex-ben.
De akkor mit csinál az AI? Átírja a történetet és Westworld lesz belőle, hogy senki nem tudja hová lyukad ki az egész?