a csovinaci meg tarsai az volt szesoseges, bar, most elmagyaraztad, hogy szereted a rockzenet, es ez csak karikatura, bar az ilyen karikaturak miatt van rossz hire a rockzenet szereto embereknek. ha vhol meghalljak, hogy "rock", "metal", akkor rogton pvcdzseki, meg kannasbor, meg meg ne tudd meg mi, bar lehet, hogy mar tudod. szoval en allandoan ezt hallom a kornyezetemben, es ezert nem tartom jo poennak, hogy a konkretan a szigetrol beszelsz igy, erted...
"...amit most próbálnak mesterségesen, anyagi megfontolásból újraéleszteni, vajmi kevés sikerrel. (MHH)"
hat szerintem van igazad, bar azoknak az embereknek a tobbsege "hithű":), es mindig is ezt szerette (sajnos!!!!!!!!)
Szerintem a Sziget kiraly volt, Oasis nem kellett volna, vitte a sok penzt, harom masik jo zenekart lehetett volna hivni abbol a penzbol, az tuti. Egyebkent a programok jok voltak, szinesek, szepek...
kedves szi!
azt írod: "egyikotök ízlésvilága sem az enyém"
Te tudsz valamit, amit én nem! :))
Miért voltam szélsoséges??? magyarázatot kérek!
én nagyon szeretem a rock zenét, magamba is néztem, gondoltam a haverokra is, de amit írtam, az karikatúrája egy korszaknak, amit most próbálnak mesterségesen, anyagi megfontolásból újraéleszteni, vajmi kevés sikerrel. (MHH)
mivel karikatúráról volt szó, természetes, hogy kiemelem a legjobban cikizheto részeket, de ennek pont ez a sava-borsa. ez a múfaj már csak ilyen!
sértodni meg az sértodhet meg, aki komolyan veszi ezeknek a zenekaroknak a szövegvilágát, mondanivalóját, de hidd el, hogy ok nem fognak! :))
ui.:
annak azért örülök, hogy nem feltételezted rólam, hogy a pokolgép, ossián táborból vannak haverjaim!
:P
Kedves "s"!
egyikotok izlesvilaga sem az enyem, de ahogy te beszelsz,(belépés csak bajusz+ozipóló+pvcdzseki+feketepiroscsíkos csövinaci+szimatszatyor+bundeszliga séróval.
jelszó: éjjen '86 ) az baromi szelsoseges, altalanosito, es serto, es nem is csoda, hogyha megbant valakit. nem mindenki ilyen, aki a rockzenet szereti. remelem ha vannak rockzene szereto barataid/ismeroseid (nem az ossian, pokolgep taborbol), esetleg gondolj rajuk es nezz magadba!
SZpesüliszt komám!
Te nagyon jópofi vagy, ezek a bandák amiket levike fesorolt valóban régiek és szerintem is szarok, de a szigeten akkor is több helye lenne az ilyen zenéknek, mint a PallMall sátor gennyszívó, szétcrackkelt túlekizett ronda buta előadóinak. beszéltem
persze Levike!
meg sztormvicsot, meg riszket, meg metálszvördöt, meg disztraksönt, meg gréjvdigert a nagyszínpadra.
pepszi sziget helyett, meg mondjuk legyen márkakóla - metálsziget
belépés csak bajusz+ozipóló+pvcdzseki+feketepiroscsíkos csövinaci+szimatszatyor+bundeszliga séróval.
jelszó: éjjen '86
Jovore a Karaoke szinpadon ossze kell szedni Rigot Szepit Kalapocsot + Agit alakitani egy szupergroupot: sztarproducer leszek ! Dol majd a dohany , Kozso sehol nincs :)))
Jó volt ez a sziget, nem az hogy nem lehetett volna jobb, de jó volt!!!!
Viszont a nagyszínpad gázos volt sokszor.
Se Guano, se Oasis nem kellett volna, tré volt mindkettő. Nagyszínapdra a GORILLÁT!!! a CSIZMÁSKANDÚRT!!!! a PICSÁt is!! és még más hasonló bandákat :). Akkor lesz az igazi. Nem ilyen nagypofájú, méregdrága faszkalapokat kell hívni...
Es kesz, mar meg is volna a boldogsagom, ezekert a nevekert es meg par hasonlos tilusbeliert, gondosan elosztva, hogy minden napra jusson, kicsengetnem a hetijegyet, es ki sem lehetne robbantani a szigetrol.
Ugyan mar, tele a vilag kurva jo rock-metal bandakkal, akik a toredekeert jonnenek...
Szerintem ebbol a lovebol eljott volna a Running Wild, a Manowar meg mondjuk a Helloween....
Én azt hiszem, Gerendaiék nagyon befürödtek ezzel az Oasisszel az idén. 60 milliót(!) csengettek ki a Gallagher gyereknek egy óra húsz perces műsorért, amit persze korrekten lenyomtak, de ennyi pénzért három másik külföldi bandát is megvehettek volna. És nem vagyok benne biztos, hogy ezzel emelték volna a Sziget nemzetközi ázsióját, mert idén -Oasis ide vagy oda- nem jött el sem a MusicTV, sem még néhány európai zenetévé.
Kíváncsian várom mivel überelik ezt jövőre! (Az a baj, hogy az Oasisszel magasra tették a lécet és ha tartani akarják a világsztárszinvonalat, mélyen a zsebükbe kell nyúlniuk, különben pár év múlva a Sziget visszaesik Sziámi-táborrá...)
Hát nekem ez az idei Sziget teljesen megfelelő volt, ugyanis eljött a HIM, amit még álmomban sem képzeltem volna el egy olyan két hónapja. Nagyon ajánlom, hogy jövőre is lesz valami számomra megfelelő, és akkor is jövööööööök!!!!!
csak irigykedsz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)