Remélem, lement. Jobban teszi, mintha otthon játszadozna. Igaz, a teremben fizetni kell, otthon meg nem, de több szempontból is jobb egy konditeremben edzeni.
Én meg valószínű, talán holnap átugrom edzeni. Pár napot kihagytam, takonykór miatt. Ez most nagyon rosszkor jött, de szerencsémre nem vett le a 3 hónap alatt megszerzett +15 kilómból. Táplálékkiegészítőt nem használok, szerintem tök fölösleges, és drága. Azon a pénzen inkább kaját veszek. Evésben - édesség kivételével - bármi jöhet, csak sok legyen.
Kíváncsi lennék, hogy abból a 15 kilóból mennyi az izom és mennyi a zsír+víz.
Én meg valószínű, talán holnap átugrom edzeni. Pár napot kihagytam, takonykór miatt. Ez most nagyon rosszkor jött, de szerencsémre nem vett le a 3 hónap alatt megszerzett +15 kilómból. Táplálékkiegészítőt nem használok, szerintem tök fölösleges, és drága. Azon a pénzen inkább kaját veszek. Evésben - édesség kivételével - bármi jöhet, csak sok legyen.
Nekem meg váll-hát edzés:) Most nagyon megégettem a vállaimat, állva egykezesekkel kinyomás, majd ülve 6-8-10-ezés, aztán oldalemelés combtól. Meg egy kis hátsó váll.
Hátra húzódzkodás, ülve evezés és fűrészelés.
Aztán hasazás, lábemeléssel és ferde padon váltva.
Most jön az eperízű Whey Protein (most épp Scitec:)), utána csirkecomb főtt krumplival. Vagy fordítva.
Voltam ma kondizni. Hát-váll edzés volt, a felhúzást egész százig felvittem piramisban. Most elég jól érzem a hátamat. :) A karjaim, főleg a tricepszeim frankón bedurrantak, erősödniük kell még.
Utána Whey Pro turmix, szőlőcukor, pufirizs, otthon meg csirkemell rizzsel és vegyeszöldséggel.
nekem se megy a szüknyomás, nekem is a csuklóm az, ami nem bírja
tricepsz
homlokra nem szoktam engedni, jobban szeretem kisrúddal (francia) és a nyakmögő engedni állva, van, aki ülve csinálja, más valaki ülve és döntve és így homlokra
Nekem a szűknyomás nem vált be. Sem tricepszre, sem mellre nem tudok dolgozni vele igazán. A csuklóim meg kikészülnek.
Mellre fekvenyomás, 45 fokos nyomás, áthúzás, tárogatás, tricepszre tolódzkodás, csigás lehúzás, nyak mögött nyújtás az, amit csinálok most. Ezt a homlokra engedést talán kipróbálom valamikor.