Keresés

Részletes keresés

Skorzeny Creative Commons License 2000.07.20 0 0 69
És nem ő az egyetlen.(mármint a volt osztálytársad)

Pl. a média is Mágiát használ... De ezt a módszert már Goebbels is ismerte.

Azért lassan összeszedjük miből is állt a Hitleri mágia...

Előzmény: Egyember (68)
Egyember Creative Commons License 2000.07.20 0 0 68
Nem olvastam végig minden hozzászólást, ehhez most fáradt vagyok.

Valamelyikőtök azt írta hogy egy fokig lehet hűlyíteni a népet, de afölött már "mást" is igénybe kell venni, tehát magugtól nem lennének rá képesek. Szerintem viszont igen! Sajnos ez a tapasztalatom, az ember sok gonosz dologra képes, akár ti meg én is, ez soksokmindentől függ, szerintem. Most pl. nyugis vagyok, de biztos nektek is volt olan helyzetek amikor a fél világot el tudtátok volna pusztítani...

Egy pl.: Középsuliban az ofőnk egy papírlapon (titkosan) megkérdezte mindenkitől hogy ha szemmel ölni tudna akkor használná-e ezt a képességét. Az osztálytársam mit válaszolt teljesen komolyan? Azt hogy ha ilyen képessége lenne akkor már mindenki halott lenne... (Egyébként az IQ-ja 135 felett van)

Lehet hogy ez más -indulat ember- de azért biztos van valami köze ahhoz amiről itt folyik a vita.

Thx. Egy embi

Skorzeny Creative Commons License 2000.07.20 0 0 67
Ravenblack!

"Beiratkozunk" valami okkult tanfolyamra?
Képesek még Hitlert is feltámasztani...:)

Skorzeny

Te: vannak emberek akik úgy mennek el otthonról, hogy előtte telerajzolják a falat...:))))

Csak jó kedvem van. Bocs.

Előzmény: Ravenblack (48)
fenris Creative Commons License 2000.07.20 0 0 66
Skorzeny Mester...

Utobbi mondatoddal cafolod az elsot %)

Mivel nem ennek a topiknak a temaja, hogy mit gondolunk egymasrol, ezennel befejem a veled folytathato magasroptu tarsalgast, de nemcsak ezen a forumon. Nyugodtan irj valami gunyosat az utolso szo jogan, az ilyenek, mint te, szoktak, de ha megkimelsz ettol, nem fogom felrolni neked. Emailben pedig ne remenykedj, nem vagyok irgalmas lelki szamaritanus, mar ha erted, mire gondolok... Esetleg probalj valami mas nickkel bejonni es intelligensnek tunni, ezzel atverheted a jonepet es szoba elegyedhetnek veled, mas eselyed nem nagyon maradt, nalam legalabbis %) Tovabbi jo onlejaratasokat kivanok neked %D En megtettem erted, amit tudtam, az elkampicsorodott szmajlijaidat pedig megtarthatod tukorbenezeskorra %) Viszont reg szorakoztam ilyen jol, ezert halas vagyok.

Mindenki mastol elnezest kerek ezert a kis esti musorert, tobbet nem fog elofordulni, csak ma valahogy kibukott belolem.

Előzmény: Skorzeny (65)
Skorzeny Creative Commons License 2000.07.19 0 0 65
Ahogy elnéztem a többi hozzászólásodat nem az én stílusomat vetted fel. :((((

Nézd az időjárást! Holnap lesz eső?!
:))))

Előzmény: fenris (64)
fenris Creative Commons License 2000.07.19 0 0 64
mi az Skorzeny, tan nem tetszik, ha valaki felveszi a stilusod es megmutatja a tukorkepedet? %))) Az pedig, hogy valaki black metalos vagy sem, szinte semmit se szamit. Nekem nem pozitiv, hogy az voltal, nem az, hogy elmult nalad, mivel teged megitelve alig vannak pozitivumok %) Visszavenni? %D Az igazsag faj? Bocsanat %D Igazad van, te onmagad egy kabareszam vagy, amit nem kell elrontani %)))

Latom, meg mindig olvasatlanul rohogsz %) Nem is vartam mast.

Előzmény: Skorzeny (63)
Skorzeny Creative Commons License 2000.07.19 0 0 63
köszönöm a jelzőt... majd eldicsekszem vele.
Rád azért nem pazarolnék semmi ilyesmit, de talán egy picit visszafoghatnál magadból, mert kettőnk közül te tűnhetsz bunkóbnak.
Előzmény: fenris (60)
Skorzeny Creative Commons License 2000.07.19 0 0 62
Bocs, ha így jobb akkor én is csak érzek.

Hűha: ez az Akasha krónika valami nagyon titokzatos dolog lehet...

Előzmény: Törölt nick (59)
Skorzeny Creative Commons License 2000.07.19 0 0 61
fenris!

Szerintem te annyira naiv vagy hogy még az ég is megsirat(esőcsinálás). Nem tudom miből gondolod, hogy a természetet befolyásolhatod? Gondolod a szép szavaidért (ugye kedvesen kell az Eső-höz bezszélni?) esni fog?

Légyszíves utazz már el Afrikába és fakassz Eső-t szegény embereknek.
De lehet, hogy a havazást Dél-Afrifáka te rendeleted meg...:)))))))))))))))))

Szerintem te is vagy annyira magabiztos mint én. Csak nem tudom miért baj ez?

De mondom: kíváncsi vagyok a tudásodra. Pl. e-mail-t küldhetnél mert, hogy nem hiszem el azokat amiket te elhiszel attól még érdekel a téma.

skorzeny

off
Olvasgattam, hogy Black Metalos vagy, meglepne ha azt mondanám én is az voltam közel 3 évig?

Előzmény: fenris (57)
fenris Creative Commons License 2000.07.19 0 0 60
Aki bolcsnek vallja magat, az mar eleve gyanus, de annyit barki meg tud allapitani Skorzeny, hogy te egy megveszekedett hulye vagy %D

Mielott lehordanad Adeptet a szofukarsagaert: Az Akasha kronikat nem lehet ket szoban elintezni, mint ahogy azt te szoktad tenni a dolgokkal... Es en teljesen megertem, hogy neked nem beszel rola, te rogton eloallnal valami ledurungolo bunkosaggal, ha jol sejtem. Ha nem, akkor csak azert nem, hogy ezek utan ne legyen igazam %D

Előzmény: Skorzeny (58)
Törölt nick Creative Commons License 2000.07.19 0 0 59
Kedves Skorzeny

"Szóval mondj valamit az Akasha krónikáról. "
Majd egyszer, máskor, máshol...

"honnan tudod megítélni mennyi tudásom van és milyen bölcs vagyok? "
Én nem itélkezem. Csak érzek. Mért kellene hogy megitéljelek?
A Sokrateszes példa nagyon hatásos. GYűjtsd csak ezeket. :(

Adept

Előzmény: Skorzeny (58)
Skorzeny Creative Commons License 2000.07.19 0 0 58
Bírom ezeket a dumákat:
" be tudnád fogadni"
Szóval el kell hinnem?

Kedves Adept!

Valóban hirtelen beszélek.
Szóval mondj valamit az Akasha krónikáról.
(későn kapcsoltál ill. rossz helyre. Nem hiszem, hogy egy könyv.)

honnan tudod megítélni mennyi tudásom van és milyen bölcs vagyok? Ha jól tudom Sokrates sem vallotta magát bölcsnek.

Skorzeny

Előzmény: Törölt nick (55)
fenris Creative Commons License 2000.07.19 0 0 57
Skorzeny!

Ember, hogy te mekkora egy faszkalap vagy %) Az idojarasbefolyasolas a magiaban alap dolog, ugyanugy, mint az Akasha kronika. Te annyira kivulallo vagy, hogy ha megszolalsz ebben a temaban, szinte mar onmagaban is bargyusagnak szamit, ahogy ezt a teljesen ostoba beszolasaid is mutatjak. Nem tudom, ki az az Adept, de teeljesen egyetertek vele: Komolyan mondom, menj muvelodni. Zarkozz be egy konyvtarszobaba, probalkozz meg az asszociacioval, mert ugy latom, azzal is problemaid vannak, es utana vedd meg fel azt a szokast is, hogy amig nem olvasod el a hivatkozast, addig nem nyitod szolasra azt az okos szad %)

Rohogsz az atkozason %) Ennek kimondottan orulok. Az mar eleve noveli egy dolog hitelesseget, ha egy ilyen sertes kirohogi, mint te.

Ne foglalkozz magiaval, neked nem fog menni. Az olyan onhitten magabiztos lenynek, mint te, inkabb valami hordon a helye, talalni fogsz magadnak erto kozonseget, hidd el.

Gunyolodo kerdeseidre a valasz az altalad el nem olvasott beirasokban rejlik, ugyhogy megegyszer mondom, csak egy tirpak viselkedik ugy, mint te.
Egyebkent a magadfajta emberek egy ido utan felidegesitenek. Egyszer, amikor egy hozzad hasonlo bunkonak probaltam megmagyarazni valamit, elkezdtem egy mondatot, ami ugy kezdodott, hogy "Amikor mult heten Pesten...". Szoval idaig jutottam, amikor ez elkurjantotta magat, hogy "Ami Pesten van, az mas, mint ami itt, ugyhogy nekem van igazam, mert..."
Ezt a csiki-csukit jatszottuk egy darabig, aztan eluntam, hogy lebaszok neki egyet-kettot %) Megijedt %) Ekkor vegre elmondhattam azt a ket mondatot, amit akartam, minek kovetkezteben mindenki, meg o is megertette, hogy nekem van igazam. Sokkal inkabb szoktam a bunkokkal ezt az utat valasztani, mint az atkozast. Valoszinuleg nem fogod megerteni, de ahhoz, hogy valaki ugy felbosszantson es keresztbe tegyen, hogy megatkozzam, ahhoz kell bizonyos szintu intellektus. Neked nincs %))) Egyebkent mar regota nem tettem ilyet, nagyon lassan, de no az onuralmam.

Mindenkitol bocsanatot kerek ezekert a szemelyeskedesekert, de mar annyi ilyen balfasszal volt dolgom, hogy ma este ugy dontottem, nem burkolozok a csendes megertesbe, hogy "Szegenykem ennyit tud, hat mit varjak tole?". Szepen elmondtam neked Skorzeny, hogy kepes legy egy kicsit magadba nezni, mert a vegen meg azt hinned, hogy a csucson vagy es ezzel elvennem az eselyt, hogy esetleg megprobalsz fejlodni %) Bar azt hiszem, legbelul tudom, hogy neked ez csak nagyon lassan fog menni, ha ilyen "okos"maradsz.

Nem tudom, minek is foglalkozok veled.

ADEPT: Akasha kronikaval kapcsolatban olvastam ilyen megallapitast, hogy amit egyszer valaki kiolvasott belole, azt mas mar nem fogja. Most ez nem hulyeseg? Vagy csak rosszul ertettem valamit?

Törölt nick Creative Commons License 2000.07.19 0 0 56
Skorzeny

JAj, most kapcsoltam...
Nyugtass meg, hogy ugye nem hiszed azt hogy az Akasha egy KÖNYV?????

Adept

Előzmény: Skorzeny (54)
Törölt nick Creative Commons License 2000.07.19 0 0 55
Kedves Skorzeny

"Ha olyan van benne, hogy Adolf nem halt meg akkor eleve nagy baromság lehet...:( "
Úgy érzed, hogy TE ezt teljes biztonsággal meg tudod ítélni? Van hozzá elég tapasztalatod, bölcsességed, tudásod? Nagyon hirtelen beszélsz...

"Nem kívánom steiner összest elolvasni, ezért kérlek mondj pár szót a krónikáról. "
Pedig lehet hogy jobban tennéd. A válszok a kérdéseidre mind ott vannak.

Őszintén ugy érzed, hogy minden információt vagy választ amit tőlem kapsz, be tudnál fogadni? Elhinnéd őket?
Nem tőlem fogod ezeket a válaszokat megkapni.

Adept

Előzmény: Skorzeny (54)
Skorzeny Creative Commons License 2000.07.19 0 0 54
Pl. mit gondolok máshogy?

Ha olyan van benne, hogy Adolf nem halt meg akkor eleve nagy baromság lehet...:(

Hogy lehet a húsevést szellemi világok érzékelésén érteni?

Nem kívánom steiner összest elolvasni, ezért kérlek mondj pár szót a krónikáról.

skorzeny

ui.: akkor mit nem olvastál?

Előzmény: Törölt nick (53)
Törölt nick Creative Commons License 2000.07.19 0 0 53
Kedves Skorzeny

"... És hogy azért nem evett húst nehogy megvakuljon"
Itt természetesen a szellemi világok érzékelésére gondoltam. Nem tudtam, hogy szájbarágósnak kell lennem...

". Talán valami neonáci propagandista vagy? "
"Mi az az Akasha krónika? "
Hmm, érdekes logikai következtetés. Ahhoz képest hogy nem tudod mi az Akasha-krónika, nagyon hamar itélkezel. Tényleg húzzál bele, mert ez alap dolog.
Majd Steiner elmagyarázza hogy mi az. Akkor remélem egy-két dolgot máshogy gondolsz majd...

Mért sajnálsz engem?

"Mit olvastál Steinertől?"
Inkább mit nem olvastam...?

Adept

Előzmény: Skorzeny (52)
Skorzeny Creative Commons License 2000.07.19 0 0 52
Adept!

nem voltam mosolygós kedvemben.

Húsevés: írtad azt a sztorit, hogy vegetáriánus volt Hitler... És hogy azért nem evett húst nehogy megvakuljon.
Erre írtam. Persze csak akkor, ha ezt nem csak mint jópofa sztorit írod., hanem komolyan így is gondolod ill. elhiszed.

Vannak emeberek akiknek a betüméret sem elég, mert nem látnak a saját szemüktől...
Sajnállak, hogy szerinted Hitler nem halt meg. Talán valami neonáci propagandista vagy? azok szoktak ilyeneket kitalálni.

Mi az az Akasha krónika?

Mit olvastál Steinertől?

skorzeny

Előzmény: Törölt nick (50)
Törölt nick Creative Commons License 2000.07.19 0 0 51
Kedves Ravenblack

"hát ne haragudj, de ezen szarrá röhögtem magam"
Kinek mi sikerül...Egy kis szar is eredmény! Keep up the good work!

Esetleg valami érdemi hozzászólás?

Adept

Ui.: Mit is akartál mondani?

Előzmény: Ravenblack (48)
Törölt nick Creative Commons License 2000.07.19 0 0 50
Kedves Skorzeny

Irtam oda egy két szmájlit is... De mindegy...

"Húsevés: Gondolod Hitler ennyire hülye volt?(Kicsit naiv vagy)"
Ezt kifejthetnéd. Köszi.

A kiemelt szöveget köszönöm. A szemem jó, úgyhogy a kisbetükkel is boldogulok. Az igazság nem a betűmérettől függ...

Ha valós infokat akarsz, dolgozz inkább az Akasha-kronikából.

Adept

Ui:"Éppen most kezdem el olvasni Steinertől az A magasabb világok valósága c. könyvét) "
Akkor húzzál bele mert le vagy maradva...:)))))) (sok szmájli!!!)

Előzmény: Skorzeny (43)
Skorzeny Creative Commons License 2000.07.19 0 0 49
fenris!

Esőbefolyásolás???? ezen csak röhögni tudok. Én képzeld a havazást befolyásoltam.(pl. ma is mondtam: süss fel nap és az eredményt te is láthattad.):)))))))))))))))))))

Átkozás? ha küldesz rám valami átkot és bejön el is hiszem.... addig viszont csak nevetek-nevetek -nevetek.... Sokat olvasol talán ilyen szerpjátékos könyvet nem?.

Chaos magices szigillizáció? a meg mi?

esetleg közük van? most igen vagy nem? Nocsak, még te sem vagy biztos ebben?

Majd elolvasom a hozzászólásaidat...

Skorzeny

Előzmény: fenris (47)
Ravenblack Creative Commons License 2000.07.19 0 0 48
???
:-)
(hát ne haragudj, de ezen szarrá röhögtem magam)

Írhatnál még ilyeneket, mostanában elég rosszkedvű vagyok.

Raven

Előzmény: Törölt nick (41)
fenris Creative Commons License 2000.07.19 0 0 47
Skorzeny!

Átkozáson, esőbefolyásoláson és chaos magices szigillizáció révén. Régebbi besírásaimat letöltve megtudhatod, hogy voltak szerintem kimondottan mágiával elért dolgaim, meg olyanok, amik furcsák voltak, és esetleg közük van valami természetfölöttihez. Nem akarom teleírni ezt a topikot régebbi dolgokkal, szóval ezért javaslom a korábbi hozzászólások vizsgálatát.

Előzmény: Skorzeny (46)
Skorzeny Creative Commons License 2000.07.18 0 0 46
fenris!

Talán azért nem sikerült kicsiholnom semmit belőle, mert nem hittem az egészne. Érdekes volt tetszett, sőt jobban is megismerhetném, de mivel nem hiszek benne ezért nem is érdemes mélyebben foglalkoznom vele. Mert ugye ehhez is kell némi hit.
Nem lehet valakit hipnotizálni, ha az illető nem vevő a dologra.

izony a nevetés jót tesz. És akkor lennék igazán boldog ha tapasztalnám, hogy az ami ellen írok nem is olyan képtelen mint ahogy azt szeretném.

Rögtön meg is kérdezem, hogy te hogyan tapasztaltad meg a mágia valóságát?

Skorzeny

(Agrippát meg azért hoztam fel, mert a végén már Ő is neveett az egészen)

Előzmény: fenris (44)
vigor Creative Commons License 2000.07.18 0 0 45
Kedves Adept!

Sztálinról és Leninröl mit tudsz?

Igor

fenris Creative Commons License 2000.07.18 0 0 44
Skorzeny!

A helyesbítésért hálás köszönet, máris jobb színben tűnsz fel előttem, de azt kell mondjam, hogy tök mindegy, miket olvastál össze, mármint abból a szempontból, hogy ha nem sikerült semmit kicsiholnod belőle, attól még másnak mehet a dolog %) Minek példálózol egy híres névvel, ha nyíltan megfogalmaztad, hogy röhögsz az okkultizmust elfogadó embereken?
Egyébként örülök, hogy nevetsz, és nem dühöngsz, mert a legjobb, ha kiröhögjük egymást, akkor legalább jót szórakoztunk, én legalábbis mindenképp.
Mágián így hirtelen azt értem, amikor gondolati ráhatással és/vagy rituálékkal nyilvánvalóan befolyásolja valaki a fizikai síkot, s ennek a befolyásolásnak nincs egyelőre elfogadott fizikai magyarázata. Azért a fizikait, hogy ne menjünk el olyan irányba, hogy asztrálsíkon hatalmas varázsló vagyok, csak hát itt nem tudjátok érzékelni.

Egyébként szerintem is kipurcantotta magát Hitler, de nem lepődnék meg, ha nem így történt volna. Szerintem egyébként a kérdés lényegtelen, addig van számomra a történet, hogy vesztett.

Előzmény: Skorzeny (43)
Skorzeny Creative Commons License 2000.07.18 0 0 43
Kedves Adept!

Nem tudom min sértődtél meg? Talán saját magadra lehtsz most megsértődve, ugyanis túl figyelmetlenül olvastad el amit Steinerről írtam.
Fussál át rajta mégegyszer.
(Éppen most kezdem el olvasni Steinertől az A magasabb világok valósága c. könyvét)

Húsevés: Gondolod Hitler ennyire hülye volt?(Kicsit naiv vagy)
H. Halála: Sajnállak. Komolyan mondom. Nem kellene mindent elhinned. De leírom mindenkinek még egyszer:

Adolf Hitler 1945. április 30-án öngyilkos lett. Nem menekült Dél Amerikába; nem született gyermeke(mivel nemzőképtelen volt) stb.

Mi kell még, hogy valaki felfogja?

Skorzeny

Skorzeny Creative Commons License 2000.07.18 0 0 42
Fenris!

Nem bánt meg, hogy nevetsz rajtam. Én is ugyanezt teszem.(csak rajtad nevetek).
Szerencsére sikerült tájékozódnom úgy pár éve. Éjjel-nappal olvasgattam és keresgéltem a "tudást"(lehet, hogy kicsit keveset találtam).

Ismerős -e név neked, hogy: C. N. Agrippa ?
Ha jól tudom az okkult körökben mindmáig közkincsnek számít.
Nos, ha egy kicsit tájékozott vagy az életében nem gondolod, hogy megalapozott az amit írok?
Ha megnyugtat nem teljesen meggyőzve önmagamat írom amit írok. Van bennem némi kételkedés.
De ha jól esik akkor helyesbítek: A tudomány nagyon közel áll ahhoz, hogy túlhaladja a mágiát.
Egyébként tényleg vitatkozhatunk a mágia-okkultizmus fogalmán.

Skorzy

Előzmény: fenris (37)
Törölt nick Creative Commons License 2000.07.17 0 0 41
Kedves Mindenki

Itt az én verzióm:
Adolf Hitlerre a börtönben figyeltek fel az ellenoldal képviselői. Itt is kapta a beavatását, ami megnyitotta a szellemi látását. Azt gondolom sokan tudják, hogy Ő is vegetáriánus volt. Ennek persze a praktikus oka az volt, hogy ha húsit evett "megvakult" (Gondolom nem volt az egészséges étkezés híve). A hatalom megszerzése során jócskán felhasználta szellemi képességeit.
Én is úgy tudom, hogy nem halt meg a haború után hanem szép kort (asszem 103évet) élt meg Dél amerikában.

Skorzeny!
Amit Rudolf Steinerről irtál az aljas rágalom!!
Vedd ugy hogy megsértődtem!! :-DDD
Ha szellemi szinten nézzük Steiner volt Hitler ellenpárja. Sokszor próbálta megölni Hilter Steinert, de mindig kudarcot vallott. Igy taktikát változtatott. Náci ügynökökkel felgyújtatta a Dornachi Goetheanumot. Ez az épület egy Steiner által emelt szellemi erőközpont volt. Mivel az építés során Steiner hozzákötötte a saját éteri energiáit az épülethez, annak pusztulása után Steiner megbetegedett és hosszú betegeskedés után meghalt.
Érdekes, hogy a felgyújtás időpontjában tele volt az épület, de csak a náci ügynökök égtek bent.

Érdemes megfigyeln Hitler inkarnációs láncát
1. Zefir. Heródes "udvari varázslója". Ő bujtotta fel a helytartót a csecsemők meggyilkoltatására.
2. Klingsor. Ő inditja be az Anti-Grál mozgalmat.
3. Hitler.
4. A testetöltött Ahrimán 6 apostola közül ő az egyik.

Steiner is lent van fizikai testben. Kb 24 éves körül van és francia ország déli részén él.

Öööööö, asszem ennyi:
Adept

Törölt nick Creative Commons License 2000.07.17 0 0 40
>>A lényeg az, hogy "valami van", <<

EGYetértek :)

Előzmény: fenris (39)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!