Keresés

Részletes keresés

gyöngyvirág Creative Commons License 2000.10.01 0 0 158
Hogy merjek küldeni valamit, ha még nem írtad meg az előzőről sem a véleményed?
De ha gondolod, hogy érdemes, talán találok valamit...
gyv
Előzmény: didé (156)
golden Creative Commons License 2000.09.30 0 0 157
didé: Anyag megy!
didé Creative Commons License 2000.09.30 0 0 156
Hát nem sok új anyagot kaptam. Így csupán engem fogtok olvasni a jövő héten...
MaTeo Creative Commons License 2000.09.24 0 0 155
Megnéztem a frissítést, nagyon tetszik.
Csak így tovább!
MaTeo
Előzmény: didé (147)
golden Creative Commons License 2000.09.24 0 0 154
Kedves Mindenki!

Nagyon guszta ez a kis honlap!!!:-)))
gyv: levél hamarosan megy!

gyöngyvirág Creative Commons License 2000.09.22 0 0 153
Megnéztem!
Igen, alakul...
Igen???! Nahát!!!
gyv
Előzmény: didé (152)
didé Creative Commons License 2000.09.22 0 0 152
Nézzétek meg a frissítést!

Igen alakul.

Írni fognak rólunk a HVG netes számában. Majd megírom, hogy mikor.

gyöngyvirág Creative Commons License 2000.09.21 0 0 151
Kösz, kíváncsian várom!
gyv
Ja, valami Kecskemétet emlegettél a múltkor...
Előzmény: golden (149)
golden Creative Commons License 2000.09.21 0 0 150
didé: Boldog Szülinapot!
golden Creative Commons License 2000.09.21 0 0 149
Sziasztok!

Némi technikai problémám adódott, ezért nem jelentkeztem.

gyöngyvirág: hamarosan írok egy levelet, és elküldöm azokat a verseket, amik a szerkesztő szerint nem eredetiek.

gyöngyvirág Creative Commons License 2000.09.20 0 0 148
Didé! Isten éltessen még sokáig!
És kösz. De azért írj...
gyv
Előzmény: didé (147)
didé Creative Commons License 2000.09.20 0 0 147
MaTeo,
a postaláda az tényleg postaláda. A potaláda is postaláda mivel értettem mit akarsz írni. Ez nagyon apró dolog. Túlontúl Salamoni kisebbséggel bírő jelenés. Apró bigyó. Vagy izé. Várom a levelet, időengedtével küldheted is.

Gyöngyvirág,
mindennel tartoztom. Nem sok időm akad levelet írni. Még a vallás topicból is majdnem eltűntem. Nem vagy elfeledve ennyit mondhatok. Öregszem én is, már huszonkettő múltam kereken pár napja, hiába, az élet már csak ilyen, meg amelyik kutya ugat az nem harap, esetleg olyan gyorsan rohan az idő. A lényeget már leírtam: tetszenek ritmusaid - szubjektum - egyezik a mondandóval a többihez meg nem értek annyira.

Ez a viszonylagosság már idegesítő.
Részemről az is közjejátszik, hogy az ember valóban író illetve költő akar-e lenni vagy csak teng-leng, ide s tova hányja a hab mint öreg tenger a halászt vagy épp fordítva.

Amíg van kainek tetszik. Hm, igen. De ez ne a családod vagy barátok legyen. Ha a nagyközönség napsol. Az író füle, azt a zajt szereti.

gyöngyvirág Creative Commons License 2000.09.19 0 0 146
Kösz az infót. És Faludynak mik tetszettek, elárulod?
Előzmény: golden (145)
golden Creative Commons License 2000.09.18 0 0 145
Deepfreeze: Igazad van. Éppen azokat a verseket ócsárolta, amik Faludy Györgynek leginkább tetszettek.

gyöngyvirág: Faludy 90. szülinapja alkalmából készített a közszolgálati TV riportot. Késő este adták, de nagyon érdekes volt.

Deepfreeze Creative Commons License 2000.09.18 0 0 144
golden

A szerkesztő is csak ember ésmint ijjen állat az ő véleménye is szubjektív. Amíg van akinek tecc amit írsz, addig írj.
Nekem is van ojjan versem, amit éppen "alázott" egy szerkesztő, én meg kuncogtam magamban, mert ugyanazt egy másik kiadó meg kiadta. Akkó most yo vers vagy nem?

gyöngyvirág Creative Commons License 2000.09.17 0 0 143
Lehet, hogy nem figyeltem oda valamire...
Milyen riportról van szó?
(egyébként nem láttam semmilyen riportot, csak érdekelne, miről maradtam le...)
gyv
Előzmény: golden (140)
MaTeo Creative Commons License 2000.09.17 0 0 142
A potaláda természetesen postaláda. Esetleg vendégkönyv:))
Előzmény: MaTeo (141)
MaTeo Creative Commons License 2000.09.17 0 0 141
Kedves didé!
Egyáltalán nem bánom, ha a levelem felteszed a potaládába. Ígértem, hogy írok a versekről is, nem marad el.
Kitartást és erőt kívánok a folytatáshoz mindenkinek! Kíváncsian várom a frissítéseket!
MaTeo
Előzmény: didé (136)
golden Creative Commons License 2000.09.16 0 0 140
Látta valaki a Faludy riportot?
golden Creative Commons License 2000.09.16 0 0 139
Sziasztok!

Ismét létezem! Kaptam egy megalázó kritikát a Magvető kiadó szerkesztőjétől.

didé Creative Commons License 2000.09.12 0 0 138
Te! pepe! Te tudsz gondolkozni?
Fantasztikus mi megbújhat a hossz haj alatt.
Asszongya esetleges frissítések...
Majd megkapod ha visszajöttem szabiról.
-
g.
Deepfreeze Creative Commons License 2000.09.11 0 0 137
vendégkönyvre már én is gondoltam
lesz is, csak egy kicsit programoznom kell hozzá :)
szóval amint lesz időm az esetleges frissitések mellett ezt is megcsinálom
didé Creative Commons License 2000.09.09 0 0 136
gyöngyvirágom,
hidd el, érdemes. Bővebb elemzést madj levélben írok. (Nem tudom ti hogy csináljátok: ennyi időtök van. Talán én nem tudom mivel kell foglalkozni, illetve mivel nem?)

golden,
a vendégkönyv biztosan készül, bár pepével erről nemigen beszéltünk. Egyébként egyelőre jobbnak látom, hogy itt beszéljünk. Nem akarom, hogy begubózzunk. Itt: látnak bennünket. Ott: csak akkor látnak, ha itt látnak, vagy máshol.

MaTeo,
hálás köszönet! Az előállítás módját csupán nagy vonalakban ösmerem. Pepe igazán kíváló munkát csinál.t.
Vesszük, persze, hogy vesszük! Sőt. Ha nem bánod, leveled feltennénk a postaládába - hopp, ezt most találtam ki... - hadd lássa a nyilvánosság.
-
Hosszú hétvégém lösz. Meg hét elejem. Pedig nincs is hét elejem. Csupán lönni lösz.
-
Szedjetek gesztenéyt, YoO a dohányzás ellen, s aki szeretk velük bíblődeni rossz embör nem löhet. Ezt szerkesztőmtől tanultam.
-
.g.

MaTeo Creative Commons License 2000.09.09 0 0 135
Üdvözlök mindenkit!
Nekem tetszik a lap, szívesen olvasom továbbra is.
Energiát és kitartást kívánok, hogy folytatni tudjátok!
Nagy dolognak tartom, hogy szép és igényes a kivitelezése is, nem lehetett egyszerű ezt összehozni. Jó olvasni egyrészt ezért is - ahogy egy szép könyvet is jó kézbe venni -, s azért is, mert már az első oldalon tartalmas gondolatokkal találkozik az ember. A versekről is írok majd, ha szívesen veszitek.
Gratulálok mindenkinek.
Szeretettel:
MaTeo
golden Creative Commons License 2000.09.08 0 0 134
Kedves didé!

Szerintem kellene egy vendégkönyvet szerkeszteni a laphoz. Így tudnának mások is véleményt írni az újságról, és fel tudnánk mérni, mekkora az érdeklődés.

gyöngyvirág Creative Commons License 2000.09.08 0 0 133
Didé!
Küldjek még verset vagy ilyesmit?
Otthonról este illetve éjjel tudok esetleg...
Bár már mondhatna valaki valamit, mert addig nem akartam, amíg nem tudom, hogy érdemes...
szeretnék alapos kimeríto kritikát, élveboncolást vagy valami hasonlót a verseimrol...
Előzmény: didé (132)
didé Creative Commons License 2000.09.08 0 0 132
Köszönöm, hogy nem haragszol. Lesz válaszom, de nagyon lassú nálunk a net, örülök, hogy levettem a leveled. Most otthon leszek, tartalmas levelet fogok írni . - gondolom; remélem.

Hármasban? Mármint négyesben? Azt mondtad, hogy nejed is jön. YoO lenne, hármasban, hm, igazán kellemesen el tunnák tőteni a napot.

Mit szóltok, ja még semmit, nem tettük fel az újakat. Szöllősi komát magamra haragítottam kicsit, azon nyomban elkezdett írni. Lelki terrort alkalmaztam. Bejött. A kis mocsok, grrr. Kézzejjétek: állandóan mondogatja, hogy majd adok valamit én már ráuntam és visszavágtam, jó lenne ha adnál, majd holnap ad, mondja, persze, persze, eddig csak nekem sikerült egy éjszaka írnom valamit, te túl lusta, meg nagyszájú vagy ehhez... - no, nem gondoltam komolyan, de alapja az van.

Másnap adott egy verset.

Most pedig az igazságra ír egy vitaválaszt.

gyöngyvirág Creative Commons License 2000.09.07 0 0 131
Kedves tőled, hogy gondolsz rám is...
majd írd meg...
gyv
Előzmény: golden (130)
golden Creative Commons License 2000.09.07 0 0 130
Kedves gyöngyvirág és didé!

A közeljövőben leugrunk a nejemmel Kecskemétre. Ha gondoljátok, megdumcsizhatunk majd egy találkozót!

gyöngyvirág Creative Commons License 2000.09.07 0 0 129
Nem tudok haragudni.
Ugyan, ki üldözne?
Írtam,megkaptad?
gyv
Előzmény: didé (128)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!