MaTeo,
a postaláda az tényleg postaláda. A potaláda is postaláda mivel értettem mit akarsz írni. Ez nagyon apró dolog. Túlontúl Salamoni kisebbséggel bírő jelenés. Apró bigyó. Vagy izé. Várom a levelet, időengedtével küldheted is.
Gyöngyvirág,
mindennel tartoztom. Nem sok időm akad levelet írni. Még a vallás topicból is majdnem eltűntem. Nem vagy elfeledve ennyit mondhatok. Öregszem én is, már huszonkettő múltam kereken pár napja, hiába, az élet már csak ilyen, meg amelyik kutya ugat az nem harap, esetleg olyan gyorsan rohan az idő. A lényeget már leírtam: tetszenek ritmusaid - szubjektum - egyezik a mondandóval a többihez meg nem értek annyira.
Ez a viszonylagosság már idegesítő.
Részemről az is közjejátszik, hogy az ember valóban író illetve költő akar-e lenni vagy csak teng-leng, ide s tova hányja a hab mint öreg tenger a halászt vagy épp fordítva.
Amíg van kainek tetszik. Hm, igen. De ez ne a családod vagy barátok legyen. Ha a nagyközönség napsol. Az író füle, azt a zajt szereti.
A szerkesztő is csak ember ésmint ijjen állat az ő véleménye is szubjektív. Amíg van akinek tecc amit írsz, addig írj.
Nekem is van ojjan versem, amit éppen "alázott" egy szerkesztő, én meg kuncogtam magamban, mert ugyanazt egy másik kiadó meg kiadta. Akkó most yo vers vagy nem?
Lehet, hogy nem figyeltem oda valamire...
Milyen riportról van szó?
(egyébként nem láttam semmilyen riportot, csak érdekelne, miről maradtam le...)
gyv
Kedves didé!
Egyáltalán nem bánom, ha a levelem felteszed a potaládába. Ígértem, hogy írok a versekről is, nem marad el.
Kitartást és erőt kívánok a folytatáshoz mindenkinek! Kíváncsian várom a frissítéseket!
MaTeo
Te! pepe! Te tudsz gondolkozni?
Fantasztikus mi megbújhat a hossz haj alatt.
Asszongya esetleges frissítések...
Majd megkapod ha visszajöttem szabiról.
-
g.
vendégkönyvre már én is gondoltam
lesz is, csak egy kicsit programoznom kell hozzá :)
szóval amint lesz időm az esetleges frissitések mellett ezt is megcsinálom
gyöngyvirágom,
hidd el, érdemes. Bővebb elemzést madj levélben írok. (Nem tudom ti hogy csináljátok: ennyi időtök van. Talán én nem tudom mivel kell foglalkozni, illetve mivel nem?)
golden,
a vendégkönyv biztosan készül, bár pepével erről nemigen beszéltünk. Egyébként egyelőre jobbnak látom, hogy itt beszéljünk. Nem akarom, hogy begubózzunk. Itt: látnak bennünket. Ott: csak akkor látnak, ha itt látnak, vagy máshol.
MaTeo,
hálás köszönet! Az előállítás módját csupán nagy vonalakban ösmerem. Pepe igazán kíváló munkát csinál.t.
Vesszük, persze, hogy vesszük! Sőt. Ha nem bánod, leveled feltennénk a postaládába - hopp, ezt most találtam ki... - hadd lássa a nyilvánosság.
-
Hosszú hétvégém lösz. Meg hét elejem. Pedig nincs is hét elejem. Csupán lönni lösz.
-
Szedjetek gesztenéyt, YoO a dohányzás ellen, s aki szeretk velük bíblődeni rossz embör nem löhet. Ezt szerkesztőmtől tanultam.
-
.g.
Üdvözlök mindenkit!
Nekem tetszik a lap, szívesen olvasom továbbra is.
Energiát és kitartást kívánok, hogy folytatni tudjátok!
Nagy dolognak tartom, hogy szép és igényes a kivitelezése is, nem lehetett egyszerű ezt összehozni. Jó olvasni egyrészt ezért is - ahogy egy szép könyvet is jó kézbe venni -, s azért is, mert már az első oldalon tartalmas gondolatokkal találkozik az ember. A versekről is írok majd, ha szívesen veszitek.
Gratulálok mindenkinek.
Szeretettel:
MaTeo
Szerintem kellene egy vendégkönyvet szerkeszteni a laphoz. Így tudnának mások is véleményt írni az újságról, és fel tudnánk mérni, mekkora az érdeklődés.
Didé!
Küldjek még verset vagy ilyesmit?
Otthonról este illetve éjjel tudok esetleg...
Bár már mondhatna valaki valamit, mert addig nem akartam, amíg nem tudom, hogy érdemes...
szeretnék alapos kimeríto kritikát, élveboncolást vagy valami hasonlót a verseimrol...
Köszönöm, hogy nem haragszol. Lesz válaszom, de nagyon lassú nálunk a net, örülök, hogy levettem a leveled. Most otthon leszek, tartalmas levelet fogok írni . - gondolom; remélem.
Hármasban? Mármint négyesben? Azt mondtad, hogy nejed is jön. YoO lenne, hármasban, hm, igazán kellemesen el tunnák tőteni a napot.
Mit szóltok, ja még semmit, nem tettük fel az újakat. Szöllősi komát magamra haragítottam kicsit, azon nyomban elkezdett írni. Lelki terrort alkalmaztam. Bejött. A kis mocsok, grrr. Kézzejjétek: állandóan mondogatja, hogy majd adok valamit én már ráuntam és visszavágtam, jó lenne ha adnál, majd holnap ad, mondja, persze, persze, eddig csak nekem sikerült egy éjszaka írnom valamit, te túl lusta, meg nagyszájú vagy ehhez... - no, nem gondoltam komolyan, de alapja az van.