Keresés

Részletes keresés

Juditka Creative Commons License 2001.05.16 0 0 110
Most szombaton Pacino Night!!!

20.00 csigatévé: Az ördög ügyvédje
23.00 magyaregy: Glengarry Glenn Ross

A magam részérol már ma nekiállok a pattogatott kukorica készítésnek:-)

dr_strange Creative Commons License 2001.05.08 0 0 109
off: growler, dilemmám volt Cov. ügyben, kukkants majd be
on
Előzmény: Törölt nick (108)
Törölt nick Creative Commons License 2001.05.08 0 0 108
Meg aztán valamivel be is kell vinni az embereket egy JL-filmre... pénz beszél...:-)))
Előzmény: Juditka (105)
Törölt nick Creative Commons License 2001.05.08 0 0 107
Meg is szokta:-))
Előzmény: waters (106)
waters Creative Commons License 2001.05.08 0 0 106
Vén Niro is megnyalná a sót:)
W
Előzmény: Juditka (105)
Juditka Creative Commons License 2001.05.08 0 0 105
Niroka Jennifer Lopezzel forgat. Ez azért már enyhe túlzás:-(((
Törölt nick Creative Commons License 2001.05.03 0 0 104
Kövezz meg, köpjél le, vess meg, de én ezért járok moziba:-))))) Ha a sztori számítana, felőlem be is zárhatnák az összes mozit:-))
Előzmény: holdkölyök (101)
Törölt nick Creative Commons License 2001.05.03 0 0 103
Srtallonéra ez a kifejezés minden filmjében jellemző - mármint színészileg:-) A többihez képest még így is remek volt...
Előzmény: Juditka (100)
Juditka Creative Commons License 2001.05.03 0 0 102
Hát, nekem így is - úgy is tetszett. Lehet, hogy kissé elcseszett az ízlésvilágom?
Előzmény: holdkölyök (101)
holdkölyök Creative Commons License 2001.05.03 0 0 101
copland mindettől függetlenül egy elég szar film, bár tipikus esete annak, mikor a színészek elviszik a filmet, tehát érdemes csak miattuk megnézni.
Előzmény: Juditka (98)
Juditka Creative Commons License 2001.05.03 0 0 100
Ez a cukrosbácsi kinézet telitalálat volt részedrol:-)))

És ráadásul két Bruce Springsteen szám is volt a filmben:

1. Drive All Night
2. Stolen Car

Szóval tömény élvezet. Stallone viszont eléggé lepattant benne.

Előzmény: Törölt nick (99)
Törölt nick Creative Commons License 2001.05.02 0 0 99
...amiben Nirónak ugyan kissé cukrosbácsis kinézete van, de attól még ő a kedvencem:-)))) És a Keitel-Patrick-Liotta trió sem kispályás:-)
Előzmény: Juditka (98)
Juditka Creative Commons License 2001.05.02 0 0 98
Ma este COPLAND a retekklubon!!!
krég Creative Commons License 2001.04.03 0 0 97
semmi bajom nem is lehet vele, teljesen renben van, mongyuk igazából egyértelműen "a szuperduó első igazi közös szereplése" adja el, de jó egyébként is jó film, csak nem kell túlértékelni dolgokat, pl val kilmer semmi extra, sőt nekem kicsit ellenszenves is volt, talán túljátszotta kissé
Előzmény: Juditka (96)
Juditka Creative Commons License 2001.04.03 0 0 96
És mi volt vele a bajod?
Nekem például nagyon tetszett.
Előzmény: krég (95)
krég Creative Commons License 2001.04.03 0 0 95
láttam, köszönöm szépen
Előzmény: Juditka (94)
Juditka Creative Commons License 2001.04.03 0 0 94
Akkor javaslom, hogy tekintsd meg a HEAT-et!
Előzmény: krég (93)
krég Creative Commons License 2001.04.03 0 0 93
Jó, MCaine is jó színész, de sármosnak nem sármos

Matt damon szerintem egy nyálgép, majdnem olyan mint a capriccsó! és színészileg sem egy nagyágyú

nincs is értelme a további vitázásnak úgy gondolom

na azér még egyet engettessen meg nekem: Val Kilmer??? lenne egy másik ürge is akit Val Kilmernek hívnak és színész, és én még nem tudok róla, ez lehet?
á nemhiszem

Előzmény: serial killer (92)
serial killer Creative Commons License 2001.04.03 0 0 92
Akik színházban is játszanak, és nem egy sarkon szedték össze őket mert jól mutatnak a vásznon, azok sokkal inkább át tudnak értékelni egy szerepet.

Ilyen pl. a két abszolút kedvencem: John Malkovich és a Gary oldman.

Jó, MCaine is jó színész, de sármosnak nem sármos, és rengeteg középszerű vagy még ksz-se filmbe játszott, ami azért nem emelte fényét a köztudatban.

Ott van még szerintem Anthony Perkins (aki ugye már nem) és Antony Hopkins is.

Matt damon szerintem egy nyálgép, majdnem olyan mint a capriccsó! és színészileg sem egy nagyágyú

akkor már inkább a johnny d, meg woody harelson, meg julian sands, val kilmer...bár már ezek sem olyan fiatalok!

Ja amúgy a deniro ördögi vigyora épp elég lenne az ágyamban...:-)

Előzmény: krég (90)
serial killer Creative Commons License 2001.04.03 0 0 91
Lehet, hogy divat lett manapság, de ők 10 évvel ezelőtt is nagyok voltak és nekem spec. már akkor is tetszettek és láttam már jó pár filmet életembsen főleg ezen előadókkal is...de a Deniro, a NIcholson és a Pacino mimikája, ill. az, ahogy a különböző karakterű szerepeket ugyanúgy elő tudják adni, az szerintem dícséretet érdemel.
És nem igaz az, hogy ha egy filmben jó színész játszik, akkor az a film már eleve jó lehet. Van sok film ami szar, pedig valamelyikük játszott benne. Van ahol csak az ő játékuk miatt érdemes megnézni, van ahol egyáltalán nem érdemes megnézni a filmet.

Szerintem azok a színészek tudnak a leginkább jól játszani, akik színházakban is játszanak, vagy játszottak és bár őrájuk ez nem jellemző mégis remekül élik bele magukat egy-egy szerep előadásába. Persze alakítottak már pocsék szerepeket is, de ez nem jellemző.

Előzmény: krég (90)
krég Creative Commons License 2001.04.03 0 0 90
meg a nagy szarokat
egyszerűen divat lett denírózni meg pacsínózni, hogy szexximbólumok meg még mindíg de jól tartják, meg mekkora életmű, meg még ma is színt visznek a szarba stb satöbbi,

modok pár nevet adva ezzel felületet visszatámadni, tessék
öregben michael caine
fiatalban matt damon
halottban steve mcqueen vagy hát persze james dean

Előzmény: holdkölyök (88)
holdkölyök Creative Commons License 2001.04.03 0 0 89
bár vincent gallo, meg johnny depp azért erősen képviselik a jó fickók fiatalabb évjáratait
Előzmény: holdkölyök (88)
holdkölyök Creative Commons License 2001.04.03 0 0 88
öregek, öregek, de még mindig ők a legnagyobb csókák, ez a helyzet. sajna a fiatal sztárocskák elég gyengusz eresztések, mármint így férfiasság szempontból.
Előzmény: krég (85)
krég Creative Commons License 2001.04.03 0 0 87
és akkor abba mi a jó
Előzmény: serial killer (86)
serial killer Creative Commons License 2001.04.03 0 0 86
Hát tudod, azért a deniro-t még én sem rugnám ki az ágyamból, mégha feküdni tudna csak mellettem, akkor sem:-)
Előzmény: krég (85)
krég Creative Commons License 2001.04.03 0 0 85
hát őszintén szólva engem akkor ráz ki a hideg amikor ezek a feltörekvő modellek/dívák/szinésznőcskék stb akikkel már csinálnak interjút mondják hogy a legszexisebb férfi leginkább al pacinó, vagy netán robert de niro, szal ekkor egy kicsit mindég nézek, de mindegy, mer ezeknek többnyire már több filmjük van mint erekciójuk, szal öregek na, lefele megy már a napjuk íve rendesen
Juditka Creative Commons License 2001.04.03 0 0 84
Hülyeséget írtam. Nem ártatlanság, hanem ÁLMATLANSÁG.

1000 bocs.

Előzmény: Juditka (83)
Juditka Creative Commons License 2001.04.03 0 0 83
Sajtószemle:

A maximalista hírében álló Al az Egy asszony illata forgatását követoen partnerének (Chris O' Donnel) tréfás gratuláló cédulát küldött: "Habár nem láttalak, - a vak szerepre céloz - tudom, hogy nagyszeru voltál." Ezzel Chris bebocsátást nyert az elsorangú színészek táborába.

Még egy infó:

AL PACINO nem fog aludni

Az Ártatlanság címu, 1997-es norvég thriller amarikai változatában Al Pacino áll áprilisban a kamerák elé. Az Insomnia hose az a nyomozó, aki egy gyilkossági ügy felderítése közben véletlenül megölte partnerét, s a gyilkosság gyanúsítottja ezt kihasználva zsarolni kezdi ot, arra próbálva rávenni a szerencsétlen zsarut, hogy kenje másvalakire a dolgot. Ráadásul annak az alaszkai városkának a rendornoje is gyanút fog, ahol az egész zurös ügy zajlott.

serial killer Creative Commons License 2001.04.02 0 0 82
Éljenek a félistenek!!!!

Robi bácsi sz'tem tán a Cape Fear-be és az Ébredésekbe volt a legjobb, de mondjuk minden filmjébe nagyot alakít. Kivéve az utsó 2-3 -ba, egyre gyengébb filmekbe hívják, - mondjuk ő nem tehet róla,hogy szar a forgatókönyv - amilyenekből még az ő színészi tehetsége sem farag remekművet.

Pacino is ott van a toppon. Főleg az Ördög ügyvédjében....kitűnően illik sátánnak.

Apropó sátán, még mindig nem láttam az angyalszívet a deniro-val amiben állítólag ördögöt játszik. Meg van valakinek???

Ne feledkezzünk meg még két további koros félistenről, akik szintén egy zabot hegyeznek velük:

Jack Nicholson, Sean Connery
A kedvenc gonosz 3-asom jacko-pacino-robi!!!!
A pokolland-be biztos nem kell belébpő nekik.

SOWHAT Creative Commons License 2001.04.02 0 0 81
Nem tudom minek vállal De Niro ilyen fos filmekbe szerepet mint ez a pl. Férfibecsület. Elég volt az 1 perces bemutatojat megnezni, hát mint 1 szovjet propaganda film az 50es évekböl hősiesség demagog fasság. Ki kiváncsi erre ?! Ennyire kell neki a pénz ? Sokba kerülnek biztos a topmodellek :)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!