semmi bajom nem is lehet vele, teljesen renben van, mongyuk igazából egyértelműen "a szuperduó első igazi közös szereplése" adja el, de jó egyébként is jó film, csak nem kell túlértékelni dolgokat, pl val kilmer semmi extra, sőt nekem kicsit ellenszenves is volt, talán túljátszotta kissé
Matt damon szerintem egy nyálgép, majdnem olyan mint a capriccsó! és színészileg sem egy nagyágyú
nincs is értelme a további vitázásnak úgy gondolom
na azér még egyet engettessen meg nekem: Val Kilmer??? lenne egy másik ürge is akit Val Kilmernek hívnak és jó színész, és én még nem tudok róla, ez lehet?
á nemhiszem
Lehet, hogy divat lett manapság, de ők 10 évvel ezelőtt is nagyok voltak és nekem spec. már akkor is tetszettek és láttam már jó pár filmet életembsen főleg ezen előadókkal is...de a Deniro, a NIcholson és a Pacino mimikája, ill. az, ahogy a különböző karakterű szerepeket ugyanúgy elő tudják adni, az szerintem dícséretet érdemel.
És nem igaz az, hogy ha egy filmben jó színész játszik, akkor az a film már eleve jó lehet. Van sok film ami szar, pedig valamelyikük játszott benne. Van ahol csak az ő játékuk miatt érdemes megnézni, van ahol egyáltalán nem érdemes megnézni a filmet.
Szerintem azok a színészek tudnak a leginkább jól játszani, akik színházakban is játszanak, vagy játszottak és bár őrájuk ez nem jellemző mégis remekül élik bele magukat egy-egy szerep előadásába. Persze alakítottak már pocsék szerepeket is, de ez nem jellemző.
meg a nagy szarokat
egyszerűen divat lett denírózni meg pacsínózni, hogy szexximbólumok meg még mindíg de jól tartják, meg mekkora életmű, meg még ma is színt visznek a szarba stb satöbbi,
modok pár nevet adva ezzel felületet visszatámadni, tessék
öregben michael caine
fiatalban matt damon
halottban steve mcqueen vagy hát persze james dean
öregek, öregek, de még mindig ők a legnagyobb csókák, ez a helyzet. sajna a fiatal sztárocskák elég gyengusz eresztések, mármint így férfiasság szempontból.
hát őszintén szólva engem akkor ráz ki a hideg amikor ezek a feltörekvő modellek/dívák/szinésznőcskék stb akikkel már csinálnak interjút mondják hogy a legszexisebb férfi leginkább al pacinó, vagy netán robert de niro, szal ekkor egy kicsit mindég nézek, de mindegy, mer ezeknek többnyire már több filmjük van mint erekciójuk, szal öregek na, lefele megy már a napjuk íve rendesen
A maximalista hírében álló Al az Egy asszony illata forgatását követoen partnerének (Chris O' Donnel) tréfás gratuláló cédulát küldött: "Habár nem láttalak, - a vak szerepre céloz - tudom, hogy nagyszeru voltál." Ezzel Chris bebocsátást nyert az elsorangú színészek táborába.
Még egy infó:
AL PACINO nem fog aludni
Az Ártatlanság címu, 1997-es norvég thriller amarikai változatában Al Pacino áll áprilisban a kamerák elé. Az Insomnia hose az a nyomozó, aki egy gyilkossági ügy felderítése közben véletlenül megölte partnerét, s a gyilkosság gyanúsítottja ezt kihasználva zsarolni kezdi ot, arra próbálva rávenni a szerencsétlen zsarut, hogy kenje másvalakire a dolgot. Ráadásul annak az alaszkai városkának a rendornoje is gyanút fog, ahol az egész zurös ügy zajlott.
Robi bácsi sz'tem tán a Cape Fear-be és az Ébredésekbe volt a legjobb, de mondjuk minden filmjébe nagyot alakít. Kivéve az utsó 2-3 -ba, egyre gyengébb filmekbe hívják, - mondjuk ő nem tehet róla,hogy szar a forgatókönyv - amilyenekből még az ő színészi tehetsége sem farag remekművet.
Pacino is ott van a toppon. Főleg az Ördög ügyvédjében....kitűnően illik sátánnak.
Apropó sátán, még mindig nem láttam az angyalszívet a deniro-val amiben állítólag ördögöt játszik. Meg van valakinek???
Ne feledkezzünk meg még két további koros félistenről, akik szintén egy zabot hegyeznek velük:
Jack Nicholson, Sean Connery
A kedvenc gonosz 3-asom jacko-pacino-robi!!!!
A pokolland-be biztos nem kell belébpő nekik.
Nem tudom minek vállal De Niro ilyen fos filmekbe szerepet mint ez a pl. Férfibecsület. Elég volt az 1 perces bemutatojat megnezni, hát mint 1 szovjet propaganda film az 50es évekböl hősiesség demagog fasság. Ki kiváncsi erre ?! Ennyire kell neki a pénz ? Sokba kerülnek biztos a topmodellek :)