Szeretnék egy ajánlatot tenni, mely csak a mai, esetleg még a holnapi napra szól (június 24-25).
Részt veszek egy játékban, és a második helyezett vagyok.
Ahhoz, hogy biztos első legyek, kellene kb. 20ezer szavazat a beadott képemre. Ha vannak ismerőseid, légyszi közöld velük, hogy ha szavaznak arra a bizonyos képre a megadott linken, akkor szavazatonként 1 Ft-ot (!!!!!!!!!) adok.
Ez nem soknak hangzik, de ha már pl. leadsz 3000 szavazatot, akkor az 3000 Ft-ot jelent, de lehet 10ezer is, ha tudsz 10000et kattintani!!!
A szavazatok alakulását figyelemmel kísérem.
A szavazás lényege, hogy minden egyes kattintás után újra kell csatlakozni a hálózathoz, hogy új IP címed legyen, mert csak így tudsz többet is leadni egy perc alatt.
Erre a segítségre azért van szükségem, mert egyedül már képtelen vagyok behozni a hátrányom...:-(
Mindannyian jól járunk!
A pénzt vagy bankszámlára, vagy személyesen adom át Székesfehérváron július 08-09-én.
Ame a link: http://juventus.uno.hu/jvc/pic/97
Ha érdekel, akkor szavazz, számold, hogy mennyit szavazol, és küldj emailt, ahol megtárgyaljuk a pénz átadás-átvételét.
Mindig is hitetlen voltam a netes fizetési formákkal szemben, de gondoltam kipróbálom az egyiket. És TÉNYLEG FIZETNEK! 52 dollárt, azaz kb. 15000 Ft-ot kaptam egy hónapi netezésért.
És ami a legjobb benne, hogy nem is kell hozzá csalás. A képernyő felső részén foglal kb. 3 cm-es csíkot (vagy az alján), és nem is kell kattintgatni rá. Nem kell feltétlenul az explorert használni, én elircelgetek orákat ugy hogy bármit is kéne csinálnom vele. De ha elmegyek vacsorázni vagy tévét nézni, akkor sincs gáz, 25-30 percet elvan magában, KATTINTÁS VAGY EGÉRHUZOGATÁS NÉLKÜL!!!