Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2000.09.05 0 0 87
Szilvikém, a 40 Grit-nek köze nics a Machine Headhoz...:))))))
Előzmény: Fafara (86)
Fafara Creative Commons License 2000.09.04 0 0 86
eddig sem volt egy machine head-mentes zenekar...
de mondjuk nem mindegy, h az új mh-re vagy a régire hasonlít?

bírtam eddig a skinlabet, bár akárhányszor hallgattam meg a lemezeiket, egy árva nótára, hangra nem bírok visszaemlékezni, hallgatás közben szórakoztat, meg izé, de a jó dalok hiányoznak sajnos a repertoárból. hát most sem lesz ez másképp.

ha machine headet akartok hallgatni, akkor a 40 grit nevű zenekart ajánlom. mintha vmi kiadatlan mh felvételek lennének (régebbi), bár gyengébb dobossal.

SOWHAT Creative Commons License 2000.09.04 0 0 85
Asszem uj lemezrol van Second skin a cime a klipnek.
Benjoo_d Creative Commons License 2000.09.04 0 0 84
SOWHAT!
Kérdés:
Csak a klipp új és a szám az előző albumról való? vagy
Minden új és akkor lesz frisss album? (vagy már van?!)
Csupa-csupa kérdés, válaszolj lécci
Köszi

Bendzsoo

Előzmény: SOWHAT (82)
Törölt nick Creative Commons License 2000.09.04 0 0 83
Acélszív, te még nem alszol?
:))
Melyik nótára készült a klip?
Előzmény: SOWHAT (82)
SOWHAT Creative Commons License 2000.09.04 0 0 82
Lattam uj Skinlab klippet eleg gagyi az egesz tiszta Machine head lett.A klip: van egy muki reggel felkel lemegy a boltba vesz 1 liter tejet ,meglat egy macskat .... :)))) Nem valami gagyi kabitoszer ellenes propaganda szarsag ami az elemezzunk klippek c. topicba valo.
BreZol Creative Commons License 2000.08.22 0 0 81
"A couple of assholes..."

Van önkritikájuk a srácoknak... :))

Előzmény: ET loves LSD (80)
ET loves LSD Creative Commons License 2000.08.22 0 0 80
Ha minden igaz, Kontos csinált valami kiadóféleséget a napokban, íme a hírdetésük:

"A couple of assholes looking for some real bastards. Drummer and vocalist must complete all original band. Guitar, bass & keyboard for dark, timeless rock. Super into Sabbath, Zepplin, Tool, Stp, Queen, Black Crowes, Rainbow, Elton John and Beatles. We're looking for longtime touring commitments when time comes. If music is not your life please don't call. Twisted, hybrid sense of humor must be lurking within. Pro attitude, pre-gear, less talk, more rock. Contact Chris Kontos or Tony Malson at 123-ABC-WXYZ."

Ha valaki tud errol valamit, irjon...

Törölt nick Creative Commons License 2000.08.16 0 0 79
aszittem pedig visszaveszik a Kontosot
Benjoo_d Creative Commons License 2000.08.16 0 0 78
Ejnye!
Mi ez a csiki-csuki, csak zenéljenek és kész!!!!
Hát ez mán nem azzigazzi.

Bendzsoo

ET loves LSD Creative Commons License 2000.08.16 0 0 77
(08/16/2000) Machine Head drummer Dave McClain who recently left the group and joined Systematic for a very short tenure, has now re-joined Machine Head and the group will continue writing material for their upcoming fourth album which is expected out early next year through Roadrunner Records.
supertzar Creative Commons License 2000.08.16 0 0 76
Azt még tegyük hozzá, hogy a Systematic a Lars "Motormouth" Ulrich féle kiadónál van.
Állítólag Flynn nem akart a következő albumon Ross Robinsonnal dolgozni, aki meg Dave hatalmas spanja, ráadásul Dave metal lemezt akart hip hop nélkül, Flynn meg nem.
Persze, ezek csak pletykák :-)
Előzmény: ET loves LSD (75)
ET loves LSD Creative Commons License 2000.08.16 0 0 75
(08/12/2000) Drummer Dave McClain has left Machine Head and now joined the group Systematic, he is currently handling the percussion duties on Systematic's dates with Linkin Park and The Union Underground. The group, Systematic is set hit the studio on August 28th in Nashville, TN with producer Peter Collins to begin work on their Elektra/TMC debut album which is planned for an early 2001 release. It is unknown as to why Dave parted ways with the band, but its rumored that tension has been building between some of the band members and frontman Rob Flynn.

(08/13/2000) After joining the group for only a few days, former Machine Head drummer Dave McClain has now left Systematic and is heavily rumored to be either re-joining Machine Head or Medication, a group which features former Machine Head guitarist, Logan Mader.

Törölt nick Creative Commons License 2000.07.26 0 0 74
Konkhráig én is képben voltam.... csak utána nem.
Ilyen pólót akarok én is!!!
:-)
Előzmény: ET loves LSD (73)
ET loves LSD Creative Commons License 2000.07.26 0 0 73
Én csak annyit tudok, hogy mivel Anders Lundemark a haverja volt, beszállt a Konkhra-ba és ott közreműködött a Weed Out The Weak lemez készítésében, aztán még résztvett egy kis európai turnén, ami nagyon ócska volt szerinte, ugyhogy összeveszett mindenkivel és kiszállt.
Most nem tudom mi van vele, állítólag egy közös projecten dolgozik Joseph Kalapáccsal és Andrew Paksival. :)

Ezen a képen egy Konkhra koncerten dobol műszálas polóban.

Előzmény: Törölt nick (72)
Törölt nick Creative Commons License 2000.07.26 0 0 72
Kontos él még, ki tudja?
ET loves LSD Creative Commons License 2000.07.24 0 0 71
Everything feels good, nothing can stop me
Every nerve pumping hard through me
Every thought rushes at full speed
This false smile grates through baby teeth

I'm a teethgrinder
Teethgrinder
In my sleep I grind my teeth

Think to win and I'm up on it
I can't lose, I've got nothing to
Try me now, I'll try anything
This is me, this is what I feel

I'm a teethgrinder
Teethgrinder

Losing his mind, he feels it going
Losing his mind

I'm a teethgrinder
Teethgrinder

SOWHAT Creative Commons License 2000.06.29 0 0 70
JA :) Régen olvastam a Rockinformba, hogy nem tud gitározni, hát pedig...és a Corvette-je se szar :) na jó a régi kosztümök elég gázok :)
Előzmény: supertzar (67)
holdkölyök Creative Commons License 2000.06.29 0 0 69
de a hooligans tud!!!
Előzmény: SOWHAT (66)
ÖDÖN Creative Commons License 2000.06.29 0 0 68
Hi all.

Csak most lestem meg hogy van ilyen topic is. Az jó mert nálam a no1 a MH. Viszont olvasgattam visszafele egy kicsit és láttam vmi koctertet emlegettetek. Mi volt az? (még nemtom de már most szégyenlem magam hogy nem voltam :). És a képek arról valók ? (mármint ezek : "Francba a képbeszúrással: http://members.xoom.com/videjo/mhead.html").

Egyébként nekem csak a more.. hangzásvilága/dallama/meg úgy az egész nem jött be annyira mint pl elsore a burning. De azé nem rossz. de most hogy emlegetitek megyek és meghallagtom vagy tizenötször az elso istencsászár lemezt. yeahh... .

Bár meg kell hagyni hogy ugyan más hangulat/stilus az egész red de azért imádom. Elsore a toppon volt nálam. laza dallamos kezdés után beledöngöltel a talajba. ez igen.

mikor lesz következo ?

ö

supertzar Creative Commons License 2000.06.29 0 0 67
Azok a jó kis Mick Mars szólók! :-)
Előzmény: SOWHAT (66)
SOWHAT Creative Commons License 2000.06.29 0 0 66
I'm a live wire :))
khhamon bééjbi well you gotta play with me :)
Elövettem a crüe lemezemet Mhead hatására tiszta Suicidal tendencies, ma ezt hallgatom :)

Crucifix,I'm dressed to kill :)))
I want you
I need you
I want you to be mine tonight
You neeeEEEEd me :))
Még Vince sikoltozik is, cool :)

Magyarok nem tudnak Rock'n rollt játszani, ossian,sing sing te jó isten, top lúzerek.

SOWHAT Creative Commons License 2000.06.28 0 0 65
Ez egy tündéri kép itt épp pözsgöt iszok Kun Béla mübörkalapjábol :))))

Francba a képbeszúrással: http://members.xoom.com/videjo/mhead.html

Előzmény: SOWHAT (63)
X Creative Commons License 2000.06.28 0 0 64
Én most nem akarok hosszan beszélni a koncertről, mert akkor nagyon érdekes dolgok kerekednének ki belőle, de röviden annyit írhatok, hogy a zenekar minden tagja egy isten, és nem is emlékszem, hogy voltam-e már ilyen jó koncerten:) Legalábbis most épp feledteti a többit, mert még a hatása alatt vagyok:) Szóval nem is írok inkább semmit, mert túl elfogult vagyok; pedig amikor Robb-ot megláttuk a többiekkel mikor megérkeztünk, akkor nagy csalódás volt ('ez a kis izé lenne Ő?'), de ez csak egy pillanatnyi elmezavarom lehetett:))
Sajnálhatja aki nem jött ki, az egyszer biztos...
SOWHAT Creative Commons License 2000.06.28 0 0 63
SOWHAT Creative Commons License 2000.06.28 0 0 62
Ez nem jött be :)
Előzmény: SOWHAT (61)
SOWHAT Creative Commons License 2000.06.28 0 0 61

Profi vagyok elsöre sikerült :) Jesus Christ pose :)

SOWHAT Creative Commons License 2000.06.28 0 0 60

Proba

SOWHAT Creative Commons License 2000.06.28 0 0 59
Kritika: Elöször is 1 jó tanács a határnál ne türelmetlenkedjünk, és ne dobáljku szét a kajás zsacskókat,kis hijjan hivtak a drogkereső bodrgikat :) ...blah blah blah a ráadásban a Davidian után rövid kis cover egyveleg volt : Iron man, Root bloody roots, Trooper a Maidentöl + Live wire Mötley Crütol :) Ennyi.Képek jönnek...

Előzmény: ET loves LSD (58)
ET loves LSD Creative Commons License 2000.06.28 0 0 58
Há a koncert jó volt. SOWHAT irj kritikát meg tegyél fel képeket, ugyis csak vakarózol egész nap meg pozőrködsz. :)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!