Abszolút. Ahogy elnéztem, sokan rabjává váltak ennek az erotikus klubnak, így nem csodálkozom, hogy veled is ez történt. Csak a legálhatatosabbak, mint például Vadinak vagy Jeszónak sikerült eddig. Nem tudom, jól láttam-e, de mintha leos carax cornél is belevetette volna magát a jóba.
Azért nem érek rá, mert jelentkeztem muddal együtt a paula martingez fánk klubba, és ott nagyon kedvesen fogadtak mindkettőnket, és a paula azt mondta, hogy kezes bárányt fog csinálni ebből az új gyerekből is, aki mostanában tűnt fel itt az indexen, bizonyos xerox clara corneliusból. Szal, most ezt fogom tanulmányozni, hogyan megy ez, milyen módszerekkel.
OK, maradjunk annyiban, hogy az angolban olyan nincs, hogy "off with you"...passz.
Off you go, Fuck you, get lost, etc. yes but "off with you"! Angoltalan.
Kezd mar ennek az oroszlankarátéskornel orrával teli lenni a kevlárom...
"elobb a te hozzaszolasod uazt az idot mutatta"
nos tehat ez mult ido, ami azt jelenti, hogy a megjelenes idopontjaban azt mutatta, demárnem!
Azt, hogy "off with you", azt tisztesseges ember nem mondja. Ha szabad javasolnom, hasznald a "Hell with You kifejezest, foleg ezzel a sokoroszlannal kapcs.
getom egyáltalán nem foglalkozik a filmmel, mindig ilyen szalmaláng lelkesedésu, semmit nem fejez be, kérdezzétek csak meg, mi lett a leánkacsapattal. Pl.