Öt forduló után csak jóslás lehet, nem komoly, de én a Győrt és az MTK-t sejtem befutónak, a Vasas lehet a meglepetés, sötét ló mellettük, nem több..., de azért hajrá!
Az 5. fordulóban nyilvánvalóan még semmi nem dől el, de én mégis az MTK szempontjából lényegesnek tartom a mai eredményt. Ha ma győznénk, úgy nagy eséllyel feljutást remélhetünk. Egy más eredmény sem zárná ki, de nehezebb lenne.
A mai győzelem nagy löketet, önbizalmat adna. Reméljük, hogy meglesz. Hátrány Kata és Zuigeber hiánya.
Vogyicska ügyben megy a hallgatás/sunnyogás. Sérült volt, majd felépült, de most még a kispadon sem volt. A vezetőedző tegnap még a sérültek között sem említette. Ha nem játszhat Kata, akkor az ő pozíciójában szükség lehet rá. A másik
alternatíva - szerintem - Palincsár lehet. Róla sem lehet sokat tudni. A szezon elején ő kezdett, majd kimaradt.
A DAC elleni és az NB1-es csapat /Mezőkövesd?) elleni mérkőzés után Vasas szurkoló ismerőseim + öcsém (sajnos ő is) nagyszerű, biztos feljutó csapatról beszéltek. Mi történt?
Ha azt kérdezed, hogy a Budaörs edzője és az MTK játékosa között apa fiú kapcsolat van-e, úgy a válasz, igen.
Egyébként Neked, mint Vasas szurkolónak, mi a véleményed az exemtékásokról, úgymint Szatmári, Hajdú, Balajti, Hinora, bár Hinora - saját nevelés -de emlékeim szerint soha nem játszott a nagycsapatban.
Kata Misivel kapcsolatban nem fogalmaztam pontosan, amikor azt írtam, hogy egyelőre 1 félidőre gondolom a játékát. Nem a fizikai, állóképességi, kondíció oldalra gondoltam, hanem arra, hogy fejben fárad el. Nem tart ki a koncentrációja,
kevésbé hatékony a második félidőben. Legalábbis én így látom.
Más: Nagyon intelligens és szimpatikus nyilatkozatot adott Vass Patrik.
Igazad van, és remélem - csaknem biztos vagyok benne - hogy nem a kondíció hiánya miatt. A szoros eredményhez kellett a durva bírói hiba. Kíváncsi vagyok, hogy mi van Szatmárival. A kispadon ült, de edzőnk inkább Babit hozta be.
Igen, szépen nyert az MTK! Jó játékot nyújtottak a hazaiak, de mintha a második félidőre visszavették volna a tempót... Nem? Legalábbis nekem úgy tűnt! Mindenesetre Bognár góljai nagyon tetszettek! :D
A szokottnál is durvább birói hibák a kárunkra. A "11-es" szarvashiba. Érthetetlen, hogy az asszisztens nem segített a főnöknek. De a győzelem a lényeg és a játék. Azt gondolom, hogy Kata még csak egy félidős játékos. Mezei nagyon jó. Bognár és
Lencse akartak, harcoltak és jók voltak. Ha ezt egy félévvel ezelőtt tették volna...
A védelemből Varju volt alegjobb. Ott továbbra is lényeges teendők vannak.
Azt nem mondtam, hogy az MTK felé nem tévedett. Csak én inkább a vendégszektorhoz ültem közelebb (B9), így az onnan jövő hangokra lettem jobban figyelmesebb!
Kétszer állítottak meg MTK támadót lesen az első félidőben. Az ismétlésen látszott hgoy egyik sem volt les, Lencse egyedül törthettt volna kapura. AndóSzabó szarul vezette a meccset és elősorbn a mi kárunkra tévedett, oylannyira, hogy még a Kisknézy is többször megjegyezte. Pedig ő aztán nem MTK drukker.
Köszönöm az MTK-családnak ezt a remek lehetőséget. Már vagy két hete megvettem a jegyem az MTK-Soroksár mérkőzésre a Jegymesteren, mert kíváncsi voltam az Új Hidegkúti Arénára. Nem hittem volna, hogy ez a stadion még a Vasas pályánál is jobban be fog jönni. A büfében is kedves kiszolgálás fogadott, be is tankoltam magam hideg kólával, mert pokoli volt a hőség. Nagyon jó zenéket nyomtak a meccs előtt, így nagyon rá tudtam hangolódni a találkozóra. Az első félidőben nagyon jó volt az MTK Budapest, már az első játékrész végén 3-0 volt a hazaiaknak. Jó volt elnézni azt a sok bajnoki címet mutató zászlót a szünetben. A mérkőzés előtt vehettem volna sálat is, de most nem vittem annyi pénzt magammal! :P Már elkönyveltem a kék-fehérek győzelmét, amikor a Sori brutál jól hajrázott. Forró lett a talaj az MTK játékosainak, de végül ők győztek. Összességében nagyon jól éreztem magam, egy élmény volt. Az MTK tábor és a Soroksár tábor is kitett magáért. Joggal haragudtak meg szerintem a Sori hívei Andó-Szabó játékvezetői tevékenységére. Jó idő volt, egy jó mérkőzés fogadott, ami után örömmel indultam el az 1-es villamoshoz. Még majd jövök az MTK csapatához focimeccset nézni, mert jó program! :D
Kíváncsi vagyok, hogy holnap játszik-e Kata és Zuigeber. Ők az U18 válogatott kerethez (is az U 17 mellett) tartoznak és most egy felkészülési tornára utaznak. A holnapi meccset is csak egy koncentrált, agresszív, gyors játékkal lehet megnyerni.
Nagyon szubjektíven és erősen vitathatóan azt gondolom, hogy nem az MTK szurkolóknak és talán nem a klubnak kell foglalkoznia a dorogi botránnyal. Az MLSz-t és a teljes magyar foci közeget minősíti ez és ennek következmény nélkülisége. Csányi már a
Honvéd ügyben ésa Fradi halasztásaiban lejáratta magát. A mi jó válaszunk a Liba volt. A további atrocitásokat dokumentálni kell.
Az MTK vezetősége csak akkor aktív, amikor más klubok érdekében kell kiállni. Az MTK-ért a Mariana-árok legalacsonyabb pontján, suttogva mernének megszólalni. Ha egyáltalán.
Azért alázatosan kérhetnének kompenzációt (pénzbeli elismerést, hogy konstans csapattagok nem játszhatnak több mint 1 hónapig a bajnokságban).