a 6 óra 6 percet nem javaslom.a sátán telefonszámát keressétek a zárjegyeken,mert én még nem találtam meg.
Bankrupt ugyan nem volt Miskolcon,de azért jól éreztük magunkat.
A fu kislemez elég Ärzte-Abfallnak tünik, bar van rajta egykét jó rím.
A könyv meg még meg sem jelent, és már elfogyott az első kiadás, igy hát arról nem tudok beszámolni...
A Kazaa-val találtam egy Rock n Roll Übermensch videot, az lenne a hivatalos klip? Amatőr videonak beállítva egy áruházban zenélgetnek és Bela megnő közben. (Nincs nálunk VIVA, így nem igazán látok Arzte klipet TVben.)
Irtó poénos amúgy az egész, ahogy az az Arztehez illik... Aki még nem látta, keressen rá, érdemes megnézni.
Asztazeget! Qrvára felélénkültek a dolgok itten...
Csak annyit szeretnék hozzászólni mindehhez, hogy nekem szuper a suli, baromira jól érzem magam Pesten. A szeptember 29-ei miskolci Bankruptra meg jöjjön mindenki aki akar és tud. Sajna szállást csak Emesnek és Hefének tudok felajánlani...
Minden eddigi véleményem mellett is DÄ RULZ!!!
Und DTH auch! (Ugye Campi? ;))
Roxtarek akkor is koncerteznek, raadasul Miskolcon (TeVe es bandaja), tehat lehet hogy jobb lenne ha meg egy hettel elhalasztanank. Tehat oktober 6 Aradi vertanuk?
Ok, vettem, mar harman jeleztetek, hogy 22 nem okes. Szoval a kovetkezo javaslatom szeptember 29 szombat.
tehat szeptember 29-e szombat kinek jo es kinek nem?
A szemedbe? Inkább Farin szemébe, de ha oldalra is vitt a vaku, akkor ezer bocs (kölcsön volt nálam egy gép, így nem igazán tudom, milyen irányba szokott vakuzni :). Ha a (színpaddal szemben állva) bal oldalon a hangszórónál voltál, akkor amúgy tényleg lehettem én :-))
A félmeztelen lánynak csak a fejkendője látszik az egyik képen (na, az a kép még nincs is fent, ha lesz időm, a maradék elfogadható minőségű 10-15 képet is felrakom még), amikor levette a felsőrészt, már tele volt a 32 MB-os kártya...
Akkor te vakuztál mindig a legrosszabb pillanatban a szemembe koncert alatt... Szidalmaztalak is erősen, de most visszaszívom mindet, ne haragudj. Képek rúlnak. (Mintha szó lett volna valami félmeztelen néniről is:)
Hugika telefonált hogy felőle lehet már találkozót tartani, szeptember 22 szombathoz mit szóltok? Délutáni-esti órákban. Kérem, hogy egy pár soros üzenettel vagy emaillel jelezzétek, ha jó nektek. Olyat léci ne irjatok, hogy a 22 nem jó de helyette jó ez vagy az, mert abból csak zűrzavar lesz, ha 15 ember 20 féle időpontot javasol. Egyelőre azt akarom felmérni, hogy a 22-e jó-e a társaság többségének. Ha nem jó, akkor majd felvetünk egy másik időpontot.
A tegnap esti koncert még hosszabb volt, mint az itteni (mondjuk érthető, hiszen egyrészt németeknél voltak, másrészt meg a turné utolsó állomása). 1/4 9 körül kezdték, és 1/2 12-kor még játszottak, a webes közvetítés azonban sajnos ekkor abbamaradt. Amúgy sajnos a net éppen eléggé gyengélkedett (vagy az ő szerverük nem bírta - ki tudja), ugyanis az ISDN-re ajánlott stream is megakadt néha, egyszer pedig teljesen leállt. Kísérletképpen felvettem videóra az egészet, de a 10-15 percenkénti szaggatások sajnos rontják az élményt (és a képminőség se az igazi), de azért élvezhető.
Amúgy ezt is ugyanúgy végigökörködték, mint nálunk :) Csak nagyobb volt a színpad és jobb fényeffektek voltak az egész alatt.