Keresés

Részletes keresés

BEA Creative Commons License 2000.08.12 0 0 493
Szia comguru !

WHAT ?

Nem birom erteni ?
Mi is torpent valojaban ,veled ,vagy itt ,vagy egyaltalan ?

Kukucs Granit !

Hi kiral ! mutoben ,vagy meg ,(mar ) az eloterben ?

B .

Előzmény: comodore (492)
comodore Creative Commons License 2000.08.11 0 0 492
ahogy lehet latni a kerdes vagy a felelet vagy a kerdes hianyzik.Direct konfusolni akarjak az egeszet. Egy csomo beleszolas hianyzik es majd hirtelen osszekeverik az egeszet. !
comodore Creative Commons License 2000.08.11 0 0 491
a magyar politikai gangszterek altal ez a topic is le lett zarva. comodore
comodore Creative Commons License 2000.08.11 0 0 490
Nagy az ura cen meg az ura !
comodore Creative Commons License 2000.08.11 0 0 489
Nem hiszem el de nem hoztak le. Majd tobbett itt mikor megerkezik ez a mikulas . majd az ora ala dorgolom az ugynevezett szollas ,szbadsagott
comodore Creative Commons License 2000.08.11 0 0 488
Nem tudom mert a tobbi eltunt !
granit Creative Commons License 2000.08.10 0 0 487
Hát szia Bea !
Visszajöttél a szabadságról? Örülök!
Itt sem voltál, ott sem voltál sokáig. NAHÁÁT!!!

Comodore kedves!
Ha nem tudnál róla, Orbán Viktor a NAGY MECÉNÁS!
Mostanában adott a football világnak HUSZONEGYMILLIÁRD Ft-ot.
Ez nem semmi, ahogy itt mondani szokás bizonyos dolgokra. Kis- és nagydolgokra. Ha ordenáré lennék, mondhatnám azt is, hogy sz..-ra, h...ra.
Sajnos ismét a nagyon elkopott összehasonlitást vagyok kénytelen megtenni, hogy az iskolák, kórházak, pár tiz-vagy százmillióért könyörögnek, de persze nem kapnak. Arra nincs. És még sok mindenre nincs. Most, és igy kompenzál, a libalegelőn való rongylabdarúgás miatti kisebbségi érzése miatt.
Azonkivül, ha nem Sydney-be megy, és nem különgépen repdes ide-oda, akkor 130-ad rangú csapatokba áll be rugdosni, valamint egy régi focistával M.K-al lábtengózik. Ezt nem tudom mi, de gondolom, ez is rugdosás. Ez áll közel a lelkivilágához.

Tehát nincs igazad abban, hogy itt senki nem segiti a sportot anyagilag, mert láthatod, milyen bőkezűen teszik.

A mogyoródi autóverseny is megkezdődik a napokban. A páholyjegy:KILENCVENEZER Ft, de sajnos elfogyott.Ezek után nem is reménykedhetem, hogy ott ülök.Kár,kár,kár.

Üdv mindenkinek:Gránit

II.George Creative Commons License 2000.08.10 0 0 486
Hi nadia!
Remelem a 100-ik hozzaszolasod ertelmesebb, es foleg tartalmasabb lesz!
Mert a 99-ik, ami most jonni fog, az meg csak csapkolodzas!
Udv,
II.G.
BEA Creative Commons License 2000.08.09 0 0 485
HAAAT !
Te uj !
Az viszont szakalas ,hogy akinek ,nem inge ......
Es ugye (a 204-205-206 is !) - nevre szolt ,marha eddig elkerultevolna a figyelmedet !
ergo csak ismet az illem kedverert abba ugye ,miert TE BELE PO ... ?! ,marha azt ismered
,----- hogy ezt bizony ------ NEM ILLIK ?!

B .

Előzmény: nadia (484)
nadia Creative Commons License 2000.08.09 0 0 484
Hát bocs, bocs, bocs! Csak olvastam egy hozzászólásodat, amiben azt írod, hogy "Kis huncutok, itt nem leskelődni kéne, hanem szerepelni, szavalni, beszélni, csevegni, csacserolni, dumcsizni, belepofizni a neten át!". Ez annyira megfogott, hogy rögtön belepofiztam. Soha többet, bocs, bocs, bocs.
Előzmény: BEA (483)
BEA Creative Commons License 2000.08.09 0 0 483
Na figyu!
En eloszoris nem minositetelek csak moged neztem es bevallasod szerint is uj vagy !
Ha bemegy valaki ,es ugy ahogy pl,te ide ,akkor azt kene eloszor is erezni ,hogy koszonsz es mondasz valamit ,csak az illem kapcsan .
MERT EZ ITT MAR NEM 12-3 hozzaszolasos hely azt lathatod ,marha nezelis ,nemcsak belecsapsz a lecsoba !

A nevemet sem tudod leirni ,vagy olvas ,erteni ?! es vagdalodsz ! /---miert ?

Vagy te is egy parser-utod vagy ,mert az volt ilyen itt legutobb ,es az osztodassal valo szaporodas az ujabb borbe bujas az itt divik,es mukodik is percrol ,percre .

Ja es kosz az infot ,mert latom sok idod az van igy kimazsolaztad es az az 500 azert szep unnepelni valo szam !

Na Pa . / tul sok idot szantam rad itt , igy , kar beled ! /

Előzmény: nadia (482)
nadia Creative Commons License 2000.08.09 0 0 482
Mert ez a véleményem, Trixi. Ha 500 hasonlóan ostoba beírásom lenne, akkor többet érnék?
Előzmény: BEA (477)
comodore Creative Commons License 2000.08.09 0 0 481
Nadia Nadia
nadia
válasz erre | adatok | e-mail 2000.08.04 11:41 (60)

Csók mindkettőnek!

Inkabb ezt irtad volna ide is !

BEA Creative Commons License 2000.08.09 0 0 480
Szia kiral!
UDV-Udv -udv .

Nem optikai csalodas ,de atmenti allapot ,---- csupan .

B .

Előzmény: II.George (479)
II.George Creative Commons License 2000.08.09 0 0 479
Es neked is!
Csak, hogy elokerultel!
II.G
Előzmény: BEA (478)
BEA Creative Commons License 2000.08.09 0 0 478
Ja meg el nem feledem !

10teletem a nepeknek !

B .

BEA Creative Commons License 2000.08.09 0 0 477
nadia !

ES TE ?
---- honnan a semmibol ? es ilyen eles biralattal ? -----csak ajtostol a hazba ?!
Te pont olyan egbolpottyant vagy mint a lesbol hirtelen ujtopicot nyitokra a 0-zosok !

De MIERT ?

B .

Előzmény: nadia (476)
nadia Creative Commons License 2000.08.08 0 0 476
Ha szívességet csináltál, akkor ne írd meg! Ha nem szívességből csináltad, akkor pedig ne nevezd szívességnek! Így tisztább.
Előzmény: comodore (474)
comodore Creative Commons License 2000.08.08 0 0 475
Ket nevet felejtettem ki. Az egyik akinek szol ez pedig a CSORIKAM a masik aki szinten ott lesz a megnyiton. Orban Victor. Koszonom
comodore Creative Commons License 2000.08.08 0 0 474
Valahogy ugy nez ki hogy hirtelen valami oknal fogva mindenki nagyon elvan foglalva . Talan ezert a nagy szunet. A felvillanas csak akkor van ha valami olyan targyat erintesz mint zsido - cigany - feketek - sargak. A feher az hogy es mint él az nem szamit. Biztos, hogy otthon is eszre kell hogy vegyetek a "kinai" betorest . Nagyon vigyazzatok, hogy rovid ido mulva nahogy osszeteveszetek benneteket egy kinaival. Jo reggelt mondjatok majd reggel ( persze kinaiul ) Csing-chong ur . Ez nem vicc mert ebben a keruletben mar igy beszel es igy nez ki mindenki rovid 15 ev utan . Aztan ha nem csing- csongul beszeltek meg rizsat sem kaptok. De Ti TUDJATOK. Mi innen kulfoldrol megint elore figyelmeztetunk benneteket ( Szavazati jog nelkul mert ez nem adatik meg a bokorugro hulliganoknak )
Na majd irok kellemes meglepo dolgokat amiket ezek a bokor ugroak csinaltak az anyaorszagi magyaroknak szivesseget (mint megint es állandoan ) az olympia magyar csapatnak es az o kulturalis propaganda csoportjanak, hogy advertasolja a magyar kulturat itt az olympia alatt.( Ezt csak zarojelben irom hogy miutan a ausztralia lagnagyobb magyar sportclubjanak nem csak foci jatokosa, majd vezetosegi tagja es mecenasa voltam )volt szerencsem megismerkedni es perszonal baratsagot kotni olyan emberekkel akiket te csak ujsagba lattal. Megint ( miutant a magyar kulturalis csapat azt hitte, hogy ok csak ida bevonulnak es itt hasra esik mindenki elottuk, nem is gondoltak a csillagaszati arakra )a bokor ugrok jottek a segitsegre ( Az egyik baratom )!.Na majd az egeszet leirom, hogy mi tortent, es hogy hogyan szabadult ki a szarbol az egesz magyar organizacio,reszletessen nevvekkel es fenykepekkel mert az ugynevezett kulturalis Olympiai megnyiton ahova csak 250 kivaltsagos vendeg van meghivva ( Persze akik csinalnak valamit az ide jovo magyar olympiasokert mert mondok valamit, nagyon, de nagyon nagy szukseg van most bokorugro hulliganokra )a tobbek kozott en is ott leszek. Remelem csorikam ez mar valami es amit a jovoben irni fogok meg tartalmaz valamit.
Udv es szeretnem hallani, hogy te csinaltal mar az eleteben valamit a magyar kulturalis vagy sport mozgalomert.( azonkivul, hogy megvetted a nepsportot )
II.George Creative Commons License 2000.08.07 0 0 473
csorikam!
Ami az "ATOMBOMBA" evfordulot illeti, hagyd a Hiroshima topicban! Ha lehet!
Egyebkent a "forrofeju idiota"(k)-rol vitatkozhatunk, pl. hany is nott ki gomba modjara az elmult 10-evben Mo-on?
Akik, -az uj torvenyeikkel- lassu halalt es poklot zuditottak "artatlan emberek tomegere"!
Mert ugye, a megfelemlitesre mind a ketto kivaloan alkalmas!
Es mind a ketto, politikai nyeresegvagy szulemenye!
Előzmény: csorikam (472)
csorikam Creative Commons License 2000.08.06 0 0 472
II. George .

Orulok , hogy meg engeded azt , hogy az emberi mivoltomnal fogva megadatott
jogaimat gyakoroljam ! Koszonom a jokivansagaidat !

Ami az ATOMBOMBA evfodulot illeti , nem kell hogy partoskodo legyel ahhoz
, hogy eliteld egy " forrofeju idiota " hatarozatat ami poklot zuditott artatlan emberek
tomegere !

Előzmény: II.George (471)
II.George Creative Commons License 2000.08.06 0 0 471
csorikam!
A szolasszabadsag adott, meg ezen a topicon is!
De mielott ide firkalsz lapozz vissz 1-kicsit, es utanna jeleskedj!
Na megtetted?
Latod igy sokkal konnyebb irogatni!
Kulonben, ha jol olvasom a Hiroshima topic a tied!
Evvel a borzaszto sok (10) beirasaiddal amit eddig tettel nem nagyon dicsekedhetsz!
Kulonben legyel udvozolve, es erezd jol magad a MI topicunkban!
Előzmény: csorikam (470)
csorikam Creative Commons License 2000.08.06 0 0 470
comodore ,

En lattam egy par beirasodat ami semmit sem tartalmazott ! Tudnam tanacsolni
probald meg ujra !

Előzmény: comodore (469)
comodore Creative Commons License 2000.08.05 0 0 469
Megdobbento a szollas szabadsag korlatozasa magyarorszagon. A cigany kerdeshez akartam hozzaszolni az egyik topicban OTSZOR egymas utan es nem ment keresztul a hozzaszollasom. Szerintem hazudik az aki politikai menekultnek mondja magat a Rakosi idokbol, mert nem fejezhette ki magat szabadon. Ami most otthon megy ezen a teren az kutya fasza az otvenes evekhez.
comodore Creative Commons License 2000.08.05 0 0 468
Az igazsag az hogy Praser baratunk durva " hozza szolasa " nem a legnagyobb tetszésemet hozta a felszinre. Sajnos ö a legelhamarkodott modon az ugy nevezett " do-good " -ers szemszogebol az etiket szabalyait felre téve az ilyenkor szokasos
" racist " pajzsa mügöl támadva probalta elijeszteni az ennek a topicnak a hozzaszoloit. Közöttuk engem is ! Ennek ellenere remélem a jövöben is félelem nélkul megirhatjuk es kitárgyalhatjuk eszreveteleinket elore bocsátva, hogy a jovoben számithatunk ilyenfajta " lebunkozásra " A meglepo az, hogy ez az ugynevezett " kritika " nem otthonrol jött !
granit Creative Commons License 2000.08.02 0 0 467
Sziasztok!
Na végre megindult az élet(meg az irás!)
Mi van Bermudával? Megijedt valamitől, valakitől?
Ma még nem olvastam semmi ujat a mi szegény politikai üldözötteinkről. Viszont kis fejedelmünk
palota felujitást végeztet, több MILLIÁRD ft-ért.
Valamint a parlamentben a butorait is kicseréltette, azokra az eredeti müemlék butorokra, ami a valahai tervek szerint készült a Min.elnöki dolgozószobába, csak elkerült onnan. Valamint KÜLÖN REPÜLŐGÉPÉN rándult át Romániába, ahol ismét két milliárdot ajándékozott nemes célra, a romániai magyar egyetem létrehozására.
Helyes, csak azt is ki kell eszközölnie Romániában, hogy a mi gyerekeinket is fogadják ott
tanulni. Mert itthon természetesen milliók sincsenek, nemhogy milliárdok az iskolák részére. Egymásután szüntetik meg az iskolákat.
Ja, és Horvátországban nyaralt családostól, és azt mondta, hogy minden magyar családnak itt kellene nyaralnia, mert olyan szép itt minden.
Ja, idén hétezer ágyat szüntetnek meg a kórházakban, mert nincs pénz a finanszirozásukra. /fenntartásukra/
Ja, és a programja az, hogy három gyerek, három szoba, négy kerék.
De erről talán már volt szó.

Comodore! Végre hogy itt vagy! Szegény fáid!
Mindnek vége? Ó-ÓÓÓÓ!
És örülök a gyógyulásodnak is.
Itt nyári béke honol. Igaz, ugyan hogy a naponkénti egy-két gyilok , meg bankrablás biztositva van, de csak azért, hogy a nyár ne legyen túl unalmas.
Mellesleg ma kezdődik a Hajógyári szigeten a nyári buli.
Hét éve indult, eleinte diákszigetnek nevezték a buli idején, most már pepsiszigetnek.
Egy hétig nincs alvás, pihenés, mert zenekar zenekar hátán, bár állitólag hangszigetelt sátrakban zenélnek, de dübörög a Duna mentén minden kerület, mert a viz viszi a hangot.
Vannak hetijegyek és napijegyek. A jegyek ellenében neonfényü karkötöt kapnak, amit viselni kell a belépőnek.
Hát mára ennyi.

Sziasztok: Gránit

comodore Creative Commons License 2000.08.02 0 0 466
A natham is kezd elmenni, a kedvem meg kezd vissza jonni. Kozben 11 fa ki lett vagdosva a kertunkbol es 2 napig tartott mig az egesz hazat kivul-belul letakaritottuk a portol es a kertben a foldet elsimitottuk. Az asszony meg organizalt valakit aki a fuvet is rendbe hozza ami egyszeru lessz mert azt egy tekercsbe idehozzak es mar kessz is az uj kert. Lehet a beirogatast elkezdeni, majd csak valaki belenk kot megint. Addig is udv. mindenkinek
BEA Creative Commons License 2000.08.02 0 0 465
SZIA AGYAR !

Orulok ,hogy elokerultel a tobbit + felejtsd el es kesz !!!!

B .

Előzmény: Agyar (459)
BEA Creative Commons License 2000.08.02 0 0 464
lujza !

Ilyen az elet, es ugylatszik ,hogy minden helynek +van " a maga fene-Dereke " ,ha kell ,ha nem !

Az persze mas kerdes ,hogy nem szaladunk segitegert ,barmilyen horgaszos is a figura .

Szia .

Előzmény: lujza (458)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!