Keresés

Részletes keresés

barna4 Creative Commons License 2000.09.10 0 0 1114
Megnéztem azt a filmet amelyen a Fülöp sírt... Hát gyerekek azért mindennek van határa, ezen sírni, maximum a nevetéstől. Le merném fogadni, hogy erre a hőstettre ő még büszke is. Gratulálok neki! Szerintem a Z+ katasztrófa.
Marcus Aurelius Creative Commons License 2000.09.10 0 0 1113
?
Előzmény: Pulpa Master (1112)
Pulpa Master Creative Commons License 2000.09.10 0 0 1112
Marus Aurelius-tol a volt osztályközössége ezuton elhatárolja magát.

Az osztályközösség

FatMo Creative Commons License 2000.09.09 0 0 1111
Maradjunk annyiban, hogy első ránézésre butácskának tűnik. Ha átment a rostán, már nem lehet romlatlan.
Előzmény: totyus (1110)
totyus Creative Commons License 2000.09.09 0 0 1110
Arra a beharangozóra gondolsz, amiben azt mondják, hogy "...átrendezzük a napodat.." stb., és egy pillanatra ő is feltünt? Már nem emlékszem az arcára, ez azt jelenti, hogy olyan borzalmas nem lehetett. 2 műsort is ő fog vezetni. Merész dolog.
Most (talán) még romlatlan, jegyezzük meg, milyen volt, és nézzük meg, mivé lesz DORKA.

U.I.:
1. Vajon ez az eredeti neve?....:-)))
2. NEKEM SENKI SE RENDEZZE ÁT A NAPOMAT, FŐLEG NE A Z+ !!!

FatMo Creative Commons License 2000.09.09 0 0 1109
Új műsorvezetőhöz mit szóltok?
Floriol Creative Commons License 2000.09.04 0 0 1108
Azért , hogyha a Zmeg nem firtatja ezt a fröcskölős témát, akkor ez szerintem nem alakúlt volna ki.
Egy zenész nem attól lesz jó, hogy le tudja-e
fikázni a másikat.
Erre a itt kaptak lehetőséget.
VVega Creative Commons License 2000.09.03 0 0 1107
Z+?
:)))))))))))))))
nagyon.......................
Marcus Aurelius Creative Commons License 2000.09.03 0 0 1106
Frizbye,
akárhogyis, nélkületek ez a topic biztos halálra van ítélve. Azt akarjátok, hogy Philip diadalittasan vehesse tudomásul, nemhogy 5000-ig, de 2000-ig se jutottunk el!? Azt nem mondom, hogy békéljetek meg, ez a ti dolgotok, de attól még itt nyugodtan mehetne minden tovább, az eddigiek szellemében.

Floriol,
szerintem ez nem a Zmeg hibája, egyszerűen ennyire intelligensek honi sztárjaink. Érdekes, hogy mindenki, aki a trendtől némileg eltérő zenét nyom, az mindjárt azt hiszi, hogy amit csinál, az ettől mindjárt értékes, művészi. (Mindcrime, stb., de Ákos is elég idegesítő)

A Baby Sisters-es Évi álláspontja talán annyiból védhetőbb, mint ezeké a "szardobáló sztároké", hogy ő az énekesi teljesítmény és a művészi szint minimumának megcélzását hiányolta egy-két helyről. Ezt el lehet fogadni (de azt a nagyképűséget kevésbé, amivel mindezt előadta...)

Előzmény: Frizbye (1104)
Floriol Creative Commons License 2000.09.03 0 0 1105
Elmondanám énis mi nem frankó a Z-ben.
Összeugrasztották a sok zenészt, így senki nem azzal foglalkozik, hogy kinek mi tetszik azt hallgatja, hanem befolyásolják a közönséget.
Ez nem tud énekelni, szar a klipjük, nem élőben énekellnek,...stb tök gány az egész.
Elkezdtek harcolni a sikerért, pedig szerintem
nem ettől lesznek sikeresek.
Marcus Aurelius Creative Commons License 2000.09.03 0 0 1103
Szerintem attól, hogy másképp ítélitek meg mondjuk Orbán Viktor történelmi jelentőségét, még nyugodtan folytatódhatna itt a Z+gyalázás, de ha mindketten eltűntök, azt aligha éli túl a topic.

(Philip láthatóan jókedvű volt a héten. Sőt röhécselve azt a megjegyzést is megengedte magának, hogy a dumaládájukba írogat 1-2 idióta... Volt egy nagyon ronda rejtett poénja is UB kapcsán, azt nem tudom, felfedezte-e bárki is /miszerint a legtöbb magyar sztárnak angol neve van, lásd Uhrin/, egy szó mint száz, megkönnyebbült a Kálmán.)

Előzmény: Frizbye (1102)
Marcus Aurelius Creative Commons License 2000.09.03 0 0 1101
Ez csak a nyári uborkaszezon. A tegnapi műsoruk egész tűrhető volt (Corrs-nap).

Kifejtenéd bővebben, milyen üzenetet rejt a második mondatod?

Előzmény: Köpenicki Kapitány (1100)
Marcus Aurelius Creative Commons License 2000.08.31 0 0 1099
FatMo,
azért ennyire nem kellene gyaláznod őket.

Mindenesetre kiváncsi lennék, hogy a két - önmagát és művészetét oly nagyra tartó - jobb oldalon ülő figura (miután leszarozták Jimmyt) mit mondtak volna pl. Előd zenéjéről, ha mondjuk Oszkár erre rákérdez. Jópofa volt látni, hogy milyen nagyon együtt örül velük Elődke - Kozsó kárára - holott vele kapcsolatban (persze szigorúan a háta mögött, itt úgy szokás) ugyanez elhangzott volna.

Előzmény: FatMo (1098)
FatMo Creative Commons License 2000.08.31 0 0 1098
Igazad volt. Nem volt ott a vén kretén! Az idióta majom. A gyilkos viszont ott volt.
Előzmény: totyus (1097)
totyus Creative Commons License 2000.08.30 0 0 1097
Én úgy értelmeztem, hogy UB nem lesz ott az Izében. A meghívott vendégek mind UB rajongók és róla beszélnek, de szerintem ő nem lesz ott.
FatMo Creative Commons License 2000.08.29 0 0 1096
Bendek egy nagyon rossz vicc. A Z+ véleményem szerint így próbál meg "benyalni" az "alternatív" rétegnek. Véleményem szerint Uhrin Benedekben csúcsosodott ki a Sziget táncdalfesztivál sátra. Figyelve az ott jelentkező hisztériát, várható volt, hogy egy idő után átbillen abnormálisba. Uhrin Benedekkel vigyázzunk. Vigyázzunk mielőtt elöntenek minekt az önjelölt UB-k, akiknek csak lehetőséget adnak az ilyen filipek (aki sírt a Hazafin bazmeg). Az Animal Canibals - akármilyen műsort csinál is most - hiteles és elfogadható hiphop zenét csinál. Bárcsak (mondom bárcsak) ők lennének a Z+ mélypontja. (Azt se felejtsük el, hogy ez időszakos műsor!) De nem! Ott van Philip, Lilu, Zsu és Balázs, akik megállás nélkül (mondom megállás nélkül) folytatják népbutító tevűkenységüket, és csinálják a műsorokat az ilyen Uhrinokkal és rendőrgyilkosokkal és freshekkel, stb. Katasztrófa, én mondom katasztrófa!
Előzmény: Marcus Aurelius (1095)
Marcus Aurelius Creative Commons License 2000.08.29 0 0 1095
FatMo,
Ugyan már! Eleve minden nap képernyőn van az AC párosa, aztán ugye ott volt az a Pain-es műsor, stb, stb...

Kivácsi vagyok miket mond majd UB, és miket kérdez majd Oszkár. A tata körüli varázs ugyanis éppen egyfajta antikultúrája a Z+on is uralkodó termékorientált gagyiprodukcióknak, a "Fresh-féle életérzésnek" (copyright Hauber). Sőt, a Zmeg kifejezetten e honi médiaszörnyszülöttek legfőbb istápolója.

Benedek az Izében... mintha oroszlánbarlangba kerülne! Hiszen az Uhrin-feeling többek között arra is rámutat, hogy nála sokkal értéktelenebb, futtatott vackok is milyen státuszt tudnak kivívni (ezekben) a médiákban, sztárként ülhetnek a kamerák elé X.Y.-ok, akik nem tudnak nála jobban énekelni, beszédhibásak is (B.Boys), ad absurdum 1-2-nek még a mozgása is rosszabb... És emellett üresek, félelmetesen üresek, Benedeket viszont lehet szeretni. Egy szó mint száz a Z+ leginkább az Uhrin-jelenségen keresztül szembesül azzal, hogy mennyire értéktelen, ízléspusztító reklámműsor az, amit (a nap nagyobb részében) a fogyasztók elé lök.

Ezért fura, hogy meghívták az öreget.
Mi lehet ezzel a céljuk? Tán csak azért történik mindez, mert divat lett Benedekből, vagy azért, hogy döngethessék a mellüket, miszerint náluk nem csak Kozsó és az EC-istálló lovai futnak...(?)

(De az is lehet, hogy megirigyelték az RTL-t, állítólag ott UB remekül oktatta a Picasso Branch ficsúrjait, amiből persze a nézők alig láttak valamit. Ezesetben Előd beválogatása UB mellé elég húzós döntés... na de ez a verzió a legkevésbé valószínű.)

Előzmény: FatMo (1094)
FatMo Creative Commons License 2000.08.29 0 0 1094
Honap az Izében Uhrin Benedek és a rendőrgyilkos egy képernyőn. Szerintem ennél mélyebbre nem süllyedhet a Z+!!!!!!!!!!!!
Marcus Aurelius Creative Commons License 2000.08.29 0 0 1093
Mi van veletek, emberek?
Hát itt mindenki Philipre hallgat?
("Ne nézzetek gagyit", szokta ugye mondogatni...)
TommyLee73 Creative Commons License 2000.08.26 0 0 1092
Sziasztok!

Tökéletesen egyetértek cuda-val. Az egész homepage egy nagy kalap ..., aki végig bírta várni, hogy belépjen a Dumaládába annak gratulálok. :) Viszont, ha nem akartok agyvérzést kapni, akkor a Chatorna felíratra rá ne klikkeljetek. Ez ugyanis a "híres-neves" Z+ chat. Naponta beszarik az egész, stb. Ilyen hozzáállás ill. "hozzáértés" mellett még csodálkoznak a kedves Z-sek, hogy mindenki őket marja.

FatMo Creative Commons License 2000.08.24 0 0 1091
A tegnapi Izében az Animal Cannibals (telefonon) felemlegete a YOFEJ! valamikori műsorvezetőjét NZ/X-et. Elmondta, hogy utána ment a témáknak, felkészült volt meg minden. Kálmán meg csak sunyított. Akkor még lehetett nézni a Z+t.
cuda Creative Commons License 2000.08.24 0 0 1090
Marcus: próbálok segíteni, mert a minap ötödszörre már nekem is sikerült. Ha kódot már kaptál, akkor nagyjából jól csinálod, ami nem stimmel, az a neved (hogy miért, arról fogalmam sincs, mivel egy rohadt tájékoztatót nem bírtak odaírni)
Ami biztos hogy gáz: túl hosszú név - nemtom mennyire, de válassz jó rövidet,
tagolt név - pl.: Marcus Aurelius
két nagybetűs név - pl.: MarcusAurelius
Egyébként a lehető legprimitívebben működő fórum (rosszul tölt be, nincs frissítés, csak oldalanként lapozhatsz, nincs válaszolási lehetőség és tagolni seem lehet) és pokoli erős a cenzúra (boss).
Előzmény: Marcus Aurelius (1089)
Marcus Aurelius Creative Commons License 2000.08.22 0 0 1089
Frizbye,
csak akkor lehet belépni a dumaládába, ha minden kérdésükre válaszolsz? Én még kódot is kaptam tőlük, de a bejelentkezés nem ment. Pedig most írhatnékom lenne. (Nem láttam az Izét, se a hétfőit, se a keddit. melyik üzenetedet olvasták be?)
Előzmény: Frizbye (1085)
TommyLee73 Creative Commons License 2000.08.22 0 0 1088
Sziasztok!

Hát kedves Musaic már ez is elmond mindent a Z+-ról, hogy az egészben egy animált effekt tetszik. Egyébként külön tengermély üdvözlet FatMo barátomnak. Látod hombre én is benézek hozzád :)
Annyit tennék hozzá Frizbye öröméhez, hogy ne hidd, hogy azt a Philip elolvassa magától bármikor is. A műsor szerkesztője adja neki, persze csak, ha nem sértő. Igaz FatMo? FatMo barátom hozzászólását még a Dumaládából is törölték, mert volt akinek nem tetszett. Hát igen, nagyon tud fájni az igazság, és inkább kitörlik. :)

Na mára ennyi, még jövök, csumi :)

Törölt nick Creative Commons License 2000.08.21 0 0 1087
régen láttam z+ -szt.
akkor nem volt nagy szám, de szerintem a legnagyobb dobásuk az animált effektes Z embléma a kilppek elején és végén. az a legjobb!
FatMo Creative Commons License 2000.08.21 0 0 1086
Másold be ide is!
Előzmény: Frizbye (1085)
Marcus Aurelius Creative Commons License 2000.08.21 0 0 1082
Frizbye,
megpróbáltam belépni a Zmeg-dumaládába (hogy oda is átírjam a "kisregényemet"), de nem engedett be! Lehet, hogy amiatt, mert nem töltöttem ki a kérdőívüket?

(ui: kedvenc pszichiáterem mondta egykoron: 'Egy népszámláló egyszer össze akart írni. A máját ettem meg, szép nagyszemű babbal, és jó chiantit ittam hozzá.')

Előzmény: Frizbye (1080)
FatMo Creative Commons License 2000.08.20 0 0 1081
Azért remélem a Z+ elleni harcból továbbra is kiveszed a részed!!!
Előzmény: Frizbye (1080)
FatMo Creative Commons License 2000.08.20 0 0 1079
Most komolyan gyerekek! Egymásnak ugrotok? Amikor már minden jól ment! Kreatívan fikáztuk a Z+t. Béküljetek ki!!!
Előzmény: Frizbye (1078)
FatMo Creative Commons License 2000.08.20 0 0 1075
Barátaim!

Ebbe a topicba ne keverjük bele a politikát. Állhatunk akármelyik oldalon, a Z+-t tarthatjuk kalap szarnak.

Fat

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!