Levélben ugyan a hétfőt javalltam, de ahogy átgondoltam a témát, a keddnek lenne egy különösen nagy előnye!!! Persze nem árulom el, mi is az, de talán mégis jobb lenne a kedd... Majd levélben összehozzuk valahogy, okés??
Na jól van, Virág! Legközelebb találkozunk a kövi Arcanéger film forgatásán! Ezennel átmentél burzsoába a szememben...
Szeginy Libi meg szóhoz se jut itten... Mondjuk nekem is kb. egy hetembe telt, míg eljutottam idáig... Még jó, hogy a leveledzés azért működik!
hát igen, az a Nigthwish nem volt semmi. megvolt a hatása:-)
ma meg életemben először lebattyogtam egy konditerembe. egész jó volt, komolyan, bár minden eredendő tulajdonságommal ütközik a dolog, de azért most akkoris:-)
Úgy látom a képektől még a szavatok is elállt. Az MCD egyre szarabb, múlt héten se árultak semmi olyan újdonságot, amit szívesen megvettem volna. Pl. röhejes, hogyha egy adott CD-t többen is keresnek (pl. Within T.), akkor se rendelnek belőle. Azér' a héten is benézek, hátha lesz Hollenthon...
Rendicsek, Virág, a péztet is megszereztem, szóval jöhetnek azok a csudás fotográfiák...
Várlak hétfőn, fél-háromnegyed hattól teljesen fogadóképes vagyok!
Ezt nem tudom, Libi, mert a Sonata is kézben jött hozzám, nem jártam semmiféle bolt közelében...
Én az első sorban álltam, ott jó volt a sound...
Virág, becélozhatjuk a hétfőt, ha gondolod. Tudod, bár engem "egyáltalán nem érdekel" ez a Ville gyerek, azért eléggé be vagyok sózva, hogy lássam a képes felit nekije...
Szió Viveca!
Hát VOLTAK dolgok a koncert után, és örökre elment a kedvem a Placebótól. de ennyit megért. a koncert viszont eszement jó volt, csak nehéz a kettőt külön választani.
örülök, hogy a Nigthwish jó volt, legközelebb megnézzük!:-)) Szerintem jövő héten bármikor jó!
Nightwish jó lett volna, de a hangzás...még a Pokolgépen is ott voltunk! Nézelődtem, de nem találtalak. Az új Sonata természetesen _nagyon_ érdekel, szeretem az ilyesmit is.
Szevasz, ÁLDOTT MANCSÚ EMBER!!!
Köszi a képeket, holnap hívom a macát, de mivel legutóbb fél délkor még nyúzta a lószőrt, szerintem legkorábban a délután közepén merek próbálkozni........
Virág, NEM KÉRDEZEM, MOST MIT GONDOLSZ ARRÓL, AMIT PÁR NAPJA LEÍRTÁL. Sajnos sejtem... Bár ki tudja, amilyen mákod van olykor, még összejöhetett valami koncert után. De azt azért meg kell mondanom, hogy a sajtó után nem véletlenül néztünk rád olyan szomorúan... Egyszerűen nevetségesek ezek a fickók. Erre nincs más szó. Nagyképű, beképzelt arcok - csak tudnám, mire föl...
Libi! Jó, hogy nem találkoztunk! Egyébként mindenkivel összejött a találka, akik jelezték, hogy ott lesznek, nem tudom, merre kalibráltatok... Én Lord elején mentem be, rögtön az első sorba, stage right oldalra. Kishíján agyonverettem magam egy édi biztonságis emberrel, haha! Aztán meg eszemet vesztettem a gyönyörtől...
hát Vivecám, abban biztos lehetsz, hogy én OTT leszek a Placebo sjatóján, bár tegnap Morcsira alig engedtek be, de ki tud ellen állni nekem?:-)) eheheh huhú ez azért durva volt.
szóval, örülnék ha ott lennél, "zavaró tényező" nem lesz:-) remélem remekelek, és addig fogok ott állni, míg oda nem bújhatok Brianhez egy fotó erejéig legalább. Állítólag Villével is fotózkodtak egy csomóan a sajtó után. Briant nem szalasztom el, az tuti. és backstage sem fogok olyanokat alakítani, mint a HIMmel:-)
Nagyon kellemdús idegenvezetést kívánok! Arra azért készítsd fel a tisztelt vendéget, hogy keddre kissé le lesz amortizálva a sziget állaga... A Hammer színpadot a legkönnyebb megtalálni, azzal nem lesz gond. Engem vagy az első sorban keress, vagy sehol! No, egyébként gőzöm sincs, mikor megyek és hol leszek (lásd, miket írtam Virágnak, aki láthatóan egészen messzi lebeg innét...). De ha eszedbe jutok, egy pohár serrel mindenképp mentsd meg az életemet... Pláne, ha a délután közepén beállok előre, ugyanis idén látni is szeretném Tarját, nem csupán hallani!
1-2 órája értem haza, 35 fok van a lakásban, már szétfőttem, de kedden barátnémmal megyek a Szigetre. Egyelőre 4 fős a team, mert a barátnőm tizenéves öccse után most még egy rokont, egy magyar származású, de csak ánglisul beszélő csajt is rám bíztak, hogy mutassam meg neki a Szigetet, úgyhogy nagy élmény lesz nekem ez az este.
Látom, Neked is kijutott a jóból, haha!
Virág, most már bevallom: két hete ismerem a bandát, mind az egy albumuk megvan... és mi is a zenekar neve??????
Figyelj, találkozhatunk hetedikén, ha gondolod. Kíváncsiságból én is szívesen megnézném a Placebo sajtóját - hátha ismét remekelni fogsz! Majd előtte benézek a Hammer sátorba, hogy mi a helyzet és ha nem nagyon vészes, akkor hat körül összejöhetünk a sajtón!
Ma megnéztem, mit vettem fel a sziget-riportból: a Wicked Game második felét adták le. Egyébként mikor Villét megláttam a cilinderben, azt hittem, új énekese van a bandának, méghozzá Alice Cooper...
hja, körülöttem is borzalmas kislányok voltak. egy ismerősöm odaállított mellém egyet, hogy vigyázzak rá... így kezdte: január óta szeretm, mind a 2 album megvan, és fejből tudom az össze szöveget!! mi is az énekes neve??
anyááááááááááááááááád!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tényleg, lehet, hogy a Turbonegro volt.. ez eszembe se jutott..
valahogy én is jobban izgulok Placebora, bár előre félek, hogy ott ugyanez lesz a helyzet... MIÉRT KELL A KISLÁNYOKNAK MEGTALÁLNI EZEKET AZ EGYÜTTESEKET??????
Nem lehet Motörhead, az ennél dallamosabb.... Talán arról a fasz Turbonegro tribute-albumról játszottak? Fogalmam sincs, mindenesetre "remek" volt. Egy kis ízelítő a környezetről:
Kislány mögöttem: " Te szereted a HIM-et?
Fickó mellettem, AZ ELSŐ SORBAN: "Én nem tudom, hogy az micsoda...
13 éves csaj a beállás alatt: "Ott van, az már a gitáros!"
Másik segg, kb 12 éves: "A szólógitáros?"
"Nem, tudod, hanem az a malacképű"
"Ja, hogy a Migé?"
(Ejtsd: ahogy leírtam, vagyis migé, így és kész, nem mizsé, vagy bármi...)
És a számok között sikítoztak, azt üvöltözték, hogy " I love you, Ville"!
Azt hiszem, nekem ennyi, egy életre. Ez borzalom. Ebből én már kiöregedtem.... Jöjjön a Nightwish ÉS UTÁNAM A VÍZÖZÖN....
Egyszerűen nem tudom elviselni, hogy a sok tirpák seggfej helyett nekem égjen a pofám. Ebből elég.
ja, elég élettelen volt a dolog. azért érdekel, mert ott votlam. a fix.tv-n is volt, leadták a Sault in our woundsot, az első számot, de nálam fekete-fehér meg hangyás, úgyhogy nem tudtam felvenni.
Amúgy meg ne kapjon el az agytumor, alig egy órát játszottak! Elmennek a szervezők a k. anyjukba!
Gondolom, szegény Waters csak cilinderes képeket tudott készíteni, ami elég gáz lehet... Nekem még szólt, hogy bejutottál az első sorba, láttalak is, amikor bement fotózni és megpuszilt, de aztán ennyi és kész...
A hangzás pedig egy rohadt nagy nulla volt, állandó gerjedés és rohadás az egész... Szóval totál lelohadtam tőlük. A végén pedig semmi kijövés, meghajolás, egyszerűen eltűntek a francban... Nem mondom.
A Sateliten volt Sziget-műsor, felvettem. Majd jössz és átveszed, ha kell. Egy rövid rész volt az egyik számukból, de már az sem érdekel, melyikből...
Koncert után vagy tíz percig ott kalibráltam a nagyszínpad és a VIP area között, de sehol sem találtalak, ezért lógó orral hazaindultam...
Amúgy mi az istencsapása volt az, amit a ráadások előtt játszottak? Az a végig stroboszkóp-fényes "izé", amiben Ville csak úgy dörgött a szokatlanul karcos tartományában, mindenféle ének nélkül. Mi a fasz volt az???????
sziaa!
semmit nem történt!:-)
kivéve azt, hogy mikor éjfélkor megkérdeztem, hogy nem találkozott-e veled, akkor mondta, hogy ja de igen, és hogy mit üzentél... szóval bocs, Robi megint hozta a formáját...
Seppoval és Burton-nel tudtam beszélni, 2x kidobtak a VIP részről, de semmi extra. Burton egész aranyos.. és hát.. szintis:-)))