8356 a legutolsó, 8341 a lap alján levő. Ha új hozzászólás van, akkor is a 8341 marad az alsó (gondolom addig, amíg lesz fölötte 50 írás, akkor tovacsusszan a köv. lapra)
(szerintem valaki rossz html tagokat írt be, attól zavarodott meg)
Kedves Pozsi. Megint gond van. Van olyan topic, amiből nem jön le az első 50, csak kb. 10-20 hozzászólás. (Állítólag csak Netscape-pel, Explorerrel megy)
Csak a kaviat által írt dolgot tudom elképzelni. Egyébként passz. Látni kéne egy ilyet ha lesz megint csinálj egy screenshotot és küld el, úgy hogy az oldal teteje is látszódjon. Söt az oldal forrása is jó lenne.
"I. Amikor kilogolok a Tasztalról, és visszalogolok, akkor (nekem már többször csinálta) az összes topic linkjét (legalábbis amelyek látszanak, azokét biztos, de asszem a többit is) a "megnézett link" vagy ilyesmi színére állítja."
Fenntartom, mert sajnos épp az előbb megint észleltem. Sajnos. Bocs, hogy önmagamat idéztem.
Én nem a nickkel való bármiféle cselekvés szempontjából gondoltam a dolgot, ugyanazt olvasva természetesen ugyanazt fogom olvasni, nicktől függetlenül. Én most mintegy szigorúan technikai értelemben gondoltam vmi váltóra. De ha nem, nem, csak egy javaslat volt.
Mintegy hangosan gondolkodom: miért kell új hozzászólást kezdenem, ha csak át akarok lépni egy másik nickre? Már ha így lehet csak átlépni. Jó lenne vmi kizárólag másik nickre való átlépéshez használható cucc. Már ha nem ütközik vmi magas érdekbe. Félreértés ne essék, nem akarok én állandóan nicket váltogatni, csak általában fellvetettem a dolgot.
"II. Néha előfordult, utoljára éppen mielőtt e szöveget elkezdtem volna írni, hogy fenti esetnél, mikor visszalogolok, minden tiszta kék lesz. Ha jól láttam, voltaképpen a fent említett "megnézett link" vagy mifene színét állítja át világoskékre. Lehet, hogy a normál link-színt is átállítja (ha igen, akkor sötétkékre), de ebben nem vagyok biztos, mert ez nálam amúgy is sötétkék. "
Ehhez hozzátenném a miheztartás végett, hogy párhuzamosan eme dologgal azt is tapasztaltam, hogy a Piazza nem a szokásos, kis spec. ablakában jelent meg, hanem a browser ablakában, de nem egy új ablakban, hanem a már meglévőben. Persze, lehet, hogy ez nem külön probléma, hanem csak a fenti hiba egy megnyilvánulása.
Kilroy Mester, ha jól emléxem az adengine nem megy ilyenkor amikor kék a cuccos /mivel az adengine csinálja a szineket meg a framét, anélkül a default szineket látod../ gondolom reszelnek megint valamit a srácok a szerveren /lehet hogy éppen könyveket tesznek a billegő lába alá/
I. Amikor kilogolok a Tasztalról, és visszalogolok, akkor (nekem már többször csinálta) az összes topic linkjét (legalábbis amelyek látszanak, azokét biztos, de asszem a többit is) a "megnézett link" vagy ilyesmi színére állítja.
II. Néha előfordult, utoljára éppen mielőtt e szöveget elkezdtem volna írni, hogy fenti esetnél, mikor visszalogolok, minden tiszta kék lesz. Ha jól láttam, voltaképpen a fent említett "megnézett link" vagy mifene színét állítja át világoskékre. Lehet, hogy a normál link-színt is átállítja (ha igen, akkor sötétkékre), de ebben nem vagyok biztos, mert ez nálam amúgy is sötétkék.
A helyzet az, hogy mikor ezt írtam:
"Még "él" az effekt :-| De én reménykedem :-)"
na akkor még visszaállt 50-re, szal akkor még mintha nem lett volna javítva.