Persze, oké, akkor egyeztessünk időpontot, pénteken?, mit szólsz? Valami nyugis kis vendéglőbe, gyertyafény, vörösbor, hegedűszó, és fel is olvasnám a verseimet közben. Van egy-kettő. De majd meglátod, akkor. Szia.
Meg júlia robertsre se, meg trúman capotera se. Olyan egyedi ez az orsika, egyszeri és megismételhetetlen, mint mondjuk a töltött káposztafőzelék ennek a kosztolányi nevű költőnek az egyik versében, nem gondolod?
Szia, amúgy getom vagyok, fiú, és én is a költészet szerelmese, mint te, elmehetnénk egyszer vacsorázni, mit gondolsz?
Ezt nevezem.. Szerencsére Arany Jánosra sem hasonlít Karafiáth. De Marily Monroe-ra, Catherine Deneuve-re, Liz Hurley-ra, Elle McPherson-ra sem. Cindy Crawford szintén kimarad a hasonmások sorából.
off
mondd...
te attol az elaggott francia színésznotol kaptad a nikkedet..?
merhogy a szex and vers and rock & roll hogy jon ossze...?
ja persze, a getom...
Nem tudtam még végigolvasni az egész topicot, de mondandóm idekívánkozik.
Karafiáth nem rossz költő, de a marketing azért több, mint amennyire jók a versek. Kíváncsi lennék, ki áll a háttérben, mert úgy nyomják őt, ahogy előtte senkit, nem hiszem, hogy az egészet egymaga intézi, bár még az is lehet.
Na most védelmezhetitek, elszállt Karafiáth-hívők.
hátigen, ez a dinoszajuruszos ez egy érdekes kérdés, szerintem nem is haltak ki valójában, hanem csak átalakultak pl. madárrá meg ilyesmi hát szerintetek? mer ez a meteor ezhüjeség, egy meteor nem verhet fel annyi port érted, ezérmondom.
a piramist aztnemértem, abba mija relytély felépítették oszt kész, ne hidd hogy az ufók, azok nem törődnek a fáraokkal van jobbdolguk is.
erre is rámozdulhatna a Daniken csákó mer ez az egész topik egy idegennek üzen aki nemakarja lefedni a kintlétét mer azigasság odakint van ha nem tunnátok!
Turelem, babi, biztos, hogy itt van, csak lehet, hogy valami incog nito nevu betegsege van...
Sőt még az is lehet, hogy a getom maga az orsika, mer' ma reggel arulta el, hogy kolteszettel foglalkozik...
Az ordog nem alszik...
mud, már öt órája hátra vagyok dőlve, meddig kell még?
Az Orsika sajnálni fogja, hogy be se nézett ide. Azt hiszi, mindennap nyitnak az ember kedvéért topicot? Mit fog így mesélni a kisunokáknak ("A lábaimnál hevertek,de én rájuk sem néztem...")?