Az autó nagyon megkímélt állapotban van, ezt garantálom. (Nem az enyém, de nagyon jól ismerem.)A héten aktuális, mivel ha nem kel el, be lesz számítva az új autóba.
Tcaoe!
Láttad Matiz képeit Daewoo Fan topicjában? Azt a naplementéset megnézhetnéd. Szerintem baromi jó. Persze kellett hozzá a Matiz kerek segge is! :)))
Matiz!
Azt a naplementéset berakhatnád ide egy elfogadható méretben! ;)
Szóval Kistokaj. ;) Szoktam arra járni időnként. (Kellemes az a kis tó ott a faluban) Tcaoe sem lakik messze. :))) Vigyázz, mert lebukhatsz. he-he! Fogadjunk, hogy Gabi07-et is ismered. Ő is "környékbeli", "nemdebár"? ;)
Miskolcnál, Kistokajban a doki vett nemrég egy arany dévu Matizt. Egy Wartburghoz képest előrelépés! :) Különben neki szerintem jó, bár tudjátok nem szeretem. Városi kicsikocsi, kicsi fogyasztással. Ja és Matizhoz gyárilag lehet rendelni k.f.felnit?
Tarthatsz is a megtorlástól! Mivel a saját topicomban nem ismerek könyörületet! ;) (Kimoderáltatlak, mint állat! :))) ) Ez itten nem egy FAN topic, csak amolyan ráérős, beszélgetős. Vámos Miki után szabadon. ;)
Igen, voltam a tavalyi bulin. Majd megbeszéljük a részleteket. Szombaton kerestek onnan, de sajnos aludtam délelőtt. :-) Délben meg már hiába hívtam vissza őket, nem vették fel. :-(
Majosháza OK, a márkaklubok találkozójára is menni kellene!! Vélemény? Detonátor, Majosházán voltál már? Én még nem, nem tudom, merre kell menni :) Esetleg valahol találkozhatunk, és mehetünk együtt!