Keresés

Részletes keresés

SullaFelix75 Creative Commons License 2017.10.24 0 0 1953

Érdekes,itt már ennyire erős talán a mezőny ?

Előzmény: Ocean (1952)
Ocean Creative Commons License 2017.10.23 0 0 1952

Ezt hogy?

Minden alkatrészem jobb, mint az átlag, az autó összességében mégis messze a legrosszabb :)

Ocean Creative Commons License 2017.10.23 0 1 1951

A (majdani) következő mentésem nekem is valami klasszikus évad lesz.

1982, 1983, 1986, 1989 mind remek évek voltak, bár ha készülne még korábbi, azokat is lehetne sorolni :)

Előzmény: SullaFelix75 (1949)
SullaFelix75 Creative Commons License 2017.10.23 0 0 1950

Laptopon nekem is lassan tölt ,vegyél bele memóriát mert lehet jatszani neggyel de akkor sokat kell várni.

Előzmény: Székelyhidi Lacek (1948)
SullaFelix75 Creative Commons License 2017.10.23 0 0 1949

Steam workshop vagy a jaték menüben jobb oldalt.

Én a 1989-es idényt akarom letölteni :)

Előzmény: Székelyhidi Lacek (1946)
Székelyhidi Lacek Creative Commons License 2017.10.23 0 0 1948

Azt hittem van ilyen.

A másik kérdés ilyen gépem van https://www.arukereso.hu/notebook-c3100/hp/15-ba005nh-x5d10ea-p349265931/#termek-leiras ,miért lassan tölt be és néha le is fagy,mit csinálhatnák? ti milyen géppel nyomjátok?

Előzmény: toto92 (1947)
toto92 Creative Commons License 2017.10.23 0 0 1947

Én még nem hallottam olyan modról.

Előzmény: Székelyhidi Lacek (1946)
Székelyhidi Lacek Creative Commons License 2017.10.23 0 0 1946

Sziasztok! Na megszereztem a játékot ,amit köszönök  SullaFelix75-nek. Kérdésem,hogy a mostani F1-es pályákat hogy lehet belerakni vagy hol találom azt a modot?

Ocean Creative Commons License 2017.10.23 0 0 1945

Én 70 körül járok, és még csak ez az első szezonom az F2-ben :D

Előzmény: SullaFelix75 (1944)
SullaFelix75 Creative Commons License 2017.10.23 0 0 1944

Elolvastam és néztem you tube videókat így már azért tisztul a kép.Tök furcsa volt ,hogy a legrosszabb pilótám második harmadik sorról indul most már tudom miért :)

Azért pár száz órát bele kell verni míg F1 csapat leszek :)

Előzmény: Ocean (1943)
Ocean Creative Commons License 2017.10.22 0 1 1943

Nem biztos, hogy ez csak náluk van ám.

European-ben nekem minden szezon eleje ilyen volt, lentebb olvashatsz is róla.

Minden alkatrész 40%-os megbízhatósággal kezdett, és a 10 nap csak arra volt elég, hogy egy autóét felvigyem 70% környékére,  a másik úgy ment végig az első futamon (ha már egyáltalán), hogy két boxkiállás, és mindig javították a kocsit is :)

Előzmény: SullaFelix75 (1942)
SullaFelix75 Creative Commons License 2017.10.21 0 0 1942

Otthagytam Predatorékat ...lerobant,tönkrement,kopott minden szar volt a versenyeken szóval két futam után befejeztem velük.

Modok közül feltettem a Fire módot ami elég népszerű,játszik valaki vele?

Előzmény: toto92 (1938)
Székelyhidi Lacek Creative Commons License 2017.10.20 0 1 1941

köszönöm

Előzmény: SullaFelix75 (1940)
SullaFelix75 Creative Commons License 2017.10.20 0 0 1940

Beírod a bank kártya adatokat -mutatja mit honnan-kapsz egy kódot ezt is mutatja,hogyan aktiváld -beírod letöltöd és ennyi :)

Megbízható vettem már innen mást is.

Előzmény: Székelyhidi Lacek (1939)
Székelyhidi Lacek Creative Commons License 2017.10.20 0 0 1939

Szia! Köszi.Meg kellett adni a bankkártya adatokat? letöltő kódot adott? bocsi,hogy kérdezgetek de még nem csináltam ilyet.

Előzmény: SullaFelix75 (1936)
toto92 Creative Commons License 2017.10.20 0 0 1938

Hmm, szerintem beletanulni jobb valami nagycsapat, ahol van pénz mindenre. Meg pl. van kvali :D

Előzmény: SullaFelix75 (1937)
SullaFelix75 Creative Commons License 2017.10.20 0 0 1937

Azért választottam mert alacsony az elvárás szóval lehet vele szórakozni míg megtanulom aztán keresek valami erős kiegészítőt.

Előzmény: Ocean (1934)
SullaFelix75 Creative Commons License 2017.10.20 0 0 1936
Előzmény: Székelyhidi Lacek (1935)
Székelyhidi Lacek Creative Commons License 2017.10.20 0 0 1935

Szia! Megkérdezhetem,hogy hol vetted? Esetleg egy linket dobnál? Köszönöm

Előzmény: SullaFelix75 (1928)
Ocean Creative Commons License 2017.10.20 0 0 1934

Predator? :D

Az a legnehezebb challenge asszem :)

Bár saját csapatnál az elején szerintem ők is vertek.

Igen, 3 szint van (együlésesben) European, Asian és a World szint. Mellette még ott a GT-vonal, de azzal még én sem ismerkedtem.

Tegnap eszméltem rá, hogy az 5. szezont csinálom, de egy időmérőt még nem láttam :D

Az utóbbi futamon végre kedvezett Fortuna, és kisorsolt nekünk egy 3. és 5. rajthelyet, szóval sikerült is egy újabb dobogós helyezést szerezni, stabil 5.-ek vagyunk.

Az (Interlagos-klón) brazil pálya érdekes volt, elvileg medium rajta a gumikopás, ezzel szemben megcsináltuk ultralágy 1 cserével. És nem csak mi, de a 2/3 mezőny is.

Előzmény: SullaFelix75 (1933)
SullaFelix75 Creative Commons License 2017.10.20 0 0 1933

Köszi.

Bajnoksagoknal három szint van alapból?Most elkezdtem a Predator Teammel és innen mehetek majd fel az első osztályba  gondolom(tök utolsó lettem )szóval ez még messze van :)

toto92 Creative Commons License 2017.10.19 0 1 1932

Van amúgy valamiféle wiki-oldal szerűség is, ha gugliba beírod biztosan rátalálsz. Valamiféle minimum infó van ott is. Amúgy nem vészesen összetett - ha egy nagyobb csapattal kezd az ember, könnyen átláthatja a játék gelépítését és működését. A vb-cím persze már más tészta... :D

Előzmény: SullaFelix75 (1930)
Ocean Creative Commons License 2017.10.19 0 1 1931

Ja igen, arra nem is emlékeztem :)

Hát alap dolgokat megmutat, de azért abból nem lehet VB-t nyerni :)

Előzmény: SullaFelix75 (1930)
SullaFelix75 Creative Commons License 2017.10.19 0 0 1930

Hali.

Azért nem mertem mert ez is egy drog mint az FM(vagy ez a keményebb ...) de 2100ft ért ez a herbál :)

Köszönöm a tanácsokat négy órát játszottam vele nagyon jó-ja és az elején van tutorial :)

Előzmény: Ocean (1929)
Ocean Creative Commons License 2017.10.19 0 0 1929

Üdv!

Írni akartam még a CM topikban, hogy ugyan miért nem merted, de ezek szerint már tárgytalan :D

Nem tudom létezik-e tutorial, én nem használtam.

Vannak mod gyűjtő helyek (pl. racedepartment), de elég sok köztük a cheat, szóval én végül semmit nem tettem fel, az alap játékkal tolom, random nevekkel :)

Ilyen helyeken esetleg szétnézhetsz.

Illetve ha konkrét kérdésed van, akkor szerintem segítünk. Na nem vagyok valami guru én sem, első mentésem, és 5. szezonom megy éppen.

Ami talán általános jó tanács lehet (kvázi amivel már megégettem magam):

- mindig a minimum célkitűzést válaszd. Pénzben nem szokott sok különbség lenni, pár millió, viszont az a néhány helyezés elég kemény tud lenni

- és mint általában a manager játékokban a pénzre nagyon vigyázz, bár top csapattal még nem voltam, náluk lehet kényelmesebb, de kis csapatnál bajba tudsz kerülni. Nekem a pilótáim fizetése mindig jóval kevesebb a bajnokság átlagánál, és azért ennyiért is találni jó pilótát. Sőt, szinte végig az egyikük fizetős volt, a mostanival is most hosszabbítottam, 3,5 csillagos, fiatal is, és 430k-t fizet futamonként, így szinte ingyen versenyez.

- HQ-nál talán a legfontosabb (és olcsó is) épület az időjárás előrejelző :) Enélkül csak pár körre látsz előre, és nagyon mellé tudsz lőni a taktikával. Én ezt húztam fel eddig egyedül max szintre.

Előzmény: SullaFelix75 (1928)
SullaFelix75 Creative Commons License 2017.10.19 0 0 1928

Üdv.

Hét euróért megvettem én is elég függő gyanús :)

Van ehhez valami elérhető tutorial?

Ocean Creative Commons License 2017.10.16 0 0 1927

8 futam az még igen sok, de hajrá!

Mi jól állunk, 4 futam ment le, ha jól emlékszem mindegyiken szereztünk pontot.

A harmadikon szakíthattunk volna még (az elsőhöz hasonlóan) nagyot, esett rajta, de az egyik versenyzőm (ráadásul a jobbik kocsival) előbb ütközött, eltörte az első szárnyat, majd körbe sem ért a boxig, falba ment vele.

Szerencsére a másikkal is beértünk 9.-nek.

Legutóbb pedig, mehh, kezd elegem lenni ebből a sorsolt rajtsorrendből, rém gusztustalan. Most, hogy csak a bennmaradás a cél, még segíthetne is, de később, amikor majd a győzelmekért mennénk, akkor durván meg leszünk lőve a random miatt.

Szóval segíthetne, de még így sem teszi. 20 autónál nyilván 10 a rajtpozíciónk várható értéke.

Tehát egy 10-11-et, vagy 5-15-öt, bármi ilyesmit elfogadok.

De eddig még csak szívtunk vele.

Legutóbb - mint utaltam rá - azután, hogy 1-2. voltunk a gyakorláson, megkaptuk a 16. és 20. rajthelyet, teljesen nonszensz. Végig szenvedve végül egy 8. és 12. hely jött össze, de ebben is sokkal több lett volna.

A 8 sorsolásból (4 futam x 2 autó) eddig egyetlen egyszer jött ki 10-nél kisebb szám, egy 6. hely.

Persze azzal sem tudtunk élni, mert az első kör végére visszaesett a pilótám a 15. helyre :)

Na mindegy, ez van, hosszú távon ki kell egyenlítődnie ennek is.

Lassan azon gondolkodom, hogy abbahagyom a folyamatos fejlesztést, mert iszonyat pénz elment ebben a szezonban a kocsira, ennyit nem fogok tudni minden szezonban költeni, idénre meg már megvagyunk pontokkal, spórolnék kicsit.

Előzmény: toto92 (1926)
toto92 Creative Commons License 2017.10.13 0 0 1926

Nnno, mi is sikeres időszakon vagyunk túl - egy ponton már kezdtem elveszíteni a reményt a bajnoki címre, de visszajöttünk a meccsbe!

Guilfordban erős futamot produkáltunk: Vettel a másodikként ért célba, Giovinazzi pedig Hamiltont szorongatva negyedikként látta meg a kockás zászlót. Aztán következett a második Müncheni felvonás, ahol az esőben remekül taktikáztunk, a többiek pedig kevésbé, így Vettel győzelmet aratott (idén harmadszor), Giovinazzi pedig a harmadik helyen ért célba. Majd következett az Ardennek, itt Vettel meglepetésre elhódította a pole pozíciót. A versenyen ezt végül egy második helyre sikerült beváltani (igaz éppencsak megelőzve Bottast), Giovinazzi a rajtpozíciójához képest egyetlen helyezést javítva a hatodik helyen végzett.

Szóval mi szárnyaltunk, a Mercedes viszont nincs formában: a két versenyen egy-egy harmadik hely volt a legjobbjuk. Ez pedig azt jelenti, hogy Vettel átvette a vezetést a pontversenyben! 202 pontocskával áll az élen, Bottas egy pontra lemaradva követi, Hamilton hátránya 15 pont a harmadik helyen. Giovinazzi a hatodik, 83 egységgel. A csapatversenyben azért neccesebb a szitu, ugyanis most Ricciardo megy nagyot a Red Bullal: két győzelem és egy második hely jött össze neki ezen a három versenyen, így mi 297 ponttal vagyunk a másodikak, ők 290-el a harmadikak (a Mercedes 388 ponttal első).

Emellett megszavaztuk azt is, hogy jövőre visszatér a tankolás (rányomtam egy háromszoros szorzót a biztonság kedvéért, de meglett volna nélküle is) - kíváncsian várom, mi vár még ránk az utolsó nyolc futamon!

Előzmény: toto92 (1911)
toto92 Creative Commons License 2017.10.12 0 0 1925

Nagyjából két-három évente veszek játékot, szóval belefér :) (nem torrenttel pótlom, egyszerűen nincs olyan, ami érdekel és el is fut a gépemen, a meglévőek meg úgyis kitöltik a szabadidőm).

Előzmény: Ocean (1924)
Ocean Creative Commons License 2017.10.12 0 0 1924

A 6000 huf az alig akciós, az majdnem a teljes ár :)

Azt hiszem 25 euró volt az ára, mikor megjelent.

Ne értsetek félre, eleve dicséretes, hogy itthon is kialakult már az a réteg, aki hajlandó fizetni egy játékért.

De én ezzel is úgy vagyok, mint bármi mással, amit a boltban megveszek: miért venném meg teljes áron, ha tudom, hogy gyakran akciós?

Amit én csinálok (mivel nálam már a Steam szinte az egyetlen játék-platform), bepakolgatom kívánságlistára azokat a játékokat amik érdekelnek, a Steam meg szépen küldi az email-t, ha épp akciósak. Ennyi.

Így vettem meg 12 euróért a MM-t.

Nyilván ha valakinek "most" kell, és nem sok érte a 6.000, akkor nem szóltam egy szót sem :)

A konkrét esetnél maradva azt mindenképp érdemes vásárlás előtt megkérdezni, hogy Steam-en aktiválható-e a játék?

Nem tudom van-e olyan amelyik nem, csak nem láttam még ilyen dobozt, és első blikkre nem látok rajta sehol Steam logót vagy feliratot.

Előzmény: toto92 (1923)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!