Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

WAUZZZ Creative Commons License 2000.02.23 0 0 76
Modifikálnám a topicot:
A vádlilefosás és egyéb szexuális eltévejedések...
Jó lábad van Gini?Mármint csini a lábad Gini?
Mert akkor hagyjuk má ezt a lefosást-azzal csak KLOzetor-nál lennél jó...
fargo Creative Commons License 2000.02.23 0 0 75
Már vagy egy éve nem járt erre Destroyer & Co., erre tessék, megint elôjön a sulinetes hangvétel.

KLOzetor, így senki nem fog komolyan venni...

Gini Creative Commons License 2000.02.23 0 0 74
Klozetor!
Ha igy folytatod elhiszem neked, hogy mégsem vagy nagyarcú köcsög... és akkor hova lesz a jó kis kialakult képem rólad???:-))
Jutalmul - ha jókisfijú leszel ezentúlis - összehozhatok neked egy élő, egyenesadást vádlifosásból... egy webcamos színes képest.. hmmmm?:)
Előzmény: KLOzetor (73)
KLOzetor Creative Commons License 2000.02.23 0 0 73
Gini !
Rendes tőled, örülök hogy nem vagy haragtaró.
(azé a vádlifosást megnézném) :))
Előzmény: Gini (72)
Gini Creative Commons License 2000.02.23 0 0 72
Klozetor szivem!
Engem nem aláztál le... Mindenki magát alázza le a durvaságokkal... ÉS békejobbot nyújtok...
A paréjságokat én is visszaszívom...
Báj
Előzmény: KLOzetor (71)
KLOzetor Creative Commons License 2000.02.23 0 0 71
Gini kicsim !!!
Bocs a durvaságokért!
Utálok nőket nyilvánosan alázni. Azt is utálom ha mások teszik ezt, tudtam, hogy nem kellett volna belekezdeni....
A nagyarcú köcsög fedi a valóságot tényleg az vagyok, ugyhogy nem találtam sértőnek!
Hát mégegyszer bocs.
Csácsumicső
Gini Creative Commons License 2000.02.23 0 0 70
Ez gondolom pojénhejet volt ugye Emily?
Semmi különös nincs a hengerekkel... egyszerűen a 6 henger helyett 16 küldtem a topicba hűhaaaa....
Most mi a gáz? Mit nem értesz? Nem a hengerek száma volt a mondandó lényege... dehát azért az ÉSZÉRVEKET még te sem gondolhatod komolyan...mert beröhögök hangosan... ha ezek észérvek voltak akkor lefosom a vádlimat azonnal...
Előzmény: EmilY (68)
CYRUS Creative Commons License 2000.02.23 0 0 69
5.)""""" Elirtam barátom..az én 320-as BMW-m 6 henger nem 16."""""

Talán ha elolvasnád amit irnak akkor értenéd! Elirta látod? ez bárkivel előfordulhat..

Előzmény: EmilY (68)
EmilY Creative Commons License 2000.02.23 0 0 68
Gini!Bocs de en sem ertem "16 henger",vagy hogy is van ez.KLOzetor pedig nem primó,csak észervekkel próbált meggyőzni.Nem is ertm,hogy gondolta.NÖT ÉSZÉRVEKKEL?:)))
Előzmény: Gini (67)
Gini Creative Commons License 2000.02.23 0 0 67
Klozetor.... akkor most okos enged alapon én döntök úgy, hogy ne tőlünk teljen a topic...
A véleményemet megtartom magamnak... nevetséges lennél ha nem lennél szánalmas.
Ne kavarjál a hengerekkel már annyit kérek olvasd el újra ha még mindig annyira izgat. Szerintem az egész ország érti amit irtam csak Te nem kedves.. dehát a diszlexiát már gyógyitják... csak javasolni tudom, hogy pályázz meg egy tagozatot.
Na picim... asszem... nincs kedvem egy ilyen nagyarcú köcsögre pazarolni a karaktert tovább...
TSÁ
Előzmény: KLOzetor (65)
CYRUS Creative Commons License 2000.02.23 0 0 66
Azért szerintem ha szavazást kéne tartani utcahosszal te nyernél!
Előzmény: KLOzetor (65)
KLOzetor Creative Commons License 2000.02.23 0 0 65
Gini
:))))))))))))))))))))))
Gondoltam, hogy kár miattad koptatnom a billentyűket. Nem a topicba vágó téma ezért rövid leszek.
1. NŐK kefélésen kivül semmire nem jók, haszontalan állatfajt, tudod mi a kulönbség köztetek és a tyúkok között, hogy ti nem szarjátok össze az udvart !:)))))))))
(tudom ratyi)
2. "Látom, hogy "kibaszottul nem vagy szerény" ami miatt szimpatikus sem vagy"
"Puszika egy csajtól, aki szintén nem szerény"
Kiváncs lennék magaddal hogy jössz ki?? :))))
Szar lehet neked.
4.Ha elírtad bocs, de:
pontosan idézlek "csak azért mert nem osztotta egy svájci a véleményedet, amit egyébként én sem osztok a 16 hengeres bmw-el..."
A "svájci" nem említ 6 hengeres motort, csak 12 hengerest, én meg semmilyen motorrol nem írtam.
Akkor most kivel osztasz mit anyukám ??????
Egyébként az egész mondatod értelmetlen !
5."de nem is egy mindenkin átgázoló primkó..."
Sajnos vitalezárás képpen ki kell hogy ábrándítsalak, primkó vagy !!!
:))))))))
Gini Creative Commons License 2000.02.23 0 0 64
Máj frendem... kedves Klozetorom!
1.) Kösz a feloldozást...nincs haragosom tuti mennybe megyek ha eljön az ideje.
2.) A soviniszta "igazságtalannak érzem a nőkkel szembeni előnyömet" duma kicsit nagyon ratyin sikeredett, dehát nem lehet mindenki intelligens, ez teljesen evidens. Én pedig ezért oldozlak fel!
3.) Szőrszálat hasogatni baromi jó, én is imádom ha rajtam vannak a nehéz napok, gondolom most rajtad is valami ilyesmi ülhet. Legyen neked karácsony: IGAZAD VAN, a srác tényleg csak ÉLT svájcban, igy már mindjárt más mi? Igy már nem a svájciakat szidtad...nem bizony... Dehát asszem nekem se igazán az volt a bajom, hogy egy nem magyart kezdtél ki, hanem hogy a gyereknek full igaza volt, és Te primitívül kezelted le. Na de mind1is..
4.) A konzekvencia amit autodidakta pszichiáter módjára levontál magadnak rólam nem helytálló, ki kell, hogy ábrándítsalak..sorry..
Nem aszerint ítélek meg másokat, hogy VELEM EGYETÉRTENEK-E.. Te nem olvasol figyelmesen béjbi!
Én csatlakoztam az előttem szóló Fargohoz és a "svájcbanélt" sráchoz... khöm khöm...
5.) Elirtam barátom..az én 320-as BMW-m 6 henger nem 16... úgyhogy kurvára szégyenlem gyarlóságomat...
6.) ÉS Klozetor JÓL TÁJÉKOZOTT VAGYOK AUTÓ ÜGYBEN, higyjél nekem eddig 4 BMW-m volt, különböző fajták... és még kábé 8 egyéb típus.
Ezért is merek BMW ügyben büfögni bocs...
7.) Látom, hogy "kibaszottul nem vagy szerény" ami miatt szimpatikus sem vagy.. persze nem nekem kell, hogy tessél hanem a nődnek, aki benyeli a lazamacsó szövegedet...

Hát köbösacc ennyi...ja még talán annyit, hogy NEM vagyok feminista... felnézek a férfiakra... annak ellenére, hogy folyton igyekeznek rám cáfolni a stílusukkal. (Tisztelet a kivételnek!)

Puszika egy csajtól, aki szintén nem szerény, de nem is egy mindenkin átgázoló primkó...

Előzmény: KLOzetor (63)
KLOzetor Creative Commons License 2000.02.22 0 0 63
Gini baby !!!
Nem haragszom, ha ez megnyugtat.
Egyébként Nőkkel nem szoktam leállni vitatkozni, mert igazságtalannak érzem az előnyt velük szemben, és unom az állando és legfontosabb érvelésuket egy vitában "azért mert csak" végezetűeket, de azért teszek egy próbát, ki tudja ! (emiatt a megállapítás miatt nem kell a későbbiekben feminista eszméket hangoztatni, mert ezek tények).
Na szóval, bárhogy kerestem a svájci srácot nem találtam. Találtam egy magyart, aki 12 évig svácban ÉLT, aki tehát magyar, nem svájci !
És felhivnám figyelmedet a "t" betűre, már nem él ott ! Én egy magyar sráccal nem értek egyet, tehát a svájciakat szimplán utálom, azért amilyenek, nem számít hogy egyetértenek e vagy nem. Kérlek figyelmesebben olvass, mert így téves következtetésekre jutsz.
Háromsoros hozzászólásodból igen érdekes dolgokat vontam le:
Te asszerint itélsz meg valakit, hogy egyetért e veled vagy nem!
Ezt igazolja a következö:"amit egyébként én sem osztok a 16 hengeres bmw-el... - akkor mi vagy te? "
Tehát te nem osztod és akkor MI VAGYOK ÉN ??
Ja és mutass már egy 16 hengeres BMW-t
Ha ilyen jól tájékozott vagy autó ugyben, akkor nem tudom mi alapján döntöd el mivel értesz egyet??? :)))))
A véleményem az , te csak ezért irtál ide, mert irritált, hogy egy ilyen nagyképű beképzelt faszkalap mint ÉN, irogatok itt, a téma fullra nem érdekelt.
És az utolsó sorhoz ki mondta hogy ÉN szerény vagyok ???? Kibaszottul nem vagyok az, ha durva ha nem, és továbbmegyek, ezt eddigi hozzászolásaimból is láthattad ! És nem is akarok az lenni !!!
ui. gondoltam a durva részeket kipontozom én is, de akkor semmi értelme nem lenne az egésznek, hát ez van.
Puszika !
lore Creative Commons License 2000.02.22 0 0 62
Szervusz Brumi!

Teljesen korrekt anyagot produkáltál. Csak nem akarsz első lenni az észérvek felhozása terén?? Az eddigi próbálkozások megbuktak...

A bevált műsor:
az audi egy kalap szar
bmw, ez egyértelmű
a volvo nem autó
még szép, hogy audi te köcsög
a bmw elmehet a csába

Komolyra fordítva teljesen egyetértek hozzászólásoddal, és másoknak is el kellene gondolkodniuk. Ezt én úgy szoktam, hogy felteszem magamban, hogy tán igaza lehet a másik embernek és ezután keresem a gyenge pontokat. Ha nagy leszek és több előadást tarthatok/több fórumon szerepelhetek akkor ez a módszer mindenképpen célravezető a hozzászólások értékelésénél.

IMHO:
Mo.-n vagyunk, ezt vegyük figyelembe Uraim!

eszem+szívem: Volvo, Saab
szívem+lelkem: Alfa
amit kipróbálnék: audibmwmerci csúcsmodellek tesztje....

Előzmény: Macimedve (60)
lore Creative Commons License 2000.02.22 0 0 61
Wauzzz,

SZVSZ a halmazok Descartes (direkt) szorzataival próbáloznék ami ugye az összes kombináció kimutatása után világossá tenné, hogy nincs közös pont.
Az okoskodók csak a bűnözők szerint okoskodók, a vállalkozók pedig eme topicban kétértelműek. Pejoratív értelemben gondolja a társaság egyik fele azt amit a másik nem.
KLOzetor nem bűnöző mer akkó én nem lennék f.szkalap. Hol van Hawaii??...

Jelentem a ritmust felvettem!

lore bácsi

Előzmény: WAUZZZ (59)
Macimedve Creative Commons License 2000.02.22 0 0 60
Akkor egy német vélemény.... (én meg ott éltem egy darabig)

Az Audit pár éve egyszerűen csak parasztautónak hívták. Ennek az oka egszerűen az volt, hogy a parasztok (nem szellemi színvonalról van szó, hanem a földművesekről) is akartak nagy autót, de a Mercit, BMW-t nem tudták megvenni. Maradt a "szivar" Audi 100. Ami szép nagy volt, nem is volt rossz stb.
A BMW-Merci pedig maradt a gazdagok autója, hogy melyik ez ízlés kérdése volt. Tapasztalat szerint a műszakiak, fiatalok a BMW-t, az idősebbek, kényelmesebbek a Mercit választották. Az Audi azóta jött fel, mióta bevezette a szivar utódját az új 100-ast. Ez már technikailag, kényelmileg, felszerelésileg is mérhető volt a "nagyokhoz". Nyilván hozzájárult az imagenövekedéshez a VW akkor már évek óta tartó hatalmas sikere a Golffal, és a technikai fejlődést hangsúlyozó reklámkampány. Ma már nagyon sok csúcsmenedzser jár jól felszerelt Audival. Nem azért, mert nem tud jobbat venni, hanem azért mert bevált és szeretik. Ma már SZVSZ a három közül kell ízlés szerint választani. Európában nincs közöttük túl sok imagekülönbség. Technikailag meg talán semmi. Egyik téren az egyik jobb, másik téren a másik. Árban azért még mindig a Merci a legdágább. Még mindig van egy kicsi imageelőnye....
Az Audi és elődei ugy 50 évvel ezelőtt is nagyon menő márkák voltak, ott voltak a nagyok között. A Horch a magas rangú nácik egyik kedvenc luxusautója volt (ma már nem túl jó reklám, de ők sem azért használták mert rossz autó volt)a DKW/Autounion pedig sok versenyt, díjat nyert meg.

Szóval felesleges olyan felsőbbrendű véleményeket kijelenteni, hogy az A8 egy szar a 740 meg szuper, főleg ha az ember ezt a véleményt egy s601-ből ordítja, újságokból szerzett információkkal alátámasztva. Ez olyan savanyú a szőlő dolog.
Az egyetlen értékmérő a piac. Az pedig azt mondja, hogy az Audi jó. Még akkor is, ha ez néhány megszállottnak nem tetszik.

A BMW-nél meg saját maga által is elismerten nagyon komoly gond, hogy a 3-as szériából él. A többi modell nem sokat hoz a konyhára. A piac felső szegmense (5-ös 7-es piaca) ugyanis meglehetősen szűk, és nem növekszik, a részesedés sem növelhető jelentősen. Pénzt keresni (na meg a fejlesztéseket megfinanszírozni) pedig csak nagy szériákkal lehet.
Manapság egy ilyen kis szériás (300-350 e db/év) modellre nem lehet jövőt alapozni. Ezért keres stratégiai partnert..... Gyakorlatilag az utolsó független, "családi" autógyár.

Egyébként autó dolgában a németek sem nacionalistábbak, mint a franciák vagy az olaszok. Vagy mint bármelyik olyan ország ahol komoly autógyártás van. A német cégeknél német autók vannak. A franciáknál franciák. Az olaszoknál olaszok. És így tovább.... Svájcban pedig mindhárom. Attól függően, hogy a kanton melyik kultúrához tartozik vagy áll közelebb.

WAUZZZ Creative Commons License 2000.02.22 0 0 59
Iore!
Ez az!Tudni kell felvenni a ritmust!
Neked sikerált,ha jól nem tévedek!
Képezzünk halmazokat(csak hogy KLOzetor se szomorkoggyon)-hamar!
Legyen mondjuk a vállalkozói halmaz:dr Dent...
(folytassátok)
Bűnözői halmaz:KLOzetor(?)...
Okoskodó,ámde nem gyakorlati halmaz:fargo,Cecotto...
stb...
Aztán megkereshetjük a halmazok metszeteit is,stb.
Ceccotto:azért hadd légyen szabad megjegyeznem,hogy az A8-ban a quattro hajtás sem egy deka...ugyhogy azért van ott egy kis súlyelőny...ha vasbú épitették volna szegényt,meghaladná a 2T-át!
WAUZZZ,mint az Audi alvázszám névadója

fargo Creative Commons License 2000.02.22 0 0 58
OK, leesett, már mindent értek. Sorry.
Előzmény: KLOzetor (54)
lore Creative Commons License 2000.02.22 0 0 57
KLOzetor!

Engem mint f.szkalapot meggyőztél! Hihetetlenül színvonalas hozzászólásaid és vitathatatlanul betonkemény logikai érveléseid rádöbbentettek, hogy igazad van! Éljen az audi!
Ja és ha már fél európát lef.szkalapozzuk, akkor miért hagynánk ki a hawaii köcsögöket sem, asszem ott sem audival járnak.

CYRUS Creative Commons License 2000.02.22 0 0 56
Nos minden bizonnyal akkor a Svédek is faszkalapok ugyan is ott is sokkal nagyobb presztizse van egy BMW-nek mint egy Audinak.....De asszem persze a te logikáddal élve Europa nagy része faszkalap.
Gini Creative Commons License 2000.02.22 0 0 55
KLOzetor..ne haragudj, de hagy szégyeljem magam most miattad...mint magyar... Szidod a svájciakat, hogy beképzelt faszkalapok - csak azért mert nem osztotta egy svájci a véleményedet, amit egyébként én sem osztok a 16 hengeres bmw-el... - akkor mi vagy te? Ez a szöveg Fargo és a svájci srác felé kicsit húzós volt... és csöppet sem szerény... bocs... de bántotta az igazságérzetemet.
KLOzetor Creative Commons License 2000.02.22 0 0 54
Hát igen a svájciak sosem tudták mitől döglik a légy !
Az átlagos nyugateurópai váleménnyel nem értek egyet ! Ez max a Te véleményed, ugyhogy ne általánosítsunk ha egy mód van rá !

fargo!
Ha nem találod a logikát csak sajnálni tudlak, aki ennyiből nem értette az csökkent logikai képességekkel rendelkezik, és mint ilyet nem érzem egyenrangú vitapartnernek, sorry.

És még valami a svájciak egy beképzelt faszkalapok, lenéznek mindent és mindenkit, ha lenne saját autógyáruk csak olyan kocsit vennének amit ott gyártanak. Én is ismerem őket elég jól !

fargo Creative Commons License 2000.02.21 0 0 52
"A drognepper és maffiózó vállalkozó, igaz hogy bűnözői körökhöz tartozik, de vállalkozó. A butikos vállalkozó, és nem tartozik az előbb emlitett körhöz. Következtetés:a vállalkozókra utalsz."

Keresem, keresem a logikát, de nem ugrik be. Lehet hogy azért, mert reggel szôkére festtettem magam?

Nekem a vállalkozó és a maffiózó, pláne a drognepper, valahogy nem rokonértelműek. Persze rá lehet fogni a drognepperre is, hogy vállalkozó, de a szó klasszikus értelmében nekem az a vállalkozó, aki valamilyen törvényes *vállalkozást* vezet, adózik, nyilvánosan szerepelteti a cégét, rendes ügyfelei vannak, stb. Mint például egy *építési vállalkozó*, egy *nyomdaipari vállakozó*, vagy akár egy gyáriparos, akár egy autószerelô, szóval akinek van valamilyen saját maga vezette és építette cége, amibôl a keresetét nyeri.

Előzmény: KLOzetor (51)
KLOzetor Creative Commons License 2000.02.21 0 0 51
fargo !
Ezer bocs topic cimét akartam írni, elnézést !
Javítva : A topic címében nem látom a VOLVO SZÓT !
Így jó lesz ?
A vállalkozói réteg, KÖVETKEZTETÉS !! Mondok egy példát: ha azt mondod esik az, eső 5 fok van, és fúj a szél. Ezekből az infokból bár NEM MONDTAD arra a következtetésre lehet jutni, hogy szar idő van! A drognepper és maffiózó vállalkozó, igaz hogy bűnözői körökhöz tartozik, de vállalkozó. A butikos vállalkozó, és nem tartozik az előbb emlitett körhöz.
Következtetés:a vállalkozókra utalsz.
Bizonyítás matematikai úton: a drognepper és a maffiózó halmazok metszete a bűnözöi körök, és a vállalkozó. Ha a butikost is figyelembe veszzük, akkor a három halmaz metszete a vállalkozó marad.
Remélem világos mint a nap ! Bocs hogy részletes voltam gyengébbek kedvéért tettem ezt a kis eszmefuttatást.

lore !
Világosíts már fel légyszíves. Hawaii inget csak butikosoknak nem szabad hordani, vagy mindenki aki hawaii inget hord fasz ???
Akkor az összes hawaii lakos fasz ???

DR. Mengele
:)))))))))))))))))))

lore Creative Commons License 2000.02.21 0 0 50
Eddig is vitzes volt olvasni eme helyenként totál értelmetlen és infantilis hozzászólásokat tartalmazó topikot...

Bravó! Erősödött bennem a kép, hogy a társadalmi előítéletek tán nem is annyira falsak mint hittem.

Remélem a doktor úr ezentúl is elélvez ha lenyomhat az autobahn-on egy zseléshajú csontkeretes szemüveges micimackós alsónacis iq80 de a papa az igazgató audist.
klozetor! Hidd el minél hangosabban ordítod annál több embert győzöl meg (az anyagot áruló köcsögöket és a hawaiinges butikos f.szokat biztos)!
Yikess te ugye politikus/amway ügynök vagy. Ill. bocs biztos nem a levegőbe beszélsz és legalább tíz évig volt alkalmad kipróbálni több Volvót is, hogy ennyire értesz hozzájuk. A hozzászólásod színvonala (..béna a kormány meg ilyen építő jellegű .szságok) persze el se érheti a fogorvos urat aki az 500-as döggel szórakoztatja az audikat. Persze ha nem lát kormánymenedzserbepalizott által vezetett gépet akkor megmutatja az összes útjába eső gti/gsi-nek is...vagy tévedek dokikám?
Na nagymenők (tisztelet a kivételeknek akik tudják magukról, hogy azok) remélem nem sértettem meg senkit! Szeretem mindhárom német presztizsautót.

További jó fikázást és hasonló színvonalú megjegyzéseket!!!

lore (a higgadt)

fargo Creative Commons License 2000.02.21 0 0 49
"Egy pár dolgot nem értek. Mért lenne a drognepper, a maffiózó, és a butikos a társadalom szemete?"

Miért, szerinted a krémje? Szerintem a legalja. Persze ki lehetne egészíteni még pár kategóriával, mint a zsebesek, a stricik, meg stb. Ami a butikosokat illeti, én egy bizonyos rétegre utaltam, talán érezhetô, hogy kire. Abban meg szerintem hatalmasat tévedsz, ha a vállalkozói réteget a butikosokkal azonosítod. Ezen csak nevetni lehet.

Hol mondtam éb azt, hogy a BMW-t nem a vállakozói réteg vásárolja? Idézd már be légy oly jó, nem találom.

Szerintem azt nagyon nehéz megítélni, hogy melyik a JOBB, (csak hogy maradjunk a topic címénél), mondjuk az Audi vagy a BMW. Mindkét mrka csúcsminôséget állít elô, csak más koncepció alapján. Ez a koncepcióbeli különbség nem véletlen, minden piacon szereplô cég próbálja úgy pozicionálni a termékét (autóját), hogy lehetôleg különbözzön a másiktól, értelmes alternatívát jelentsen a vásárlók egy bizonyos, kiszemelt rétegének. A meghibásodási statisztikák sem sokat jelentenek, csak ezreléknyi különbségek vannak a kocsik között, ez meg nem mérvadó. Különben is, a nagykategória autói a statisztikák szerint messze elmaradnak a középkategóriától. Aki majdnem hibátlan kocsit keres, vegyen Toyota Corollát, de akkor ne sírjon a szája a hiányzó luxus miatt.

" És végül akár hogy kerestem, nem találtam a topicban a volvo szót(bizonyára nem véletlenül), ezért ezt a részét a hozzászólásodnak ugy tekintem mintha itt sem lenne, ha nem haragszol. "

Nem haragszom. Egyébként, ha körülnézel a (32) és (36) hozzászólásoknál -- bizonyára nem véletlenül -- rálelhetsz arra, amit korábban (bizonyára nem véletlenül) nem találtál. Ha ennyire felületes vagy pár sor átolvasásánál, akkor hogyan tudsz megítélni egy olyan komplex dolgot, mint egy autó?

Előzmény: KLOzetor (45)
850 Creative Commons License 2000.02.21 0 0 48
Hé, Srácok, ti itt olyan dolgokkal dobálóztok, amilyenekhez a legtöbb embernek életében köze nem volt/lesz. És miért kell fikázni azt, aki hű egy márkához?
Audi: nekem az összes újabb Audi tetszik, nagyon bejön a design-juk. Kivéve TT az új spoilerekkel.
BMW: méghogy elmaradott, ósdi? Mi van az új dízeljeikkel? Mi van a VANOS-szal? Mi van azzal az elektronikai arzenállal, ami a bömösnél megvan?
Merci: a C classe szép, a többi nem nagyon. De ettől függetlenül nagyon kényelmesek, sokat tudnak. A bálna etalon vlt.
Jaguár: ki ne örülne egy Sovereign 4.0-nak? De őszintén, ne fikázásból.
Volvo: Bár talán nem mindenben igazán modern meg kényelmes, de van feelingje és sok autóval ellentétben egyénisége is.

De mindközül a BMW rulez, a többi csak nagyon jó.

Na, asszem ennyi

Törölt nick Creative Commons License 2000.02.21 0 0 47
Az Audi-ra voksolnék.
Jörg Haider is A8-assal jár.
Talán még maga a Führer is közlekedett ilyesmivel, bár akkor még Horch-nak hívták. (Nem a Führert.)
A bölcs hadvezér mindig tudta, mi a jó.
Jikes: Ezúton is köszönöm, textel a Plextor.
Hárfa: Ha WAUZZZ mögött több évtizedes autós tapasztalat áll -ami ugye legalább 2-, akkor ő már lehet, hogy 8 éves kora óta nyomja?

Üdvözletem küldöm néktek!

CYRUS Creative Commons License 2000.02.21 0 0 46
De ezt talán hogy a Volvonak nem ebben a topicban van a helye nem neki kéne cimezned ugyan is nem ő hozta szoba és nem is én , szal ezt cimezd annak aki szoba hozta :)
Előzmény: KLOzetor (45)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!