Kösz Mike, végül is a Goldwave-vel sikerült. Nem koncerthez kellet, hanem csak szimplán két track volt egy mp3-ban. Két koncertem van csak, de azok szét vannak szedve (CH-Live at Fillmore, BDP-Live Hardcore Worldwide)
Mighty!
Újból megy a Morpheus?
Én úgy nyár körül törölhettem le, mert 1-2 hétig meg sem mozdult. Azt hittem kipurcant végleg.
Hát nemtom mennyire tiltja az új zenéket az AG, de töltöttem róla Jen Lopez&Ja Rule-I'm real-t, Afroman-t, A 2001-es Busta albumot és még jó pár új zenét
uj zeneket sokszor letiltanak az AGn, de ha ott nincs szerintem a BS lemezt megtalalni a morpheusszal is. en ma toltottem le a jayz/roots unplugged koncertet.
ajánlanám az Audiogalaxy-t. Szerintem ott tuti megtalálod. De ehhez tudni kell az albumon lévő zenecímeket.
Én is nemrég fejeztem be az NWA összes zenéjének a letöltését a Galaxyval, sőt sikerült leszednem az össz BDP-t és a hozzá tartozó Krs-One albumokat is.
Emlékeztek az N2Deep-re? Toss up, Back to the Hotel, esetleg Joyce Sims-Come into my life. Szóval ezeket is folyamatosan megtalálom.
Szépen keresem elő a régi kazettáimat, s szépen irogatom be a galaxy kereső részébe. És meg is találom 85-90%-át a zenéimnek.
MMike: Termeszetesen igazad van! Folyamatosan valtozunk es az akkori ertekrend is fejlodik tovabb - remelhetoleg...!! ;-)
Azert ilyen idosen(!), mint en, neha mar jol esik egy kis melazas a mult szep dolgairol... "Bezzeg, amikor meg fiatalok voltunk...!" :-) Ez tenyleg igy van! Most mar en is tudom...
Bubba S. album engem is erdekelne! Tudtok valami jo kis lelohelyet? :-o
hat asok ilyen editor van a tucowson talalsz egy par ilyet ingyen. de nem azert kell, hoghy cdre irj egy koncertet vagy hasonlo??? (mert ha igen, akkor ott nem kell szetvagdosni, megcsinalja pl. a nero is)
Emberek kinek van meg a a következő album:
Bubba Sparxxx : Dark Days Bright Nights(Advance)
20 szám és néhánynak hiányzik a TAG-je! Megköszönném ha valaki
el tudná nekem küldeni a számcímeket! (A CDDB-n és az AllMusic-on már néztem!)
Siman! Ujra elojottek az akkori elmenyek... Szuper! Megszereztem 2 verziot is! Persze a mai zenekhez viszonyitva nem egy nagy durranas, de akkoriban nagyon utos volt! :-)
Nincs meg valakinek veletlenul ez a F.Miki album...? Mostmar en is nagyon kivancsi vagyok ra!! ;-)
Regen (ugy a 80-as evek kozepen) volt egy nagyon klassz kis zene, valami "Vietnam"-os szoveg volt benne - sajnos csak erre emlexem! Nem tudtok rola valamit? :-o
nem birom kihagyni, hogy ne osszam meg veletek a Mexiko cimu Fenyo Miki szamot, amely szinten a Jol nezunk Miki cimu, 1984-es albumon talalhato. nagyon durvicska, a DJ-zesre szolit fel, es Fenyo Miki gyerekei rappelnek, a kisfia (Fenyo Daci) es kislanya. a zene hasonlo a Newcleus egyuttes "I wanna be a b-boy" cimu szamara. a Kiscsaj neha nagyon erthetetlenul beszel, olyankor ???-t irtam a megfelelo helyre:
Mexiko
Csusztasd a lemezt!
Told ide-oda!
Sik-sik-sika,
ez az uj taktika.
Hidd el, ez nem bun,
semmi sem romlik el,
csak epp a hangulatot
ennyire venni kell.
[szreccs]
Forog a standon
tobb szaz magno.
Jobbrol-balrol
utkozik hangja.
Egyszerre tobb zene szol
ez ma a nagy szo.
Inditsd a lemezt es a
kazettat, rajta!
O, milyen unalmas, ha a szabalyos a korong,
???
probald meg oda-vissza ennyi a titka
nem kell tobb, csak egy rafinalt inka.
Gyere es forgasd meg a lemezjatszot,
gyere es csinald meg a lemezjatszot!
Ez ma a nekunk valo hangzas, pajtas,
micsoda elvezet, kezeddel fekezed.
Technika, o technika! [szkreccs]
Technika, o technika! [szkreccs]
Zongoran gyarololok,
uvolt a teve.
Hozza a Beethoven rap,
zuhog a vece.
Csipog egy cd,
odanezz, vece!
Milyen lesz Mexikoban
a foci vb?
Ne hagyd, hogy bezarjanak a hifi-toronyba!
A haztartasi kompjuter a slagerlistat nyomja.
Biz Isten, kedvem lenne beleenekelni,
en tudjak a sajtora mar odafigyelni?!
Gyere es told meg a lemezjatszot,
ez az a hang, mar csak ez hianyzott!
Nyugtasd meg a fatert, a lemez ???:
oreg, ez nem defekt, csupan egy uj effekt!
Mexiko, o Mexiko!
Mexiko, o Mexiko!
Vizipisztollyal lottem a break-et,
egy vizi-cowboy all elotted, erted?
Utott az ora, figyelj a szora!
Fel a kezekkel a lemezjatszora!
Gyere es forgasd meg a lemezjatszot,
engedd, hogy csusztassam a lemezjatszot!
Micsoda elvezet, micsoda elvezet!
Kezeket a pultra, a zene ultra!
na, de komolyan: Elég vicces lehet időnként ez a lemez, meg vicces zajok ("effektek") lehetnek benne, pölö a Fantomas Breakben is - a géphang mellett, de az is nagyon ott van (gondolom), meg Fenyő Miki reppel-szkreccsel :-)
Mivel a Mr Bungle kicsit konszolidálódott az utóbbi időben, Patton megcsinálta a Phantomast :-)
Talán hallottál már róla (nem tudom)
csak egy kis ötletecske volt, a Fantomas számból :-)
Public Enemy - The Best Of Public Enemy - The Millenium Collection
Talán csak a nosztalgia miatt, de ez a PE legjobb zenéit tartalmazza. De jó KRS-ONE 2001-es albuma is. És Busta, Genesis című albumát se hagynám ki.
Persze ezek mellett nagyon sok kedvenc 2001-es albumom van. Köztük természetesen a Cypress Hill is.