Na a francba tegnap felnyomattam 15 mega Bizarreos Roads videot aztan nem jelent meg a directoryba :(( Nem tud valaki lehetöleg magyar unlimited sizeos servert ?
Annyiszor meghallgattam már a DUMMy-t,
hogy most úgy gondoltam ráállok,
és megpróbálom "megemészteni",
szépen,
lassan
"A"
PORTISHEAD: PORTISHEAD-et...
Humming vezet
utána Undenied
Half Day Closing, kicsit Hendrix-feeling, hatvanas évek, vagy... legalábbis nekem
Velvet-szeruen
jön be,
Az Over pedig, bár lehet, hogy most túl elhamarkodottan irogatok ide mindenfélét,
(tényleg nem sokszor hallottam még,
szóval nem "üllepedett le")
Szóval az Over c. szám
(2:53elso akkordjai
Pink Floydos... déja vu
vagy mi...
Seven Months
1:59 As Long As... Óriási...
Imádom...
Isa
U.i.
Hallottam egy "kisbetus" trinityrol is,
o viszont TÉNYLEG NEM "ÉN" VAGYOK!
puszi:
isa
Egyébként meg 5 a szerencseszámom, vagy mi a fene, szóval ennyien fogunk ringben maradni...
nem lesznek már többen,
idebenn
isobel
iron lion zion : latom elofordulsz aktivan a dalszovegforditos topicban, nincs kedved portisheadet forditani?
mondjuk talan nem a roads-al kene kezdeni hanem valami egyszerubbel ..
Tenyleg osszekene dobni a Portishead bootleg gyujtemenyunket am jol
Ami nekem megvan:
Portishead - (Welcome to Portishead) - Empress Ballroom, May 25
Portishead - (Welcome to Portishead) - La Cigale, Paris, Apr 12
meg amiket rendesen kiadtak
Portishead - (Roseland NYC Live)
Portishead - (Trip-Hop Reconstruction)/ Futott meg Glory Times neven is
Nomeg a ket album
/hála:/ De, jó, hogy van ez a topic, nekem is a Roads a kedvenc Portishead dalom, erre szoktam deprimálódni. De amíg a Dummy lágy, a kettes album hozzá képest 'kemény'
A To Kill A Dead Man nagyon szép alkotás.
A három bristoli közül ők a legdeprimáltabbak.
Kedvenceim.
van mp3-ban valami Portishead koncertem, ami sokkal jobb, mint a PNYC, olyan durvulásokat csapnak néhol, néhol meg a szám elején nem ismered fel, hogy melyik dal, mert tisztára jazz
[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]
Egyebkent az eredeti kazettan nincs rajta ha jol tudom, csak a road trip video de a viva2 regebben leadta a PNYC koncertet es a To kill a dead man-t is, nekem is onnan van ..
En lattam a PNYC cideot, sot a to kill a dead man-t is azt be is nyomtam mpeg videoba jol 30 mb korul van az egesz de sajna videokazetta masolatanak a masolatarol van szoval nem a legjobb minosegu. Ejfel utan jovok hoszabb idore netre es akkor elkezdem aztis felpakolni valahova.
Ok ha ekkora az erdeklödés szombat magassagaba megcsinalom aztan max kedden felteszem valahova majd szolok ha kész ...
Ha valakinek élet-halál kérdés átveszem neki videora az egészet.
ez volt az elso szam amit ismertem toluk (tank girl soundtrack), azota is nagyon szeretem oket - bar ritkan hallgatom... video johet, akar tobb megaban is. ja es itt egy erdekesseg: glory box "feldolgozas" :-)
Udv
Maszik felfele jol, kb 7 MB ha fennlesz irok URL-t is. Az elso roads szovegert sorry, fekete hatteret akartam a szovegnek de nem ette meg jol a html tageket, mar irtam a moderatornak hogy legyenek oly jok es szedjek ki.
Nagyon jól esett, hogy nem vagyok "egyedül" én sem... és ....
nagyon jól esett, hogy így törodsz a topicommal...
Jay kedvéjjééért
Sweet kedvéjjéééért...
Felrakod, akkor ftp-re?
:)
Udv
Gondolkoztam enis hogy ez egy olyan dal, ami meger egy topicot de nem voltam biztos benne hogy ezt mas is igy gondolna, szoval lebeszeltem magam rola. Egyebkent meg a PNYC-n talalhato valtozat IMHO sokkal jobb mint ami a Dummy-n van, ha kell felpakolom valahova ftpre.
nem....
>Ha meghallod felvagod az ereid annyira depressziosan jó :)<
Értelek, 'cica',
de ez nekem nem viccesre jön be,
tudod, volt szerencsém egy-két nagyon beteg
emberhez, és oszintén...
nagyon megráz még mindig a téma...
Egyébként pedig nem hallottam,
csak ami a Dummy-n van 2. szám, igen,
'cos nobody loovves meeee, itt's truuue....
Szeretem,
nem szabad kettonél többször meghallgatni egy héten...
"Szeresse magát annyira az ember,
hogy ezt az élveztetet néha megvonja magától..."
Szerintem:)