Keresés

Részletes keresés

Worm Creative Commons License 2000.06.08 0 0 210
Mondjuk a 155.-ik hozzászólásra ha esetleg tudnál pazarolni egy kis sávszélességet akkor megköszönném ! :))

Bocs a zaklatásért nagyember...

Worm Creative Commons License 2000.06.08 0 0 209
Köszi a választ CoVboy.
Előzmény: Pivo (206)
Tarathiel Creative Commons License 2000.06.08 0 0 208
Ha nincs fotó az oldalon, akkor az eredeti 40%-ára lehet tömöríteni a scannelt oldalakat látható minőségveszteség nélkül. Ez még mindig elég nagy, jó esetben kb. 300 mega lenne a teljes archívum.

Mit szólnátok a PDF-hez? Szerintem ilyen oldalak rekonstruálására pont alkalmas. Elég lenne csak a képeket képfile-ként belerakni, a szöveg pedig mehet szövegként, természetesen megformázva (bold, italic, stb.). 8-15 mega helyett 2-3 megában, vagy még kevesebb helyen kijönne egy szám.

FreddyHawk Creative Commons License 2000.06.06 0 0 207
Ühüm ... akkor már értem azt a sok repülősbalesetet ami mostanában történik ...
Előzmény: Pivo (206)
Pivo Creative Commons License 2000.06.06 0 0 206
Dada: Akkor tegyél fel egy 2.5-nél nagyobb verziószámú Photoshopot, és a Filter-menüben próbálkozz a Noise/Despeckle paranccsal.

Worm: ki van csukva. A haverom lányának volt valami bérmálása vagy mi a szűzanya, de repülős asszociáció azért volt. Ugyanis a sógorával söröztünk közben, aki a kecskeméti Dongó vadászszázad parancsnoka...

Előzmény: Werner Zsolt (203)
Zrumratan1X Creative Commons License 2000.06.05 0 0 204
Re.

Kedves Werner kollega. Orommel latom, hogy atficcent egy masik topikba is.
Orom lenne onnel vitztkozni a jovoben is ;)
Egy dologrol azonban nem nyitok vitat, megpedig itt:
COV RULZZZ!! ;))
Udv

Előzmény: Werner Zsolt (203)
Worm Creative Commons License 2000.06.04 0 0 202
Bár egy kicsit off leszek , Pivo , elárulnád a nagyérdeműnek hogy Te előfordulhattál-e a kecskeméti repülőnapon ? Mert egy ismerősöm aszongya hogy látott valami nagyon hasonlót arrafelé !

Most elhiggyem neki vagy se ?

Kösz a felhomályosítást !

Pivo Creative Commons License 2000.06.04 0 0 201
Melyik hiányzik, Dada?

Ha nagyon utánanézek, akkor 1-től 25-ig megvannak a régi CoV-ok.

Egy apróság: mint azt jó szokásod szerint közölted a nagyvilággal, mint minden másban, a scannelés műfajában is univerzális zseni vagy. (Legalábbis a saját meglátásod szerint.) Akkor ugyan mondd már meg nekem, hogy ha bescannelsz egy színes oldalt, akkor vajon mi a bánatért nem szeded ki belőle a moire-t? Hm?

Előzmény: Werner Zsolt (200)
FreddyHawk Creative Commons License 2000.06.03 0 0 199
Azt megmondom !!!! :)))))))))))
Előzmény: Almaital Returns (198)
Almaital Returns Creative Commons License 2000.06.03 0 0 198
Elnézést, a linkek helyesen (gyakorolnom kell még a linkelést, hiába, 44 éves fejjel és történészdiplomával a zsebemben ez már nem olyan egyszerű…):

mp3
video.

Bocs, hogy ismeretlenül rátok rontok, fellelkesedtem itt Karel Gott nagy népszerűségén, s gondoltam én is megajándékozom a T. Nagyérdeműt a valaki által hivatkozott Karel Gott mp3-mal és videóval. (Több műsoros kazettám is van ôkelmétôl.) Van öröm? :-)

Sintér Creative Commons License 2000.06.02 0 0 196
Hali

Utólag átolvastam a hozzászólásomat, tényleg egy kicsit összekuszálódott... meg egy kicsit flame is volt :-( Bocs.

Arra voltam kíváncsi, hogy másnak is hasonló-e a véleménye Csika-ról mint nekem. Mint írtam, soha nem voltam AMIGA-s (sajnos), bár nem sokon múlott. 94-ben vettem az első PC-met, és akkor még komolyan felmerült lehetőségként az AMIGA. (Nemrég selejteztem régebbi iratokat, és megtaláltam egy kézzel írt listát arról, hogy mennyi az actual credit-em, ebből milyen AMIGA vagy milyen PC konfig hozható ki... 1994 de rég volt :-)
De (C=64 tulajként) olvasva a (F)elhasználói rovatokat a CoV-ban, elment a kedvem az AMIGA vásárlástól - na persze nem (kizárólag) Csika miatt, hiszen a Commodore is akkor ment tönkre etc etc etc.
DaDa-éknál pezsgő élet, soha nem fértek el a megadott oldalszámon, (DaDa: ...és a PCX - kirakó rutint most is kihúztam, mert már tele van vele a padlás ;-)) Csika meg szvsz miután leugatott és/vagy lelámázott mindenkit, kifakadt a CoV hasábjain, hogy miért nulla az érdeklődés ... :-|
Szóval röviden:
1, Mások véleményére voltam kiváncsi ez ügyben(DaDa, CoVboy érdekel elsősorban, mivel gondolom mindez a szemük előtt zajlott)
2, Némi info-t akartam kapni, hogy mi lett utánna Evil barátunkal, menny ideig tartott ki az AMIGA mellett. (Vagy még mindig? Nos, PowerPC rulez ;-))

Kicsit hosszú lett...

Üdv
Sintér

Előzmény: Rephyx (192)
Slau Creative Commons License 2000.06.02 0 0 195
Én is megnéztem, nagyon jó lett. A példa adva van, próbaként behúzok egy számot. Majd tesztelni kell, mi a legjobb méret/élvezhetőség arány.
FreddyHawk Creative Commons License 2000.06.02 0 0 194
Hehehe ... megnéztem a szkennelt oldalakat, nagyon király ! Rögtön elmerengtem a régmúlt idők szép napjain. Csodaszépen sikerül a szkennelés, még a "patina" is felfedezhető az oldalakon, (arra a sárgás elszíneződésre gondolok) szuper !

Mondjuk arra kíváncsi lennék, hogy az Én CoV jaim hogy néznek ki az egérjárta padlásunkon :(((

Előzmény: Werner Zsolt (193)
Rephyx Creative Commons License 2000.06.01 0 0 192
Hi!

Evil Csika bizony volt, bar nem tudom mire vonatkozott a kerdesed. Eleg sokaig ismertem, szamitogep - gyujtogetos kartyajatekok teren, sokat jatszottam vele egyutt, IRL is radikalis fazon volt, beszolasait vagy nema csend vagy harsany rohoges kovette..... :) En birtam, nem volt vele semmi gaz. Tobbet nem mondok, mert meg megsertem a szemelyisegi jogait :)

Rephyx

Előzmény: Sintér (179)
Slau Creative Commons License 2000.06.01 0 0 191
Dada: ki lehet szedni, meg ki is lehet save-elni txt-ben, én arra gondoltam, hogy weben keresztül használni az eredeti file-t. Elég jól van indexelve, és lehet benne keresni is, ha jól emlékszem (sajnos eldobáltam az Ultrákat, elég gyengék voltak, de a cd még megvan valahol)
Beírsz egy játéknevet, és megkapod a hozzá tartozó infokat.

Scannelés: még mindig nem küldted a példa piceket, a scanner beizzítva vár... (bár mostanában kevés időm lenne rá, de apránként megoldható)

Szöveg kiszedése diskmagból: biztos emlékszel Pohl Átjáró-jára a Scannerből. (saját scan volt, ha jól emlékszem) Na, azt pl. kemény volt kikapni... de remélem nem haragszol érte :)

FreddyHawk Creative Commons License 2000.06.01 0 0 190
Szia Zsolti !

Nagyon örülök, hogy erre tévedtél, és szeretném tudni mit éreztél akkor, amikor megláttad, hogy a CoV rajongótábor még mindíg él, sőt élni fog és virágzik !

Karel Gottal kapcsolatban : nekem meg van egy olyan felvételem tőle, amin a "Shikszalmelodie" c. számot énekli, annak idején ez valami nagyon nagyon romantikus film zenéje volt eredetileg, (valami csaj meghalózott rákban, vagy a fickó, a fene sem emlékszik már, különben sem voltam igazán otthon a romantikus filmek háza táján ) hát az valami .... nagyon ott van.

A szkenneléssel egyetértek, habár, ha meglenne word file-okban az méginkább kivánló lenne, mivel ugye a szknnelt állományok kicsit húzosak lennének letöltésügyileg ,főleg ha ekkora mennyiségű anyagról lenne szó. Persze Gettó grafikái miatt meg mégiscsak megérné ... Hmmm ....

Előzmény: Werner Zsolt (189)
FreddyHawk Creative Commons License 2000.06.01 0 0 187
No, pontosan arra gondoltam.
Előzmény: Slau (185)
Tamás Creative Commons License 2000.05.31 0 0 186
még VANNAK egy páran? :-))) Te merre éltél az elmúlt hónapokban? :-)))
Előzmény: Zrumratan1X (182)
Slau Creative Commons License 2000.05.31 0 0 185
Még régebben volt a PCUltra nevű papír, ami mellé adtak CDUltrákat.
Na, azon volt rajta a teljes CoV anyag, plusz külön menü alatt a posták. Persze csak karakteres, tehát a Getto grafikák nem voltak fenn (csak néhány, de az is külön... pedig Getto szövegkörnyezetben az igazi élmény :D ) Az egyetlen értelmes dolog volt a CDU-n.
Valahol még megvan, de sajnos webesíteni nehéz lenne (egy 100+ Mb-os adatfileból dolgozott).
Zrumratan1X Creative Commons License 2000.05.31 0 0 184
Kezdetnek azse rossz. Amint van valami RIADO-t fujok! (es nyomom a lnket 1000-el)
Udv
Előzmény: FreddyHawk (183)
FreddyHawk Creative Commons License 2000.05.31 0 0 183
Én a CovBoy póstát értettem. Az van meg ilyen CD mellékleten.
Előzmény: Zrumratan1X (182)
Zrumratan1X Creative Commons License 2000.05.31 0 0 182
Jah, CoV halalla utan elojottek meg vagy 3 ujsaggal, de mind megbukott. A Zed lett a vegallomas, amiben meg vannak egy paran (asszem Hancu, DaDa), majd eloasom a szekreny aljabol...
De melyik szekreny is? ;)))
Előzmény: FreddyHawk (181)
FreddyHawk Creative Commons License 2000.05.31 0 0 181
Valamelyik CD-s játékujságban bennt volt az egész.

Most nem jut eszembe hogy melyikben.

Zrumratan1X Creative Commons License 2000.05.31 0 0 180
Na ja. Tan 6 tonna, szarazevi makoi hagyma pucolasanal lehetne annyit konnyezni, mint 1 koboj posta olvasasnal a rohogestol. Valhogyan ki kene tenni a netre a dolgot, hmm. Mint irtam nekem megvan asszema teljes kollekcio, ha nagyon-nagyon nekiduralom magam kitesem az egeszet.
Holnapra aze' meg nem nyomom a linket ok? ;)
Előzmény: Sintér (179)
Sintér Creative Commons License 2000.05.31 0 0 179
CoV vertikális megatenisz... riska, az inteligens tehenészlány... ja, és Sótesz Gyögy!

De ha már témánál vagyunk, és feltételezzük, hogy az exCoV-os gárda még mindig olvassa ezt a topicot, egy újabb kérdés:

Ki volt Evil Csika ?

Arroganciája nem ismert határokat.(Valahogy így: Erről nem írok, mert engem nem érdekel, az meg titeket nem érdekelne, amaz meg.... - sux) Némi szerepe neki is volt abban, hogy C=64-ről nem AMIGA-ra váltottam, és szerintem még sok más embert sikerült lelomboznia.
(Szerencsétlen, a végén Settlers-editor leírásból próbálta eltartani a (F)elhaszálói rovatot... :-/)

CoVboy rulez!
DaDa rulez!
Megalevél rulez!
Blitter rulez ;-)

Előzmény: Zrumratan1X (177)
Worm Creative Commons License 2000.05.25 0 0 178
:)))

Erre én is kivancsi lennék ! Nos ? Pivo ?

Előzmény: Zrumratan1X (177)
Zrumratan1X Creative Commons License 2000.05.24 0 0 177
Udv!
Nem tom olvassa-e ezt a topikot valaki is a hajdani kobojos ujsag keszitoi kozul: de tudjatok meg: megahatarozo elemny voltatok az eletemben:)

Hancu fele iq-tesztek, akvariumos gettogarfix, allando karacsonyi vasarlas, az osszes evkonyv: minden zsebpenzemet beletek feccoltem, hogy elve maradjatok. Ma is ott lapul 2! peldanyban: nekem meg a tesomnak elofiztetett kobojos ujsagkoteg a szekreny melyen, minden, amit a jooreg moric korter melletti pince eloallitott :))

Ha van ra lehetoseg: gyertek vissza, ha nincsen: idezzunk fel nehany klasszikus poent:
megszrajbolom a duznit es a plecerrel attkrabbolom a gruszbfajlot. (hancu iq teszte, ketarcuaknak)

Tenshinhan az okos Creative Commons License 2000.05.22 0 0 176
Káuboj! Helló!
CoVboy kedvenc étele a SÖRétek!
Előzmény: FreddyHawk (175)
FreddyHawk Creative Commons License 2000.05.22 0 0 175
Ha még valaki olvassaja topikkot, akkor egy két hozzászólás ( majnem kiestek a szemeim, mire végignyomultam vala )

No Karel Gottról csak annyit : igaz-igaz, Ő énekelte a Maja a méhecskét ,de volt neki egy sokkal -sokkal nagyobb dobása, ez pedig a Lady Karneval volt (hallgassátok meg, még néha el lehet kapni a Sláger rádión ) az valami agymenés, nagyon jóóó ! Szoktunk haverokkal menni buliba , Én vezetek, szól a Karel Gott, mindenki a fejemet üti vágja, nem törődvén ennek a vezetéstecnikai hátrányaira, és teljesen készen vannak, mert mire odaérünk a buliba, mindenki kívülről fújja a Lady Karnevalt !!!
Hehe.
Egyébként CoV : Mi ( azaz Én és egy haverom ) voltunk a Zalalövői CoV vásárlók. Be is irtunk egyet a CoVboy postába jóóól, és le is ellenőrzött minket a Lajos, hogy tényleg mink vagyunk e.
Tehát akkor ennyi homályosítás után ha valakit érdekel, hogy mit csinálnak a Zalalövői Nyina Vaszilijevna MGTSZ-ben a számítógépekkel, írjon !

:)))

Heh, régi szép idők .....

PMiS Creative Commons License 2000.03.23 0 0 174
Na, most megfogtal, erre nem tudok mit mondani.... En siman abban a hitben eltem eddig, sot meg most is ugy hiszem, de erre nem tudok mit lepni... Meg kene nezni, azt hiszem az ORF -en (nem az Orszagos RendorFokapitanysag) meg mindig leadnak par reszt...biztos ki van irva a vegen, hogy ki dalolja... vagy most a zenejet szerezte Karel Svoboda? Most teljesen megzavarodtam, azt hittem ebben legalabb biztos vagyok ... ... ...A Tom & Jerry nemetul meg egy musical volt, vagy mi? :))
Előzmény: Stöki (173)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!