Már régen játszottam F1GP2-t, de úgy emlékszem támogatja a ForceFeedback-et. De ha nem, az sem baj, de legalább lehessen kormányozni vele, meg a pedálokat kezelje rendesen. Nem hiszem, hogy nincs olyan kormány, amivel ez lehetséges.
Vagy esetleg tud valaki valamit arról, hogy készül-e az F1GP2 új verziója Windowsra is, ami már támogat minden új hardvert és persze az élmény hasonlít az F1GP2-éhez?
Force Feedback kormány? Hát arról, hogy DOS-os játék támogatni fogja, helyből mondj le. Ahhoz, vagy 1 olyan progi kell, ami támogatja, vagy pedig 1 patch. Na most ugyebár dos-os játékokhoz mostanában nem nagyon irogatnok ff patcheket :) Ajánlani én az MS force feedback wheel-t tudom. Akárki akárhogy szidja a Microsoftot, a hardwerei meg a játékai jók. (mivel egyiket sem ők csinálják, csak a nevet adják hozzá :)) Ez a kormány kifejezetten király, bírja is a strapát, és elég erősen rángat is. Az árát nemtuom... de 40 alatt biztos nem jutsz hozzá...
En egy hetig nyaggattam egy Logitech Formula 1 FF kormanyt. A kormany jo, viszont azert nem vennek, mert a legtobb jatekban nem sokat mutatott fel. Ez nem a kormany hibaja, inkabb a programozoke. Pl. a Colin McRae Rally-ban semmi kulonoset nem ereztem a folduton, csak ha lecsusztam a palyarol. Az NFS3/NFS4-ben es a Midtown Madness-ben bejott. (Foleg az MM-ben!) En meg biztos varok a vasarlassal egy kicsit. Majd akkor veszek, ha tenyleg jokat fog 'razni' a legtobb jatekban.
Dos-os jatekot nem probaltam vele.
Ez persze csak az en maganvelemenyem!
Hozzáértők és PC-s kormány tulajdonosokat kérdeznék, milyen kormányt érdemes venni.
Lehetőleg forcefeedback-es kéne, mivel már létezik ilyen, és gondolom sokkal élethűbb.
És ezek közül melyik bírja a strapát, azaz nem döglik ki a motorja. Persze nem éjjel nappal akarom használni, csak napi 1-2 órát, (gondolom most :-)))
Ja és persze ne legyen drága. (kb.40e-ig)
Mi a vélemény az Interact V4-es kormányról, amit a MediaMarkt-ban adnak?
És még egy dolog. Ha lehet, bírja már a DOS-os gameket is, leginkább az F1GP2-re gondolok!! A többi nem izgat, annyira.
NFS3/NFS4-et próbálnám még ki vele.