Keresés

Részletes keresés

fabika Creative Commons License 1999.11.03 0 0 13
Csőváz Bütyök!
Feltétlenül legyél ott tavasszal. Sok sikert a sulihoz.

Mindenki!
Sztorikat akarok!
Kit tanított a villgépes Gemeter? Nagy szeszkazán volt az öreg! Fehér Gyuri és Dén Gabi ott van még? Dén az szegedi származású.
Cső

Előzmény: Bütyök (11)
fabika Creative Commons License 1999.11.03 0 0 12
Akkor tévedtem.
Lp!
Volták Kupán? Milyen volt?

Én 91-ben végeztem B szakon (B/3 telj.elektr), és az én tankörtársaim is _azonnal jelentkezzenek_! Na.

Előzmény: Lp (10)
Bütyök Creative Commons License 1999.11.03 0 0 11
Hali!

Igen van még KIN kupa. De majd csak tavasszal lesz megrendezve.

Koleszos vagyok (Bécsi út). Még csak most kezdtem itt a tanulmányaimat ezért még erőteljesen Gólya vagyok.

Előzmény: fabika (5)
Lp Creative Commons License 1999.11.03 0 0 10
87-ben végeztem Számítástech. szakon. Ebből lett később az info. A kolesszal szemben nem emlékszem kocsmára, csak a sarkon egy cukrászdára.
Tankörtársaim!!! Dobjatok egy mailt!
fabika Creative Commons License 1999.11.03 0 0 9
Cső Szoli!
Remélem nem ér ily csú(fos) véget ez a jóféle, patinás iskola. Én is hallottam, hogy esett a kupák színvonala, de ezt mindig mondják. Én azért bízok a fiatalokban. Én egyébként több KIN Kupa szerű egyetemi rendezvényen voltam (Agrár Kaposvár, JATE Szeged, DATE Hódmezővh.) de a KIN kupánál csak a Schönherz kupa volt jobb. Minden tiszteletem a műegyetemistáké.
Hajdanán (87 körül)egyébként a koleszzal pont szemben is volt valami kricsni. Igaz öreg ráják?
Üdv.
Előzmény: SZOLI (8)
SZOLI Creative Commons License 1999.11.03 0 0 8
A Laci bácsival már nem találkoztam a Sloszerben, de a Sloszer (S-épület) még megvan, és még a koleszosok is járnak oda (tavaj legalábbis még voltak). Én 94-97 között voltam óbudán kolis, és infos. Azóta is viszzasírom. A KIN kupák szinvonala tényleg rohamosan romlott az évek folymán. Azért a szöcskét mindig megugráltattuk. Remélem ez a szinvonal csökkenési folyamat még visszafordul.
Bár most hallottam hogy tálán már nincs is Kandó csak valami BMF nevü hibrid a
(KMF+KKMF+valamigépész). Végzős haveromék most kérdezgetik is hogy most akkor milyen diplomát is kapnak. (A Kandó nemzetközileg akreditálva volt ez az ujj hibrid meg nincs).

fabika Creative Commons License 1999.11.03 0 0 7
Ki tud valamit Laci bácsiról, aki '90 körül a Két Kancsóban (később Schlosser) Villon és József Attial verseket szavalt, nap-nap után egyre hézagosabban. Piszkos-ősz szakálla és lóarca volt. Kiváncsi lennék él-e még? A Summa klub létezik még? Miért mindenről ez a f*cking ivás jut eszembe? Ti is állandóan piáltatok? Ha nem, szégyenlem magam.
Som-Som Creative Commons License 1999.11.03 0 0 6
Újabban nagyon elszemtelenedtek a 17 villamos vezetői, meg kéne őket nevelni. Ballagáskor például jó szokásuk, hogy a C épületből az A felé vonuló tömegbe egyszerűen belehajtanak. Attól, mert kék szöcske is van, azt hiszik, a sárgának már mindent szabad. Mai KIN-es nemzedék, mutassátok meg nekik, ti is vagytok olyan jók, mint elődeitek!
fabika Creative Commons License 1999.11.03 0 0 5
Csőváz Bütyök!
Ha olcsó lennék (mint ahogy az vagyok)üdvözlöm Tutajost. Lesz idén KIN kupa? Hányadi(é)kos vagy és koleszos-e? Schlosser van-e még?

Cső Zsiráf szkópé!
Eszerint 88-ban végeztél? Minden tiszteletem. öregem. Azok a kupák még keményebbek és (el)élvezetesebbek voltak. Sárga szöcske (ugráló villamos)falra hányt Borsó (Borsodi az akkori B szakról borsót okádott a csempére) nekünk csak követendő legenda volt. Írjál légyszi egy-két sztorit, feladatot a kupáról! Köszi.

fabika

The Real Giraffe Creative Commons License 1999.11.02 0 0 4
Mi van, már a durungáramosokat is beengedik a törzsasztalra? :)))

Még '88 után is riadókészültségben volt a 3. kerületi kapitányság a KIN Kupák idejére? Szerintem az ott lakók, amikor meglátják, hogy jön a Kupa, akkor egy hétre evakuálnak, mert kívülállónak nem hiszem, hogy egyszerű elvieselni azt a másfél napot. Főleg az eredményhirdetés lehet nagy lelki - és főleg fülészeti - trauma.

Giraffe, egy ex-alkatrészes

Előzmény: fabika (-)
Bütyök Creative Commons License 1999.11.02 0 0 3
KANDÓ RULEZ!!!

Én most nyomulok a KKMF-en.

fabika Creative Commons License 1999.11.02 0 0 2
Hi!
Ha így tobzódtok, annyian leszünk, mint a déris tornaórán a felmentettek (kb.15 fő alkalmanként). Cula (Kovács Gyula)a tanár üvöltve, vörös fejjel kérdezte:
-Mi ez uraim, ispotály? Jövő órán meghajtom magukat, véreset fognak vizelni!
Még ha tudta volna, hogy a budiban még tizen bagóztak ezalatt.
Na csá.
fabika Creative Commons License 1999.11.02 0 0 1
Vanek!
Honnan tudtad, hogy ez az indián nevem?
fabika
Vanek Creative Commons License 1999.11.02 0 0 0
Tüzes Nullákon nem kellett átugrálni?
fabika Creative Commons License 1999.11.02 0 0 topiknyitó
Kedves Tasztalon Fetrengők!
Az eredetiség ma nem jellemző rám.Jópár hasonszőr(ny)ű, evvel egyí(i)vású topic után most:
Ömöljenek ide, akik szegediek (én az vagyok), esetleg a Déri Miksába jártak (én:1984-88), esetleg a Kandó óbudai (régen erősáram, én 1988-91) szekciójába. Legyen ez egyfajta virtuális osztálytalálkozó,történetekkel és parabolákkal.Mindjárt indulásnak két sztori az akkori röfögésekről:
Egy erős elektro labor tanár (B.István)iszogatván a bécsi úti koleszban, felöntött a garatra.Később odáig fajult a dolog, hogy meztelenül ,és tökrészegen rohangált a folyosókon, üvegcserepekben fetrengett.
Másik:a KIN (Kandós Ifjúsági Napok)egyikét ('90) mi rendeztük, és sörfoci címmel egy izgalmas feladatot találtunk ki.A másnapos, rücskös diáktársak örültek, hogy végre nem inni kell.Tévedtek.Az odahordott rekesz söröket kellett minél hamarabb meginni.A feledathoz fólia zsákokat is osztottunk, kiderült joggal.
Kérlek benneteket írjatok, nullázatok bátran.
fabika

ui:
ja, szakmailag azóta semmit sem fejlődtem.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!