Haggyadmá a zolit, Bard, ilyen strétedzses fiúcska... biztos arról szól a film, megkérdeznek pár nyolcadikos hácé arcot, mér nem szeretik a hernyót meg a durva szexet? azok meg elmesélik, azér, mer ok így lázadnak... biztos jó film.
muveszi napok vannak a BLUE BOX moziban Budapesten....
Egy filmre szeretnem afigyelmeket felhivni!
cime: ABSZTINENS LAZADAS......
Egy olyan eletformarol, vilagrol szol amit nagyon kevesen ismernek...ez egy dokumentum film egyebkent...54 perc es ingyenesen lehet megtekinteni...
BLUE BOX mozi, Szombat, 16.00. Kisteremben!zx
Szóval, most mondok egy újabb ajánlatot, de sajnos ez is szépséghibás.
Békásmegyeri közösségi ház. 5m vászon, nagyterem. Állitólag hétköznap inkább este jó, pl. péntek mondjuk 8, méghétköznapabbakon később. Az ár. Annyi a megkötés, hogy a belépődij felét le kell adni a főnöknek. Ebből következik, hogy kell belépő dij. De ezt külön megkérdeztem, hogyha mondjuk vagyunk huszan és 100 Ft mondjuk a beugró, az is elég... Szóval eddig én látok esélyt a dologra.
De. Projektor az nincs, azt nekünk kell hozni.
Na ennyi.
Bard
ui: Ja, és akár megszervezik a hirdetést is PestiEstbe, meg ilyesmi...
vaze, ez az indexes kultmozi, itt csak a Vágvölgyi szavazatait összesítik, már megint jól át lett izélve az eredmény a vége előtt, de bosszúból majd jól nem megyek el, az lesz!
egyszer nevettem, de a szinkronon sírtam. akkor nevettem, amikor a ministonhedge leereszkedett, mint sokkoló showelem. de sokkal jobbat vártam, mert angliában nagyon kamázták.