Csak mellesleg megjegyzés, hogy témamerités lehetés a "Fingós Topic" cimű nagyszerűségből.
Innen magamat idézés, stilus áséshez alkalmazás:
Munkából hullafáradtan hazamenés, és már belül nyomásérzés, de még nem tudás, ez szilárd vagy légnemű, ami kijövés akarás.
Berontás az ajtón, ahol kedves feleségem fogadás, hogy egy nagyon kedves barátnője vendégségbe jövés, ugye nem bánás...
Én zavartan (és gyorsan) szobába beköszönés, elnézést kérés, és mint fuldokló, rohanás a wc-re.
Picit még visszatartás (közben hatalmas erők gyülekezés érzés), de aztán, mivel lányokat már messze a szobában beszélgetnigondolás, energiákat nekieresztés.
Halkan indulás, de vulkánkitöréses rezonanciává alakulás, valahogy igy:
"ffr pffr ppppffFFFFRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRTTTTTTTTTTTTTTttttrrrrrttttrtrtrtttfffffttttffff"
Egyszerre csak meglepve hallás, hogy a konyhában (ami a wc-vel szemben elhelyezkedés), hatalmas, dupla női röhögés támadás.
Úristen - gondolás, mivel rájövés, hogy a lányok időközben konyhába kijövés, és "fáradt Dragonkának" meglepetés vacsora készités...
Nos, inkább én meglepetéscsinálás...
Amilyen arcom nekem levés mikor kimenés, nemegtudás... :-)
Ez az emberiség ellen elkövetett merénylet.
Tudjátok milyen ciki, amikor az ember két kézzel fogja be a száját, nehogy az előtérben ólálkodó boss felfigyeljen arra a hasfájós, gurgulázó vihogási rohamra, ami az írások olvasása közben 3 soronként kapja el az embert???
Akarom mondani: csak így tovább!
Én nem bitorlás név, csak IRC-n n0sferat0 helyett mindig nos-t szoktak írni, tehát más ruházás rám ez nick! De bocsánatkérés és alázatosan hátulról behajolva hereércsiki akarás igazi NOS-nak, jól.
Ehe. Jóhogy. Mintabarom. Az Iskolai faszkodások nagyon sikerülés jól szerintemés, és imádás! Központilag "levés"-t ne használás olyan sokat, inkább elkerülés és "menés, akarás, titulálás" szavakra cserélhetőség nézés, jól!
(A BKV-ról jut eszembe) Reggel befelé jövés, metrózás, hangosbemondó bemondás: kijáratnál ellenőrzés! Beszarásjelző-villogás, ideges bérlet keresgélés! Ellenőr mellett elmenés, ő nem észrevevés, menekülés!
ÁS-ÉSek, várjuk a további jó írásokat! :-)
Kurva fáradtnak levés, hozzászólni lehet-e nemtudás, reménykedés, vélemény kifejtés. Vélemény kurva jónak levés, topicot nem meghalni hagyás. Ha bármi kell nekem szólni merés, legalább akkor fasznak mint Ti levés.
Rejszolás útmutatók alapján egésznapos gyakorlás, eredmény most barátnő nemlevés.
Kérdés: Mikor lesz az ás-és oldalon BKV topic? Ha nem levés, én a székből kifordulás.
Jónak levés, de még nagyon kevés írást látás! A tinak levés, majd még visszanézés! Nemsokára pár új topic is az oldalunkon levés remélés, oda ellátogatást ajánlás!
De még mindig nem került elo az a fránya sörözOS topicozÁS!!!! Miért, kedves Matula Bá????? Így tartja be kend az ígéretét? Akkor ne is számítson a Sörrel KoccintÁS-ra! Uff, szóltam.
A sörrel bowlingozás egy nagyon különleges tevékenység de JB jóvoltábol a múlt héten nem tudtuk gyakorolni.
Tulajdonképpen úgy lehetne definiálni, hogy Bowlingozás közben sört iszol.