Hi Archi!
Szívesen hozzászólok, ugyanis én is eme nagy becsű gimnáziumban végeztem '93-ban. Azt kell, hogy mondjam legszebb gimis éveimet töltöttem itt.
Az épületről meg csak annyit: nem a külső számít, tudod: "Ne ítélj elsőre, ronda és ..." (...olyan lovassys).
B-747
Na találgatunk, találgatunk???????Nekem is jár ám rajtatok az agyam...:-)
Yoscha drága, na ebben igazad van, a Lovassy az tényleg k*rva ronda de most már egy kicsit szebb, maióta egy kicsit átalakították...kár, hogy ez engem már nem érint...illetve egy frászt kár....én azért szerettem az épületet
Persze, mert a hüje Vetésisek mindig csak a puccot kedvelték...:-))))))))))9
Nem tudom, hogy mint '91-es volt Verésis egyáltalán beleszólhatok-e a társalgásba, de szeretném elmondani, hogy a Lovassy az RONDA!!!!
És igaz, hogy jobb suli volt, talán még mos is az, de a Vetési akkor is SZEBB!!!
:)
Én 84-ben végeztem matek tagozaton. Nemrég volt a 15 éves találkozó. Oszintén szólva akkor egyáltalán nem volt rossz suli. Szinte mindenki diplomás lett közülünk. Az Imre Frigyesné meg is jegyezte a fent említett meetingen, hogy "látom, nincsenek anyagi problémáitok". Ha egy iskola ennyit tud nyújtani, akkor nem lehet valami rossz.
http://mars.elte.hu/verseny/
Itt azt is megnézhetitek, hogy nem beszélek mellé.
Speckó mondjuk ide mindenki azt ír be, amit akar, a kritika nincs megtiltva, sarat is dobálhatsz, ha úgy tetszik, s ha bírja a gyomrod. Egy a lényeg, ne fojtsd magadba!
Jóvancsak eszembe jutott az egyetlen Lovassys élményem az évenkénti kosárlabda bajnokság, mindig csak a Lovassy elleni meccsre jártunk ki, és igen nagy ramazurit muveltünk.
(egyébként amikor én odajártam igennagyszám volt, és az ország legjobb 3 középiskolája közé tartozott)
Nos GoldenEye, örvendek. A látásból ismerjük egymást valóban ok. Melyik osztályba jártál?
Én -meg kell valljam- a-s voltam. Most pedig várom a megkövezést
Emilrol hallottam már, szép férfi név, bár a gyerekemet nem így nevezem majd. A kapisga jó helyen karmolászik, most pedig hadd halljak valami szépet és jót rólad is!