Nem értem, mit vagytok kiakadva!? Veletek még nem fordult elő, hogy elszakadt az a bizonyos cérna? Én például már napok óta így járkálok. Kibiztosított kézigránátként. Nem tudjuk, mi volt az incidens kiváltó oka. Igaz, nem is érdekes, egy parlamenti képviselőtől elvárható, hogy ne fusson ámokot. De ez SZVSZ bármelyik képviselővel megtörténhet. Sőt, Veletek is. A pasi elismerte, gondolom, bocsánatot kért, ezzel le van rendezve a dolog.
Én simán elhittem reggel amikor a reggeli krónikában hallottam a királyi rádióban.
Ps.: ...mit vártok azoktól az emberektől akiknek a munkaköri leírásában is szerepel a kötelezö elegancia (vagy arogancia? ;-)
Ez nállam minden politikusra áll, sajna zsigerből utálok minden hazugot!
Kedves Trebitsch és RSüni!
Sajnos és vesztetekre sok helyen megjelent a hír. Számomra az volt a meglepő, számotokra meg az a kínos, hogy a képviselő egyenes adásban, telefonos interjú során elismerte a dolgot.
Kedves Trebitsch!
Mindenkinek lehet rosszabb napja.
De egy parlamenti képviselőnek tudnia kell visszafogni magát.Legalábbis annyira feltétlenül,hogy idegen emberekkel nem viselkedik így.
Lenne valami-BÁRMI-ami megbotránkoztatna téged kedvenc politikusaid részéről?
Így már nem. Így már a mexokott Fidesz-lejárató kampány része. Magatokra is hagylak vele, ez coclib belügy.
Lassan ha egy hangosabbat szellent valamelyik Fideszes képviselő, abból is hír lesz az RTL-klubbon.
Nagy dolog.A politikusok gyakorlatilag eddig is ezt csinálták csak nem áruházban és a rendőröknek nem volt módjuk megfékezni. :)
Ebből a szempontból tök mindegy melyik párt színeiben fociznak.
Szabó Attila FIDESZ-es képviselő,durván és botrányosan viselkedett 1 áruházban.
Az áruház dolgozói és a jelenlevők,távozásra szólították fel.
Erre ő azzal fenyegetőzött,hogy összetöri az áruház berendezését és a kint parkoló autókat.
A FIDESZ-es honatyát a kiérkező rendőröknek kellett megfékezniük.