Keresés

Részletes keresés

rakoscsabai Creative Commons License 2005.12.19 0 0 110

Főleg folyószámlaellenőri munkakörbe keresünk dolgozót Bp. XVII. ker.

Teljes munkaidő, ebédjegy. Alapfokú szám.tech. ismeret ajánlott.

sweet@axelero.hu

csaba.m Creative Commons License 2005.12.19 0 0 109

udvozletem!

37 eves hajlektalan, inteligens, sokoldalu ferfi kozepfoku vegzetseggel munkat keres szallaslehetoseggel. minden megoldas erdekel!

70/25-88-478

csaba.m Creative Commons License 2005.12.19 0 0 108

udvozletem!

37 eves hajlektalan (apolt), inteligens, sokoldalu ferfi kozepfoku vegzetseggel, b cat jogositvannyal munkat keres szallaslehetoseggel. minden megoldas erdekel!!!

70/25-88-478

vmaxter Creative Commons License 2005.06.29 0 0 107
Üdv Mindenkinek!

Én a páromnak keresek melót. Végzetsége óvónô, nem dolgozott még a szakmájában érthetô okok miatt. Mostanáig retusôr volt. A hollóházi porcelángyárban kezdte, majd felköltöztünk BP-re, itt folytatta. Aztán abbahagyta a kerámiázást és áttért az épületszobrászatra. Egy nagynev? épületszobrász cégnél dolgozik most is. Ugyanaz a feladata, csak gipsszel. Utálja a számítógépet és csak magyarul tud beszélni, de azt nagyon szépen.

Ha valaki tud segítsen. Köszi!
pocokanya Creative Commons License 2005.02.19 0 0 106

Sziasztok!

Én kismamaként otthon végezhető munkát keresek..Angol szakmai (gazdasági nyelvvizsgával) illetve nemzetközi nyelvvizsgával rendelkezek..Adatrögzitést vállalnék...Korlátlan internet eléréssel,biztos Word Excel tudással...

Az előre csekken befizendő utólag ajánlott munka nem érdekel!!!!!!!!!

Köszi előre is

Ms.C Creative Commons License 2005.02.06 0 0 105
Szia sorstárs! Én is állást fogok keresni ha ez igy megy tovabb,ugyanis nekem van egy haldoklo varrodám. Nekem is van többféle szakmám, a varrodát 98 óta csinálom,de sajnos nem élek meg belőle ilyen adoterhekkel. A varrodához is elvégeztem a megfelelő iskolákat, szerettem ruhákkal foglalkozni eleinte jol indult, de mára belefáradtam.Sok a vállalkozás kts.-e, és már nem megy a bolt a multigagyik miatt. Angolul beszélek,de nincs diplomám sajnos(?).És most itt állok pénz és piacképes tudás nélkül 30 évesen.Szeretnék tanulni de nincs rá fedezetem, családom van és lakástörlesztésem.
Segit nekem az állam? Vagy hagy lecsúszni? Tanulni csak hitelből tudnék, de ahhoz hogy visszafizessem, melo kell.A régi szakmámból (nővér és laborasszisztens, hivatásos sofőr)régen kijöttem.Egyébként én is szivesen foglalkoznék állatokkal eü.-i területen,állatorvosi asszisztensként pl....magánrendelőben. Lóörült vagyok főleg.
Szerintem próbálkozz cégeket felkeresni.Én is ezen vagyok.
Előzmény: Törölt nick (104)
Törölt nick Creative Commons License 2005.02.02 0 0 104
Törölt nick Creative Commons License 2005.02.02 0 0 103
Köszi:)
-thewy- Creative Commons License 2005.02.02 0 0 102
kitartás
Előzmény: Törölt nick (101)
Törölt nick Creative Commons License 2005.02.02 0 0 101
Örülök:) sok sikert hozzá:) nekem sajna nem sikerül. bár jelenleg dolgozom, de az maga a pokol. 24 órából 23-at kell állni egy raktárban .leülni, beszélgetni, olvasni tilos. reggelre kétszer akkora a bokám, pláne hogy el volt törve. csak azért nem hagyom ott mert nincs más. kell a pénz... de fel nem adom:) ez csak átmeneti
Spinderella Creative Commons License 2005.02.01 0 0 100
Állást adni sajna nem tudok, de totál együttérzek Veled. Az elmúlt pár hónapban nekem sem volt munkám, és a végére már a hócipőm tele volt a munkáltatók hülyeségeivel. Nemcsak az, hogy "majd visszahívjuk", aztán nem hívnak, de eljutottam arra a pontra, hogy képes voltam felhúzni magam hülye álláshirdetéseken. Pl. valamelyik nap olvastam egyet, aszongya az ideális jelölt jó csapatjátékos, ugyanakkor önállóan végzi a munkáját. Esetleg tessenek már eldönteni, hogy mit teccenek akarni, és majd akkor megpróbálok annak az elvárásnak megfelelni... :-/
Bár nekem jó napom, van, végre pozitív visszajelzést kaptam egy cégtől délután, dolgozhatok a saját szakmámban, közel 4,5 hónapnyi szünet után!!
Előzmény: Törölt nick (89)
Törölt nick Creative Commons License 2005.02.01 0 0 99

ha                                     ha

de azért kösz

_ Liar _ Creative Commons License 2005.02.01 0 0 98
helyes kép..
Előzmény: Törölt nick (96)
_ Liar _ Creative Commons License 2005.02.01 0 0 97
képes jelentkezőként előnyt élvezel... ehe ehe ehe
Előzmény: Törölt nick (96)
Törölt nick Creative Commons License 2005.02.01 0 0 96

te is mi?

_ Liar _ Creative Commons License 2005.02.01 0 0 95
én is...
Törölt nick Creative Commons License 2005.02.01 0 0 94

?

Törölt nick Creative Commons License 2005.02.01 0 0 93
te kúton dolgozol? olyan vegyes dolgokat hallani erről..neked mi a véleményed?
peaso25 Creative Commons License 2005.02.01 0 0 92
Előzmény: Törölt nick (91)
Törölt nick Creative Commons License 2005.02.01 0 0 91

Még az is érdekelne..tudsz valami konkrétat?

peaso25 Creative Commons License 2005.02.01 0 0 90

benzinkutas?

Törölt nick Creative Commons License 2005.02.01 0 0 89

Sziasztok!

talán sokunk által ismert érzés, mikor az ezredik helyre telefonálva, elmenve a "majd visszahívjuk, betelt az állás.." és a hasonló válaszokat kapja.

Nekem nincs diplomám és sajnos idegen nyelvet /még /nem beszélek, de van érettségim, vagyonőrim, masszőri és lövészetvezetői, kereskedelmi szakmám.

én 28 éves nő vagyok, átlagos igényekkel, szeretnék valami olyan munkát, amit nem 1-2 hónapra vállal el az ember "tűzoltási" céllal.Estleg bejelentve?!

Szívesen állalnék munkát állatkereskedésben, /vagy állatok gondozását bárhol, ez lenne számomra a legkedvesebb. de irodai munkát is elvállalnék. a havi keresetigényem 80000-től:) a csillagos ég:)) rugalmasan tudok emberekhez, időbeosztáshoz alkalmazkodni. Kérlek benneteket, ha tudtok segíteni akkor írjatok nekem:)) nagyon nagyon köszönöm: koocoska

Kerecsen Creative Commons License 2004.05.26 0 0 88
http://freewebs.com/asusus
carby303 Creative Commons License 2004.05.18 0 0 87
Udv
alkalmi (vagy akar hosszutavu) munkat ajanlunk fizeteskiegesziteskent
(kuponosztogatas).
se penzt, se valaszboritekot, semmi ilyesmit nem kerunk, csak emberekre van
szuksegunk.
irj a bimbamteri@freemail.hu-ra

Előzmény: nyuszilimuszili (86)
nyuszilimuszili Creative Commons License 2004.04.24 0 0 86
Néhány évig csak otthon tudok dolgozni, ezért ilyen munkára van sükségem!!
csudi Creative Commons License 2004.01.22 0 0 85
Ügyfelünk - multinacionális FMCG cég - részére keresünk logisztikai munkatársat.
Feladatok: A logisztikai feladatok teljes körű ellátása a készletgazdálkodáson keresztül a marketing és a kereskedelemmel való szoros együttmüködéssel. Elemzések, kimutatások elkészítése, engedélyeztetések kezelése. Kapcsolattartás a gyárakkal, és a szállítmányozó cégekkel.
Feltételek: felsőfokú logisztikai vagy műszaki végzettség, max. 2 éves szakmai tapasztalat, tárgyalóképes francia nyelvismeret. Magas szintű angol nyelvtudás előnyt jelent.
Az ideális jelölt könnyen képes integrálódni, lelkes, rugalmasság, fogékony, elhivatott személyiség, rengeteg energiával, nagyon jó szóbeli kommunikációs képességgel.
Fizetés: bruttó 180-250 000 Ft / hó.

Jelentkezés a cv@mimox.com címen február 5-ig. Nagyon szépen kérjük, az állás pontos leírását alaposan tanulmányozd át a http://www.mimox.com/cgi-local/main.pl?cat=5#180 címen. Csak azokat a jelentkezőket fogjuk interjúra behívni, akik a feltételeknek maradéktalanul eleget tesznek.
Siessetek!

csudi

gúd tu bi kúl Creative Commons License 2003.12.28 0 0 84
150000 HUF?
nevetsegesen keves..
hol elsz te?
ez az osszeg Mo-on is kevesnek szamit..
Felsovezetoi fizetes min. 6-700eHUF netto..
150eHUF-os fizeteseddel inkabb sorold magad az alkalmazottak koze..
te uristen.. mennyit keresnek a kozepvezetok a cegeteknel 70eHUF-ot???
Mekkora luzer lehetsz te
Előzmény: tamas_d (74)
Beebite Creative Commons License 2003.12.28 0 0 83
Javaslom áttekintésre tamás úr első hozzászólását, 3 évvel ezelőttről:

Attila, Contra, Lőrinc, többiek. Legyen egy nagy tört. topic, ahol értelmesen tudunk csevegni, kiváltképp a jövőévi tört. felvételim miatt is:-)))
Üdv

Érdemes felfigyelni a nagy történelem topic (élt 47 hszt) inditó hsz. kiemelkedően kiforrott, irodalmi stílusára:)

Tamás barátunk 3 év drukkerkocsmázás után előrontott, és álmodott magának egy felspővezetői állást, de poshadt bilibe lógott a keze, mert a rossz paraméterezés miatt az álom összeroppant:)
Egyébként én szeretem a Food Express futárokat, édes a narancssárga dzsekijük:)

Kivánok midnen jót:)

székkutas Creative Commons License 2003.12.28 0 0 82
Nem is értem, tulajdonképpen, hogy az összeg sok-e vagy kevés?
Előzmény: Törölt nick (80)
rali Creative Commons License 2003.12.28 0 0 81
Szerintem hadova az egész - remekül akar szórakozni rajtunk.
Előzmény: Törölt nick (80)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!