Ilyen átalakítóm van, össze is kötöttem a kettőt, de felbontástók függően vagy csak a nagy színes semmit látom, vagy a nagymonitor bal felső sarkában megjelenik a macbook-on éppen nézett weboldal jobb alsó sarka. A dock meg a háttérképem, meg ilyesmi egyáltalán nem jön be.
Akkor mini Display port D-sub átalakító kell, a mini display port DVi, plusz DVI - D-SUb átalakító páros nem jó, ugyanis azon a DVI-on nincs analóg kimenet.
Abban a szerencsében részesültem, hogy céges gépnek kaptam egy macbook pro-t. Az eddigi Dell-t dokkoltam, tehát nagy billentyűzet, nagy dell monitor volt hozzá. A macbook azonnal jóban lett a billentyűzettel, de a monitorral képtelen vagyok összehozni. Mi lehet a megoldás?
Ha meg a régi gépet akarod újra úgy, ahogy volt, ha mázlid van pár óra alatt megcsinálja maga: egy fw vinyóról startolni, a belsö vinyót, ha van még annyi szusz benne, egy belepasszoló vinyóra egy USB házban vagy USB adapterban átklónozni, az új vinyót berakatni, bekepcsolni, olyan, mintha mi sem történt volna.
Nekem egy ilyen procis ( 500-as G3 ) iMacomon elmegy a 10.4.11
Tudok neked egy firewirés külsö vinyóra egy klónt csinálni, amit kipróbálhatsz, ha akarod. Lehet a firewire vinyóról is startolni. Két hét múlva otthon vagyunk kb. mi férfiak újra.
Rég löttem be, de van rajta külön virtuális vinyón még egy igazi 9.2.2 jó kis dolgokkal, a OS X-en is vannak értelmes dolgok, mint FCP asszem 5.
fel kéne hozni szervizbe pestre (pl. XMS a Duna Plázában), valószínűleg a vincseszter adta be a kulcsot.
ha van ismerősnek mac-je, akkor meg kellene próbálni target módba tenni a ti laptopotokat és akkor USB vagy firewire kábelen keresztül el lehet érni a laptop vincseszterét a másik laptoppal.
vagy be kéne bootolni install lemezzel console mode-ban és leellenőrizni a lemezt, vagy az install lemezzel bebootolni egy mini környezetet és onnan indítani egy disk utility-t.
nem tudom, hogy az utóbbiak közül melyik járható út az ibooknál, de vmerre erre lehet az igazság.
Osztán, ha beugrott, klikk az almára baloldalt fönt, hogy info, a kisablakban még több infó, az beindítja a "System Profiler"-t, amiböl mindent ki lehet olvasni. Milyen proci, mennyi memória, stb. Abból ki lehet következtetni, melyik OS kell neki.
Szerezz valahonnét egy firewire vinyóra kiklónolt OS-t, dugd fel a compinak bekapcs elött, és "ALT"-ot nyomva tartva bekapcs. Ennél a startolásnál kikeresi a startképes vinyókat, a klónra kattintva beugrik.