van valakinek dc++ megosztásban sampleje? nagyon megköszönném... a múltkor találtam egy srácot akinek kb. 20 gigányi volt, de mielőtt megnőtt volna avinyóm, felszívódott... :(
Keresek sampler cd-ket főleg conga,vocal illetve house,trance,progressive mintákkal.Szinte minden megoldás érdekel.Illetve ugyanitt Jungel sampler CD (Zero G Jungle Warfare) Reason-höz.Bárki aki tud segiteni irjon mail-t!Köszi előre is.
Keresek gitár sample CD-ket. Nagyon fontos! Akinek van ilyen az legyen szíves jelentkezzen. Kifejezetten játszható elektromos gitár hangszínek érdekelnek, nem riffek. Nem sok pénzem van ilyesmire, de ha kell vásárolok is. Nem célom az illegális CD másolás, pl. ha neked van, de nem tudod mire használni, megveszem tőled.
Minden megoldás érdekel, ajánlhattok is melyiket érdemes megvenni, de csak ha tudtok segíteni abban hogy belehallgathassak.
Aki tud segíteni az legyen szíves jelentkezzen az emailcímemen.
Érdekelne engem audio tools de töménytelen mennyiségben. Főleg waw, aiff & loop. Undergroundban utazom Reason 2.5 -el, így főleg a sequencer az amit ezekkel meg akarnék tömni. De egyéb dolgokra is vevő vagyok:] Nő férfi vokál, akusztikus hangszerek, jazz loopok, zongora loopok, elk.gitár loopok stb. egyéb hasonló alapok és vicces dógok:] Jó minőségben!:] Olyan oldschool -t:] Lehet írni az emil címemre, de a cödöt nem szeressem mert kevés és körülményes így főleg dövödön érdekel. A "csináld magad" sajnos idő hiányában nem mindíg működik, tehát marad a vétel. Hamar kell:]
Hmmm... audiomediaz.no-ip.org:1411 ez a cím nem Joe...valaki esetleg tudna mondani olyan HUBcímet, ahonnan sampleCDket lehetne leszedni? Előre is köszönöm:)
Üdv minden fórumlakónak!
Sajnos nekem még nincs samplerem tehát cd-m sincs
De a nemsokára meglesz ezért nem szeretném ha
minták nélkül unatkozna.
Tud valaki segiteni?
köszönöm.
Olyan free weboldalt keresek, amin filmekből vannak beszédrészletek jó minőségben. Amit a google kidobott, azokon pocsék minőségben vannak fent wav fájlok és fizetni kell a jobb minőségűért.
Karnevil: akusztikus dobokra az egyik legjobb sample cd a Drumkit from Hell. A Meshugah progresszív trash metál csapat dobosa dobolta fel a mintákat, igen meggyôzôen szól. LM4-be vagy Halion-ba betölthetô mintákkal.
Egy kérdés, hátha valaki már járt hasonló cipőben.
Néha frissítem az operásiós rendszeremet ha szarakodik a gépem, ekkor a hangkártyára bankolt sf2-ők eltünnek, így rakhatom őket vissza és a kész elmentett cubase dalokban állíthatom be a hangszerekt a midi sávokon, sokszor ez elég kemény ha 20 hangszer is van a dalban.
Nincs egy olyan módszer amivel elmentem a bebankolt sf2-ket és ilyen esetben csak visszatöltöm egyszerre? (persze a cubase-ben mindenképpen állíthatom be újra a midi sávok sf2-it)
A Hammersound se rossz de néz el ide:
http://www.sf2midi.com
Én innen szoktam mindig letölteni ami épp kell.
A múltkor egy műsorhoz csináltam szimfónikus zenei betétet és sok mindent találtam ott ami épp kellett (üstdobok, gong, jó pizzicato vonósok stb..)
regisztráld magad ott és tudsz keresni jó kis sf2-ket!
Sziasztok! Na hát ezek a hangminták engem is nagyon érdekelnek, főleg az sf2 formátum, mert egy sb live hangkártyával bűvészkedem.
Olyan sound fontokat keresek, amelyek élethűbb hangzást biztosítanak az alábbi területeken: szinfónikus hangzás. Igazából valami nagyon jó strings kollekció érdekelne sf2 formátumban.
Egyik kedvenc honlapom a www.hammersound.net, de igazából itt csak orgonában találtam olyat, ami megdobodtatta a szívemet. A hammersound hivatkozik a the sound site oldalra, de hiába, mert azt mondja nekem, hogy a kiszolgáló nem található. Pedig itt aztán 2 gb gyönyörűség várna engem sf2 formátumban. Segítsetek! Választ az alábbi címre várok: erdody.viktor@mailbox.hu
Nyilván off leszek a fórumon, de valahogy mégiscsak meg kell oldani a problémám. Egyszerű kérdésem van:
Kinek van YAMAHA SW1000XG hangkártyája? Az illesztő kábel bekötése kellene.
5 perc alatt meg lehet tudni (ha van kábel)
helló !!letöltöttem akai hangmintákat, rar tömörítesben,kicsomagolva nrg kiterjesztésű lett. nem tudom daemon által kezelhető formátumba konvertálni,ill. hiába írtam ki cdre(neroval,cd-kép felírása paranccsal) a gépem még csak nem is látja!! tudja valaki ,hogy ez miért van így,ill. mit csináljak ,hogy ne így legyen? előre is kiöszönöm
Lehet, hogy kicsit off a kérdésem:
A Native Instruments B4 nevü orgonaprogiját
használom, és keresem hozzá a "Vintage Collection"
nevü CD-t. Szeretném kipróbálni, mielött megveszem
a hivatalos példányt. Hogy tudjam, érdemes-e
megvenni. Help Please!
Nyers írható CD-kre cserélnék a következő duplikált példányokat a hangminta tárunkból:
[AKAI] Quantum Leap Brass CD1 - Solo Trumpet (East West)
[Battery] Studio Drums CD1 (Native Instruments)
[AKAI] Global Trance Mission Vol.2 (AMG)
[E-MU] Kirk Hunter Virtuoso Series Strings Vol.3 - String Combinations (ILIO)
[Wave] Nu Directions - Phuture Sound of House (E-Lab)
Ezeken a hibátlan CD-ken kívül ajándékba adjuk ezeket a kicsit hibás, de remek, hasznáható lemezeket:
[AKAI] Liquid Grooves Disc B (Spectrasonics)
Az utolsó partíció végéről hiányzik néhány hagminta.
[AKAI] First Call Vintage Keyboards (Big Fish Audio)
Az utolsó hangszer hangmintái hibásak.
[AKAI] XX-Large - Analog Dreams 2 (Best Service)
Ugyancsak a CD vége kicsit hiányos.
Tehát az öt hibátlan CD-ért cserébe kérünk 5 írható disc-et. Lehetőleg olyan jelentkezését várjuk (e-mail-ben), aki valóban rászorul (kezdő, még nincs sampling cd-je)...
Igen, ez érdekes az SBLive-nál... nálam 512 MB RAM van a gépben, elvileg 256-ot engedélyezni lehet az SBLive soundfontjai számára, de ekkora bankot még nem sikerült betöltenem SBLive-ba: vagy nem szólalt meg, vagy hibaüzenetet adott.
Egy gyors megoldás lehet, hogy csak azokat a bankokat töltöd fel a 16 group bankból (ott vannak azok is a CD-n), amiket valószinüleg használni fogsz, meg a dobkészleteket. 128 MB-ot én igy fel tudtam tölteni, és elvileg a soundfont manager (a creative féle) meg is jegyzi ezeket, a következő rendszerinditásnál már automatikusan betöltődnek.
Bocs, hogy ezen a Fórumon zargatlak kérdésemmel, de talán ezt gyakrabban olvasod, mint a Soundbank.hu vendégkönyvet.
Vettem to´´letek egy proVITAMIN soundfont cdt. A következo´´ a problémám. Az SB Live-om Soundfont panelében 255 megabyte-ig lehet beállítani a memóriáját, de ha betöltöm a 214 megabájtos proVITAMIN soundfontot, akkor csak 24.45 megásnak látja. Hangja nincs, csak fura módon a nagyon gyengén leütött billentyu´´nél a zongora szól halkan, az ero´´s leütésnél a zongora sem. Mi lehet a gond?
Nono, a helyzet koránt sem ennyire fenékig tejfel. Cserealap és kontaktus nélkül nagy szívások várják a nagyérdeműt.
Az említett helyen pl. 100 a max user, a sebesség alacsony, érdemleges slot kevés. + tisztelet annak, aki száz órát türelmesen vár egy korrupt file-ra...