Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 11
Honnan tudod??
Szerintem mind a tizezer elkötelezett Fideszhívő volt és lehet hogy tényleg ünnepelték szeretett vezérüket.:-))))
Tudod, igy kezdődik a személyi kultusz..
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 10
Vagy nem,de az tuti!
:-)))
De az Orbánt biztosan ingyé,"erős felindulásból" fütyülték ki.
Több mint tízezer embert(vagy legalábbis nagyrészüket) megvenni....:-)))
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 9
hát amikor ott zsákolni próbált, az nagyon ganéjj volt. Az a baj hogy a miniszterelnökség is csak úgy megy neki ahogy a zsákolás....
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 8
Igazad van!
Az aktuális miniszterelnököt néha kifütyülik.
De mit is ítam én?Azt,hogy a Gyuszit sportrendezvényen nem.Méghozzá azé' nem mer tutta,mit köll olyankor csináni.
Az Orbán meg nem tutta.
A múlt héten sehogy sem akart összejönni neki a Kokós PR
Kéccer is jól ráfaragott.:-)))
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 7
Ajvé!

Csak aztán daloltak a gádzsók és kiderült, hogy megrendelésre, zsozsoért fütyülték ki Antallt.

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 6
Sokat gondolkoztam ezen. Én azt hiszem nem bírnám ezt a mindenhonnan felém áradó közutálatot. Ehhez tényleg politikusnak kell születni. Vagy lehet hogy ők tényleg nem veszik ezt észre? Akkor viszont alkalmatlanok a posztjukra(persze nem csak ezért), mivel ők elméletileg értünk vannak és dolgoznak. Bár úgy látszik ezt elfelejtették már...
Hogy magyarázza meg ezt OV a gyerekeinek, "mért fütyülték ki a papát?"
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 5
De, kedvenc Gyulámat is kifütyülték. Amikor hazajött az olimpiai csapat, ő meg ment köszönteni őket.
Azok is bunkók voltak. Ezek is bunkók voltak, itt a boxmeccsen.

A mindenkori legitim miniszterelnöknek meg kell adni a tiszteletet. Ha nem a szivünk csücske: akkor is.
Ezt úgy hívják, hogy kultúra.

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 4
A következő történt valójában.
A műsorvezető aszonta,hogy köszöntyük az esemény fővédnökét OV miniszterelnőköt.Erre hatalmas fütyülés tört ki a nézőtéren.A műsorvezető óriási zavarba jött,és aszonta,hogy mindannyian tuggyuk,hogy ilyen eseményeken a fütty a teccés jele.
Erre még sokkal nagyobb fütty és fúúúújolás a nézőtéren,ami ezúttal mar nem csak Orbánnak,hanem a műsorvezetőnek is szólt.
Hasonlóan drasztikus atrocitás egyébként utoljára Antall Józsefet érte,hasonló körülmények között.
Még Horn Gyulát sem fütyülték-fújjjőlták ki sportrendezvényen.
:-))))))))))
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 3
Ez is egy vélemény, bár a Fidesz ezt is ugyanugy figyelmen kivűl hagyja...
Kiváncsi lennék melyik az a réteg akire OV már hallgatna. Elméletileg ezek lennénk mi, a Polgárok. De mivel a polgárok nem tudják hallatni a hangjukat, marad a meccsen való fújolás... Nem szép, de jelez valamit
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 2
Állítólag voltak. De ez - egy profi boxmérkőzés szokásos közönségét figyelembe véve - nem túl meglepő. Nemzeti ünnepünk szoksásos közönsége azért azt hiszem, magasabb kategóriába tartozik.
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 1
Máig azt hittem, a Fidesznek többsége van. Meg a "tissuk be a" közvéleménykutatásból, hogy népszerűsége is. Aztán se az se ez.
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 0
Ugyan már kedves tigger. Ezeket a füttyöket (már ha voltak egyáltalán) ne vedd komolyan! Tudod, még magát Göncz Árpád elnök urat is kifütyülték ebben az országban...
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 topiknyitó
Nem tudom igaz-e, de azt hallottam, hogy Kokó meccsén OV-t egyemberként és elég keményen kifütyülték és fújjolták annyira, hogy majdnem elment, nehogy nagyobb botrány legyen. Létezik, hogy ez megtörtént valóban?.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!