Kissebb Luck a szar spec.enc.-ek jönnek be, nagyritkán egy-egy jobb. (de bejöhet bármelyik)
(Erre példa hogy haver 3luckal megtalálta az Alien Blastert... de az igazi poén az hogy még azelött hogy Necropolisba ért volna... Tehát minden lehetséges....)
A cuccosok árát és minőségét a karakter Charisma-ja határozza meg. A szerencse főleg a Kritikusokhoz szükséges, valamint a Special Encounter-eket is nagyobb esélyel találod meg, ha magasabb a szerencséd.
Még mindig Fallout 1-2-t keresek!!! Akár CD is küldök átírni!!! Segítsetek egy fanatikusnak!!!
Azt akarom megtudni, hogy a szerencse számít-e annyit, mint a Fallout2-ben?
Beleszámolja-e mondjuk a recruit-olásnál, vagy a bunkerbeli kereskedőnél, stb... hogy nekem nem 2-es, hanem 10-es szerencsém van, és pl. sokkal hamarabb kínál-e ilyen-olyan tápos cuccokat?
Vagy a harctéri cuccoknál ugye szintén nem mindegy, hogy egy kérdéses ládában lesz-e nekem power armorom, vagy csak 2 pályával később pl...Van aki ilyesmit kipróbált?
Igazad van elnéztem.
A Tacs. nekem is tetszett,de ez nem ugyanaz
mint a Fallout.
Hiányoltam belölle a nagy városokat ahol nem
egy embertől kaptam a küldiket és nem számított,
hogy mejiket csinálom meg hamarabb.
Balu: asszem mi nem ugyanarról a gaméról beszélünk.. te a Tactics-ról beszélsz én pedig az falloutról, ami csak a konzolosokat boldogítja majd, olvass vissza pár hozzászólást, és tiszta lesz a dolog :)
A Tactics az jó, én birom, nincs vele semmi bajom :) épp most tervezem hogy végigviszem egy emberes módban :)
Hali!
Megsasoltam ezt a Brotherhood of Steel-t, és 10 sec gondolkodás után arra jutottam, hogy ez TRÁGYA! ekkora szarságot, hihetetlen, ezzel verjék csak a konzolosokat, és reménykedjünk hogy pc-re sose jelenik meg :))) Nekünk csináljanak inkább értelmes Fallout 3at, ezzel meg szurkodják a konzolos tetvek szemét :) grrrr...
magyarfallout.tk
a magyarítás miatt nem tud lefagyni és még nincs teljesen kész de a nagy része igen(töltsd le a legújabbat)
BoShoz meg annyit, hogy ennek a bevétele hozzásegíti a céget a fallout3 készítéséhez ám legyen, amúgy meg fúj.
harwired-en van egy jó cikk amúg falloutról, blackisleről, interplayről... olvassátok el
Fallout magyarosítás:http://www.extra.hu/gmiki/
Ezzel csak az a baj,hogy SF-nél fagyi van.
Először csak a Brotherhood-os számitógépnél fagyott.Késöbb amikor be akartam menni SF-be.