Persze, hogy a patexban lesz, és a két terem lesz, plusz a szabadtér. meg a hákkóóór/gabba holland vonulat valami folyosón, vagy átjáróban, a freee szerint. Tavaly volt csak szabadtéren, Sopronban, a lővérekben, szerintem sokkal jobb helyszín volt. A patex kicsit be van fáradva szvsz. Nomegaztán ottlesz a solipse ozorán, csupa kűfődi által szervezve, így aztán jó drágán. Az totál szabadtér lesz.
erdemes lenne hallgatni a para radio-t is, ozon legutobb ott kevert egyet a downbeat musorban. jatszott mar palotai es mango is naluk, szoval real player hevites es http://www.c3.hu/para
Ambi, tolerancia rulez, nagy vagy, hogy a Tommyboy szerinted jobb volt, mint a d'n'b. Már a D'n'B topicban is állatul megmondtad a pszeudoértelmiségi zöldfejűeknek, hogy vegyenek vissza!4 Így tovább. Sajnos nekem a hyper nem jöt be, kicsit elméreteztem magamat. sajnálom is nagyon, sebaj, legközelebb.
ja, lehet, hogy primitív bunkó vagyok, de valahogy jobban élveztem a Tommyboy-fele diszkót, mint a kattogást az elobb emlitett dn'b "Arena"-ban (Solid meg vmi ismeretlen csako porgetett), bar mondom, Szasat nem tudtuk megvarni:(
Hát a smokin' drum history vol 1 az tényleg kurva szar, sajnos én is megvettem, de még nem bírtam egy számot sem végighallgatni, úgyhogy Bassface bekaphatja. Ha veszel dnb-t szerintem olyan helyen vedd ahol meg is hallgathatod előtte (pl. Indie Go), mert sok a trash sajnos. Egyébként az a baj, hogy a legtöbb ki se jön CD-n, vagy Mo-n nem lehet kapni.
Na vegre ide is van idom irni!
Tulajdonkeppen en itt kezdtem a topicos pajafutasomat. Ezt az oldalt olvastam eloszor, es nagyon kiraly volt masok zenei imadatat olvasni.
En meg csak "most" kezdtem elmerulni a Chemical, Fatboy, Underworld meg hasonlo zenekben, eddig leragattam a house, trance stb-nel.
A d&b meg 1etlen 1szer fogott meg, az Airport partin meg ev elejen. Tudtam, hogy lesz Marshall Jeferson, nagyon meg is akartam hesszelni, de gondoltam bekukucskalok a Jungle terembe....na itt elvagtak, a havarok 4 ora mulva talaltak csak meg, mikor nagy nehezen ravettem magam, hogy mostma ki kene mennem.
De otthon meg mindig nehezen hallgatom el, bar lehet nem joval probalkozom?
Pl a basszusarcu1 regi lemezen (vmi smokin drum history) csak 1-2 szam tatszik.
Na mar biztos unjatok a szovegem...
bassface@tilos jul. 24 péntek este (éjféltôl). majd kettôtôl a patexben. csomó uj dologot visz, indul ujra a smokin´ drum és az advanced biosystems címkéje is. aki tud, legyen ott a szettjének kezdetén, olyat játszik, amitôl roni szájz a szó szoros értelmében leborult elôtte, sôt odalépett a lemezjátszóhoz és stop, rewind.
Persze, hogy a patexban lesz, és a két terem lesz, plusz a szabadtér. meg a hákkóóór/gabba holland vonulat valami folyosón, vagy átjáróban, a freee szerint. Tavaly volt csak szabadtéren, Sopronban, a lővérekben, szerintem sokkal jobb helyszín volt. A patex kicsit be van fáradva szvsz. Nomegaztán ottlesz a solipse ozorán, csupa kűfődi által szervezve, így aztán jó drágán. Az totál szabadtér lesz.
csók és lábrázás mindenkinek, én ukrajnába távozom egy hétre ippeg pénteken DEEEE DEDE
elkezdődött a rainbow, úgyhogy napfogyi a bakonyban lesz megtartva, táncolás-ugrálás-kásafalás-könnyűszarás-nagy-nagy-tüzek és persze dobok csak DOBOK
WELLCOME
WELLCOME
WELLCOME
4 termes páréj lesz a hájpörszpész. Lesz háusz terem is, meg kökemény teknó, meg háákkór is. 6 ezer embert várnak, nekem az kicsit sok, de nem elképzelhetetlen. 3 rugó már lassan átlagos. A hétvégi hajós páréj hétvégén 2500 volt, és 3 magyar dídzséj volt mindössze. Meg egy rakás paráztató tesztoszteronbomba. Itt azért soka nagy név.
de house zene volna ottan? hyperspace az utvefuros teknozene helye. igaz, hogy most hivtak tommybojt is, de alapvetoen teknozuzas a dolog, amennyire en ismerem...
ezert erdekel, hogy jon ossze a kemeny minimal dufca a tekkszteppel (szerintem ugyanazokbol a hangokbol epitkeznek, nagyjabol ugyanolyan agressziv mind a 2, csak ipp mas a tempo es a kozonseg) na mind1, lehet, hogy meglattyuk...
3 rugo meg telleg qrvasok, most hallottam csak, hogy annyi...
sajnos belazasodtam.
kihuztak egy fogamat, valoszinu ez az oka, mivel jobb arcom egy kisse bedagadt, ahol is enyhe feszitest erzek.
valamint azt is erzem, hogy a szomszedos fogam is banta egy kisse a drasztikus beavatkozast, valamint a szajpadlasom is megsINYlette a dolgot.
2 oltessel osszevarta a neni az inyemet.
soha nem lazasodtam meg be foghuzas kovetkezmenyekent.
es ti?
Ja, az nagy flash lett volna aranyifjunak, ha a rotor kihagy egy-két ütemet. Én nem tudom, hogy ennek a másfél millió embernek van-e igazán értelme. Oksi, terjesztik az igét, techno, trallala, de mi értelme déltől nyomni? Sok sör még több speed... Ez tipikusan német.
nahat goldenboy fiu, nemtom mit szoltal volna, ha a rotor megis elbassza a ritmust.
amugy tokre siraly lehetett a leosztas.
bejott a buli? nem volt semmi gazos?
meseljel meg valamit edes.
Na, vegre itthon,
bar nemtom pesten vagy szegeden
mit lepne a bekes polgari lakossag
egy szabadteri megatomeges teknopartira.
250 dm-ert felmentunk helikopterrel ket orara, onnan volt a legjobb, nem nyomott gunter meg helena occazmagaval
a kamionkerekhez, a rotor meg nem bassza el soha a ritmust, megbizhatobban nyomta, mint a dj
lennt a foldon.
Meginditoan rengeteg narkomamorban uszo
tizeneves, 5 meterenkent asvanyvizes
neni, sor bekeverve szprajttal meg fantaval elore, volt lajvekt is
nehany kamionon, noha a tomegnek az is eleg lett volna, ha azt az eccem kataton
hulyet, akit sohsem erositenek hangfalra az animabol kihangositjak
a kamionsoforok.
Hejes kis german fiucskakkal mentunk
aludni.