Keresés

Részletes keresés

MuzX Creative Commons License 1999.04.12 0 0 17
Naná, hogy számít!!!!! Hiszen a nem virtuális életben elsôre a külsô alapján érkeznek a benyomások.
Soxor mondtam, hogy minden ember a külsô és belsô tulajdonságok összessége, és mindkettô egyaránt lényeges.

De tény, hogy ha valaki közel kerül hozzám anélkül, hogy ismerném a külsejét, akkor már kevésbé számít, hogy milyen is, de egy biztos: ahhoz, hogy valami intimebb kapcsolat kialakuljon, feltétlenül kell tetszenünk egymásnak külsôleg is.

Az viszont nem feltétlenül igaz, hogy akit megszeretek, szépnek is látom. Tetszhet, de még nem biztos, hogy szépnek látom. Bármennyire szeretem is, ha nem érzem úgy ôszintén, hogy tényleg szép, akkor nem is tudom ezt mondani neki.

Ráadásul a szexuális csáberô és a szépség egyáltalán nem egymás feltételei. Elég sok olyan nôt láttam, aki nem volt igazán szépnek nevezhetô, és mégis elképesztô érzékiséget sugárzott.

Az alapkérdéshez visszatérve a szépnek tartott emberek nyilván jobban érvényesülnek az élet minden területén. Pl. egy szép nônek jobban elnézik a rendôrök a szabálysértést, mint egy "rút kiskacsának" :))))))))

Férfiaknál már más a helyzet, szerintem ha egy férfi hódítani akar, sokkal jobb, ha pénze van, és nem szépsége, no meg kellôen gátlástalan és rámenôs. Ez alighanem elég a legtöbb esetben a sikerhez. :))))

Azt ritkábban látni, hogy egy csúnya, aránytalan nôszemély valami reklámmacsóval andalog, mint hogy egy randa, kövér, kopaszodó, gusztustalan "vállalkozó" oldalán egy modellszerű bombázó virít. (Mondjuk az értelmi és érzelmi színvonal általában nem az eget verdesi egyiknél sem...) :)))))

Dulifuli Creative Commons License 1999.04.12 0 0 16
Kedves Mci, szerintem nagyjából igazad van, de azért lehetnek kivételek. Például előfordulhat, hogy az első találkozásnál a ruha elfed olyan dolgokat, amik később kiábrándítóak lehetnek. Ezen kívül a partnered külseje idővel változhat. Például valóban megváltozik a haja, a bőre, az alakja. Ilyenkor mi van? Szerintem is az van, hogy számít a külső, de nem kell, hogy Ő legyen a legszebb a világon, elég, ha a Te igényeidnek megfelel.
Előzmény: Mci (14)
KillerJack Creative Commons License 1999.04.12 0 0 15
Egy bizonyos pontig/szintig igenis számít. Aztán már mindegy. ;-))
Mci Creative Commons License 1999.04.12 0 0 14
Szerintem csak az első találkozásnál számít a külső. Ha akkor nincs gond a továbbiakban sem lesz ezzel kapcsolatban. Elvégre, ha két ember szereti egymást (férfi és nő), szerelmesek egymásba, a férfi nem a haja miatt fogja a nőt feleségül venni. Hú kicsit mesze mentem.

Mci

Calliope Creative Commons License 1999.04.12 0 0 13
Na igen, csak a kül. neműekre gondoltam.

Hm,hm...

Azonos neműek között? Mi van, ha ott is? Könnyen elképzelhető, nem?

Előzmény: beep (12)
beep Creative Commons License 1999.04.12 0 0 12
... mi a különbség a szerelem és a barátság között? Szerintem csak a szexuális vonzalom léte ill. nemléte.

Mar ugy erted ket kulonbozo nemu kozott? Vagy ket azonos nemu ember kozott is csak a szexualitas valasztja el egymastol a kettot?

Előzmény: Calliope (11)
Calliope Creative Commons License 1999.04.12 0 0 11
Nem azért szeretsz valakit, mert szép, hanem azért látod szépnek, mert szereted.
(Az alapgondolat by V. F.)

Persze egy alapvető szimpátia sem képes kialakulni két ember között, ha irtóznak egymás külsejétől...

Ja, és valaki kérdezte, mi a különbség a szerelem és a barátság között? Szerintem csak a szexuális vonzalom léte ill. nemléte.

kisvacak Creative Commons License 1999.04.12 0 0 10
Hát ez.... Marha jó!:)))
Előzmény: bennfentes (9)
bennfentes Creative Commons License 1999.04.12 0 0 9
Ebben sajnos vitatkoznom kell Veled.

A múltkor ugyanis egy étteremben voltunk, aminek van egy kerthelyisége is. Mi a benti részen vacsoráztunk. A kint kiszolgáló pincér hozta az italunkat, a benti az ételt.
Mikor fizettünk, megkérdeztem a feleségemet, adjunk-e a kerthelyiségben kiszolgáló pincérnek borravalót, és a feleségem rázta a fejét:
-A külső nem számit!

Mondja a kaloz Creative Commons License 1999.04.12 0 0 8
Igen a külső számít! Mert gondoljatok csak bele, ha csak belsőn közlekednél, gyorsan kilyukasztaná egy szög vagy más egyébb. De ha ott van a külső is, azért mégis kicsi az esélye a defektnek. Mondja.
leha Creative Commons License 1999.04.12 0 0 7
jól írtam. előbb szerelmesedtem (persze alapvető dolgokat láttam, nem telefonon, vagy neten ismerkedem), aztán később kiderült, hogy abban a kevés esetben (már, amikor szerelmesedtem) sikerült bombanőt kifognom (de rég is volt). szóval elsősorban nem a teste, a külseje döntött, de bele kellet férnie egy tág tűrésmezőbe; ha megvolt, lehetett továbblépni. ez a mező annyira tág, hogy tudatosan nem is szoktam ellenőrizni : )
Moly Creative Commons License 1999.04.12 0 0 6
Nem fordítva? Előbb nézted, aztán szerelmesedtél?
Vagy így is úgy is?
Előzmény: leha (5)
leha Creative Commons License 1999.04.12 0 0 5
mi a különbség a szerelem és a barátság között? persze, lehet, hogy igazad van. még nem kerültem ilyen helyzetbe.
de azt kell, hogy mondjam, igényes vagyok mind a külső, mind a belső értékek tekintetében. Eddig szerencsém volt. előbb szerelmesedtem, és csak utána néztem meg, hogy is néz ki a hölgy. Mindig bejött : )
Előzmény: Moly (3)
zuzmo Creative Commons License 1999.04.12 0 0 4
Hogy lehet ekkora állatságot kérdezni?

zuzmó

Moly Creative Commons License 1999.04.12 0 0 3
Idővel, attól függetlenül még beleszerelmesedhetsz, akár barát, akár nem...
Előzmény: leha (2)
leha Creative Commons License 1999.04.12 0 0 2
ez esetben szexuálisan nem vonz, tehát nagyon jó barátok leszünk. ennyi.
Előzmény: Moly (1)
Moly Creative Commons License 1999.04.12 0 0 1
Okszi, de tegyük fel, van egy lány ismerősöd (már ha fiú vagy) aki nem fér bele ebbe az említett intervallumba, de mentálisan nagyon megfogott Téged. (barátod)Akkor csak a külseje miatt nem bonyolódsz vele bele komolyabb kapcsolatba? Hozzáteszem, jól érzed vele magad, tudtok mindenrő beszélni, csak hát éppen mondjuk husosabb...
Előzmény: leha (0)
leha Creative Commons License 1999.04.12 0 0 0
persze, hogy számít! legalábbis nekem. van egy intervallum, amibe bele kell hogy férjen a jelölt. ezen az intervallumon belül aztán már nem az az elsődleges
Moly Creative Commons License 1999.04.12 0 0 topiknyitó
Mi a vélemény a fenti dologról? Kell a hódításhoz az, hogy nagyon szép legyen valaki? És ez kinek szempont általában?
Moly

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!