Egyébként egy 40-es, komoly ember mit szól egy whisky-szivar kombóhoz? (Mérsékeltebb anyagi lehetőségek esetén a sör-szivar páros is játszhat.) Szivart jó áron a Nyugati aluljáróban kapsz egy kis dohányboltban, extra söröket meg az Auchan-Cora-Tecsóban szoktam látni. (Angol ale-ek, porterek, lagerek, akár pintes üvegben is.) Esetleg lehet csak egy "sör-válogatást" is. (Pilsner Urquelle, Radhost, Staropramen, Radeberger, stb.)
Remélem előcsalogatom Bendegúzt ezzel a beírással, ötletet keresek sos, a sógorom 40 éves lett, tul képp mindene meg van, számítógépes ember, de most vett új gépet és minden azzal kapcsolatos meg van hozzá, valami emlékezetesre gondoltam, amire ránéz évek műlva és mi jutunk eszébe, de nem túl drága, mert elég szűkösen vagyunkn mostanában. Anyukám barométert vett neki, az pl. jó ötlet, tudnátok segíteni?
Szeretnék olyan virágcsokrot készíttetni, ahol a virág végül is üzenetekből áll (pl. színes lapokon, pénz nagyságúak). Szoktak ilyeneket csinálni pénzből, én ugyanezt szeretném üzenetekkel.
Tudtok olyan helyet, ahol ilyeneket csinálnak Bpesten? Hozzávetőleges ár?
Barátosasszonyságnak szeretnénk többen együtt venni valami ajándékot, aztán az én ötletem egy ezüst karperec lenne, mert azokat nagyon szereti. Tud valaki valmai olyan helyet, ahol valami szépet lehet venni (szélesebb fajtát)?
Nincs valami ötletetek, barátnak 40. születésnapjára valami vicces apróság, ami utal erre a kerek évfordulóra. Lehet kicsit gonoszkodó is (pl. 40 éves kor felett szedendő pezsgőtabletta - ennél jobb ötletem egyelőre nincs).
Fiuk,
koszi a gyors valaszokat, azota tul vagyunk a bulin. Vegul gravirozas lett, es meg a kedvenc bort is sikerult eltalalnom /beletrafaltam :)/, ugyhogy volt nagy orom!
Ilyen cimkéjük ugyan nincs, de úgy tudom üvegre gravírozást lehet kérni az In vino Veritas borkereskedésben. Azt, hogy mennyi időre vállalják nemtom, de 1 telefont gondolom megér;)
Boribon,
azt hiszem a Nyugati téren, a Skála háta mögötti átjáróházban, a Jókay utca felől még létezik az a pici bolt, ahol lehet. Természetesen csak nedűvel együtt, hogy kellő ára legyen.
Lásd még: http://www.ajandekcentrum.hu/category.php?bid=BUD001&order=
r_b.
SOS kerdes!!!!
Hol lehet nevre szolo borosuveg cimket csinaltatni? Vajon rovid hataridovel vallalnak ilyet (szombatra kellene)? Es csak cimket lehet venni, vagy a bort is adjak hozza?
r_bendeguz, elsosorban rad szamitok, de barkitol nagyon orulnek valami tippnek. Nyilvan vissza is olvashatnek, de annyira nincs idom, hogy a sajat -innen osszeharacsolt :)- otletgyujtemenyemet se tudom megnezni.
Kicsit lekésted, de azért hozhatod! :-) (Most kaptam többek közt egy -nekem- új Miss Marple-t, és egy Fiat X1/9-es pólót.) Egyébként milyen értékben gondolod az ajándékot?
Nincs valami klasszikus krimi megfilmesítés DVD-n? Valami tisztességes, régi, nagy film mondjuk Peter Ustinovval, Max von Sydowval, vagy Joan Hicksonnal? Gyilkossság az Orient Expresszen, A sátán kutyája, 10 kicsi néger, stb.
Vagy autóból van kedvenc típus? Mert lehet szép maketteket kapni, akár aranyárban is.
Esetleg egy vacsora a Boxutcában a Bajcsyn? (Az a Kokó kocsmája.)
Nem vagyok egy nagy fórumozó, de épp most olvasgatlak Benneteket (végig olvasni képtelenség), ötletek híján 30 év körüli barátnak ajándékötletek után kutatva.
Szeretnék vmi különlegeset
Ha van tippetek és megosztjátok velem nagyon megköszönném.
Érdeklődési kör: boksz, autók, rally, krimik: Sherlock Holmes, Poirot, stb.